Įkraunama...
Įkraunama...

Mokslo darbai

QUOTE(medute_bitute @ 2009 03 10, 14:26)
sveikos studentės 4u.gif
gal kuri nors turite referatą tema "Meilė"? labai reikėtų...

turiu savirefleksija tokia, bet apie meile sau tik... smile.gif
Atsakyti
sveikutes

reikia rasyt bakalaurini darba, mano tema socialines rizikos vaiku teises ir ju igyvendinimo problemos Lietuvoje. sedziu prie knygu, bandau darytis plana kaip ir nuo ko pradet rasyt. gal padetumet nuo ko reiktu viska pradet ir kaip verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Envuke: 10 kovo 2009 - 16:16

Gal kas nors turi medziagos tema paslaugu klasifikacija ir valdymo politika. Labai labai reikia bukit geros padekit 4u.gif
Atsakyti
Envuke, as tai rasyciau pagal tai kokios ir kiek medziagos atrasiu, bet isivaizduoju taip:
kas yra socialines rizikos vaikai (apibrezimai), dokumentai, kur tos teises itvirtintos (LT ir uzsienyje), kiek tu vaiku yra..
Kas daroma Lietuvoje ty , kokios organizacijos tuo uzsiima, su kokiomis problemomis susiduria ( poziuris, finansavimas), pavyzdziui Vaiku dienos centrai.
Toliau pasiimi konkretesnes teises is dokumento, pavyzdziui teise i moksla, teise augti su tevais.. ir isnagrineji kiekviena placiau, kuo secifines siu vaiku problemos, kokios socialines programos salyje vykdomos, kurios veikia, kurios nelabai, kodel, ka galima butu daryti kad Lietuvoje jiems butu geriau. Pateikti pasiulymu kad ir lyginant su kitomis salimis (pvz Svedija)

Atsakyti
QUOTE(Envuke @ 2009 03 10, 18:15)
sveikutes

reikia rasyt bakalaurini darba, mano tema socialines rizikos vaiku teises ir ju igyvendinimo problemos Lietuvoje. sedziu prie knygu, bandau darytis plana kaip ir nuo ko pradet rasyt. gal padetumet nuo ko reiktu viska pradet ir kaip  verysad.gif unsure.gif

Manau pirmiausia reiktu aprasyt temos aktualuma, issikelti darbo uzdavinius, tuomet bus lengviau irtis pirmyn. Kokiam universitete studijuojat?
Atsakyti
QUOTE(eglutej22 @ 2009 03 10, 18:01)
Manau pirmiausia reiktu aprasyt temos aktualuma, issikelti darbo uzdavinius, tuomet bus lengviau irtis pirmyn. Kokiam universitete studijuojat?

aciu mergaites uz pasiulymus 4u.gif
pasidariau toki planeli pagal kuri bandysiu rasyti ir ieskotis medziagos. o as studijuoju VDU.
Atsakyti
QUOTE(medute_bitute @ 2009 03 10, 13:26)
sveikos studentės 4u.gif
gal kuri nors turite referatą tema "Meilė"? labai reikėtų...

medute kaip suprantu gali rašyti apie visokia meile,jeigu nėra tikro konkretaus apibrėžimo. Meile gali būti ir mamai ir savo vaikui ir vaikinui ir Tevinei ....Tu pamastyk apie kokia meile noretum parašyti o tada bus lengviau pradeti rašyti . Bet kur tokios temas duoda superines,aš tai taaaaip parašyčiau apie meile wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 10 kovo 2009 - 21:11
O aš ko gero rašyčiau apie meilę iš Fromo ,,Menas mylėti"....
Atsakyti
O aš nesupratau iš kokios srities apie Meilę reikia rašyti unsure.gif Psichologija, literatūra, medicina? mastau.gif
Atsakyti
Paprasysiu pagalbos smile.gif Tema: ivaizdzio ir reputacijos formavimas bei valdymas. Koks cia butu darbo objektas? g.gif Man tai kazkaip jis skambetu taip pat kaip ir pati tema, bet ar cia taip gali buti...
Atsakyti
as domejausi sita tema, yra isskirtos ivaizdzio kurimo strategijos. Galima jas aprasyti. Yra dar G. Drūteikienės knyga ,,Organizacijos įvaizdžio kūrimo procesas ir jo vadyba". Dar informacijos galima rasti socialinės psichologijos knygose
Atsakyti
QUOTE(sottile @ 2009 03 10, 23:06)
as domejausi sita tema, yra isskirtos ivaizdzio kurimo strategijos. Galima jas aprasyti. Yra dar G. Drūteikienės knyga ,,Organizacijos įvaizdžio kūrimo procesas ir jo vadyba". Dar informacijos galima rasti socialinės psichologijos knygose

Dekui, butinai pasiziuresiu smile.gif
Atsakyti