QUOTE(Karolyteee @ 2009 05 03, 20:31)
sveikos,gal turit koki pvz kursinio darbo?neaisku man kazkaip su tuo numeravimu
o Jūsų darbo vadovas ar grupiokai kurie taip pat rašo nėra sakę kokiais metodiniais nurodymais naudotis?

QUOTE(zifara @ 2009 05 03, 10:25)
Labukas mokslo grauzikam! Gal kas galetu pagelbeti su lietuviu kalbos kultura? Reikia pataisyti 10 sakinuku... 

Gal ir galėčiau pagelbėti, nes esu baigusi lietuvių filologija

Gal kas galit pagelbet?Labai reikia kokios nors informacijos apie gidus ir ekskursija (ekskursijos samprata, funkcijos ir pan.). Buciau laaabai dekinga

QUOTE(Karolyteee @ 2009 05 07, 12:52)
taip.
o mokymo istaigoj nera reikalavimu? nes gali labai skirtis zinok

QUOTE(egliosha @ 2009 05 07, 19:03)
o mokymo istaigoj nera reikalavimu? nes gali labai skirtis zinok
kolegijoj vienoks, universitete kitoks skyriu numeravimas...

nu aš ir apie tą patį rašiau...

Man šokas
už savaitės atiduodu diplominį ir dabar paaiškėjo, kad blogai aprašinėju diagramas
Tipo jeio diagrama pavaizduota skaičiais, tai analizuodama ją aprašau procentais ir atvirkščiai ?
Kaip yra iš tikrųjų ? Patarkit

Tipo jeio diagrama pavaizduota skaičiais, tai analizuodama ją aprašau procentais ir atvirkščiai ?

QUOTE(*Kleo* @ 2009 05 07, 20:10)
kad kitiems nesvarbu matyt, bet darbo savo tai tikrai niekas nesius, galima nueit i tingiu.lt paziuret jei jau taip reikia, aprasymuose yra turinys

QUOTE(Luna* @ 2009 05 07, 20:59)
Man šokas
už savaitės atiduodu diplominį ir dabar paaiškėjo, kad blogai aprašinėju diagramas

Nu koks čia šokas? Gi marios laiko

Šiaip aprašinėjant diagramas nereikia perrašinėti jų - rašyti tai kas yra ir taip akivaizdu: skaičiai, procentai, tiriamųjų grupės. Reikia pasakoti ką davė tau ta diagrama, kodėl tu ją pasirinkai, ką atskleidė tau tie skaičiai ir tas pasiskirstymas. Pvz. didėjantys skaičiai rodo tendenciją kilti kavos kainai. Pasiskirstę rezultatai parodo jog didžiausia dalis gyventojų mieliau renkasi kavą, kai tuo tarpu kakavą renkasi iš viso tik keli procentai atsakiusių.
Nu kažkas tokio

QUOTE(milabra @ 2009 05 07, 22:19)
Nu koks čia šokas? Gi marios laiko
Va, mano baigiamajame dar tyrimas nepradėtas, ir galvos nesuku, nes vistiek spėsiu
Šiaip aprašinėjant diagramas nereikia perrašinėti jų - rašyti tai kas yra ir taip akivaizdu: skaičiai, procentai, tiriamųjų grupės. Reikia pasakoti ką davė tau ta diagrama, kodėl tu ją pasirinkai, ką atskleidė tau tie skaičiai ir tas pasiskirstymas. Pvz. didėjantys skaičiai rodo tendenciją kilti kavos kainai. Pasiskirstę rezultatai parodo jog didžiausia dalis gyventojų mieliau renkasi kavą, kai tuo tarpu kakavą renkasi iš viso tik keli procentai atsakiusių.
Nu kažkas tokio

Nu kažkas tokio

ačiū, tu vis mane paguodi

aš nuo rugsėjo rašau

žodžiu diagramų jau bardakas - dalis sk. bet aprašyta proc, kita dalis atvirkščiai, likusios aprašytos , kaip sakai, kakavą renkasi vos keli ir vsio

Gal aš per daug reikli, bet jau baigiu išprotėt