Įkraunama...
Įkraunama...

Mokslo darbai

QUOTE(*Kleo* @ 2009 04 21, 11:53)
Mergaitės, kiek reikia respondentų apklausti, kad būtų kokybiška aplausa atlikta?  4u.gif 
darau anketą ir pasimečiau daba kažkaip...  unsure.gif

Kiek galima apie tai kalbėti? umn.gif Kiekviename puslapyje tas pats klausimas dry.gif
200 respondentų rekomenduoja visi sociologai (čia Lietuvos mastu)
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2009 04 21, 11:13)
Kiek galima apie tai kalbėti? umn.gif Kiekviename puslapyje tas pats klausimas dry.gif
200 respondentų rekomenduoja visi sociologai (čia Lietuvos mastu)

Ačiū 4u.gif Tiesiog neturėjau laiko skaityti visos temukės... blush2.gif
Atsakyti
Gal kas esat rašę svarbių terminų žodynėlį diplominiui? Iš kur žinot kurie svarbūs? blush2.gif Jei negaila gal kas turit kažką iš socialinio darbo temų panašaus? Mano apie benamystę, bet tiktų ir su kitom temom susijusių 4u.gif
Atsakyti
Gal kas rašėte kursinį "KOMANDINIO DARBO PRINCIPŲ TAIKYMAS ORGANIZACIJOJE" Labai nesiseka anketos smile.gif smile.gif sugalvot.
Atsakyti
o gal kuri turite ką nors apie įmonės ūkinę vaiklą? g.gif rašau ūkinės veiklos analizę ir vat galvoju, gal kuri ką nors turite, kokios medžiagos ar ko, kas man praverstų... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(l.buz @ 2009 04 23, 11:00)
Gal kas esat rašę svarbių terminų žodynėlį diplominiui? Iš kur žinot kurie svarbūs? blush2.gif  Jei negaila gal kas turit kažką iš socialinio darbo temų panašaus? Mano apie benamystę, bet tiktų ir su kitom temom susijusių 4u.gif

isrenki kurie tau svarbiausi atrodo mirksiukas.gif benamyste, problema, visuomene, resocializacija, socialinis darbas ir t.t. ju daug labai neturi buti
Atsakyti
sveikos, gal ir durnas klausimas, bet jus tai tikrai zinosit atsakyma:
gal galit pasakyti kiek wordw rasant ten turi buti cm nuo virsaus, nuo kairio ir desinio krasto???( angliskai gal gali parasyti, pvz left 2,5 ir pan)kur rasti worde ta funkcija kuri padaro ta nustatyma???
koks sriftas turi buti?kiek tarpas tarp eiluciu??? padekit labai reikia, aciu blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 04 25, 20:26)
sveikos, gal ir durnas klausimas, bet jus tai tikrai zinosit atsakyma:
gal galit pasakyti kiek wordw rasant  ten turi buti cm nuo virsaus, nuo kairio ir desinio krasto???( angliskai gal gali parasyti, pvz left 2,5 ir pan)kur rasti worde ta funkcija kuri padaro ta nustatyma??? 
koks sriftas turi buti?kiek tarpas tarp eiluciu???  padekit labai reikia, aciu  blush2.gif

Rasti prie Page Layout, tada Margins ir turi būti 3 cm. nuo kario krašto bei 1 iš dešinio ten rašo Normal. Šriftas TimesNewRoman 12pt, 1,5 tarpas. Taip bent pas mane yra. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2009 04 25, 18:46)
Rasti prie Page Layout, tada Margins ir turi būti 3 cm. nuo kario krašto bei 1 iš dešinio ten rašo Normal. Šriftas TimesNewRoman 12pt, 1,5 tarpas.  Taip bent pas mane yra.  smile.gif

Pas visus taip ,net ir uzsieni ax.gif
Atsakyti
Mamos, rasau darba tema "Zurnalistu etiketas". Butent etiketas, ne etika. Gal turite panasios medziagos? Gal kokiu bendresnio pobudzio referatu apie etiketa? Buciau dekinga.
Atsakyti
QUOTE(la.confiture @ 2009 04 27, 22:32)
Mamos, rasau darba tema "Zurnalistu etiketas". Butent etiketas, ne etika. Gal turite panasios medziagos? Gal kokiu bendresnio pobudzio referatu apie etiketa? Buciau dekinga.

Geriausiai apie etiketa ismano A. Lydeka. Tad siulau pasiieskoti jo knygu. Man atrodo, buvau radusi kazkada net internetini varianta vienos knygos.
Atsakyti
Sveikos,

Gal galetu kas padeti pagal ka interpretuojamas reiksmingumas skirtumu, naudojant sita:

user posted image

cia darytas nonparametric test, 2 independent samples: Mann-Whitney Test

pasake, kad ta naudoti, o pagal ka nustatomas reiksmingumas skirtumu nezinau blush2.gif blush2.gif

ACIU< NEBEREIKIA, ATSAKE KITOJE TEMOJE 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muera: 30 balandžio 2009 - 13:22