Įkraunama...
Įkraunama...

Mokslo darbai

Koks numeravimas, skyriu?
Atsakyti
QUOTE(Karolyteee @ 2009 05 03, 20:31)
sveikos,gal turit koki pvz kursinio darbo?neaisku man kazkaip su tuo numeravimu

o Jūsų darbo vadovas ar grupiokai kurie taip pat rašo nėra sakę kokiais metodiniais nurodymais naudotis? g.gif dažniausiai tai mokslo įstaigos turi savo metodinius nurodymus, kuriais ir reikia vadovautis rolleyes.gif nes kitų mokslo įstaigų gali skirtis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zifara @ 2009 05 03, 10:25)
Labukas mokslo grauzikam! Gal kas galetu pagelbeti su lietuviu kalbos kultura? Reikia pataisyti 10 sakinuku... ax.gif

Gal ir galėčiau pagelbėti, nes esu baigusi lietuvių filologija ax.gif
Atsakyti
Gal kas galit pagelbet?Labai reikia kokios nors informacijos apie gidus ir ekskursija (ekskursijos samprata, funkcijos ir pan.). Buciau laaabai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2009 05 04, 03:36)
Koks numeravimas, skyriu?

taip.
Atsakyti
QUOTE(Karolyteee @ 2009 05 07, 12:52)

o mokymo istaigoj nera reikalavimu? nes gali labai skirtis zinok g.gif kolegijoj vienoks, universitete kitoks skyriu numeravimas...
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2009 05 07, 19:03)
o mokymo istaigoj nera reikalavimu? nes gali labai skirtis zinok g.gif kolegijoj vienoks, universitete kitoks skyriu numeravimas...

nu aš ir apie tą patį rašiau... g.gif
Atsakyti
Man šokas doh.gif už savaitės atiduodu diplominį ir dabar paaiškėjo, kad blogai aprašinėju diagramas blink.gif blink.gif blink.gif
Tipo jeio diagrama pavaizduota skaičiais, tai analizuodama ją aprašau procentais ir atvirkščiai ? unsure.gif
Kaip yra iš tikrųjų ? Patarkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kleo* @ 2009 05 07, 20:10)
nu aš ir apie tą patį rašiau...  g.gif

kad kitiems nesvarbu matyt, bet darbo savo tai tikrai niekas nesius, galima nueit i tingiu.lt paziuret jei jau taip reikia, aprasymuose yra turinys cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Luna* @ 2009 05 07, 20:59)
Man šokas  doh.gif  už savaitės atiduodu diplominį ir dabar paaiškėjo, kad blogai aprašinėju diagramas  blink.gif  blink.gif  blink.gif
Tipo jeio diagrama pavaizduota skaičiais, tai analizuodama ją aprašau procentais ir atvirkščiai ?  unsure.gif
Kaip yra iš tikrųjų ? Patarkit  4u.gif

Nu koks čia šokas? Gi marios laiko irnesakyk.gif Va, mano baigiamajame dar tyrimas nepradėtas, ir galvos nesuku, nes vistiek spėsiu smile.gif
Šiaip aprašinėjant diagramas nereikia perrašinėti jų - rašyti tai kas yra ir taip akivaizdu: skaičiai, procentai, tiriamųjų grupės. Reikia pasakoti ką davė tau ta diagrama, kodėl tu ją pasirinkai, ką atskleidė tau tie skaičiai ir tas pasiskirstymas. Pvz. didėjantys skaičiai rodo tendenciją kilti kavos kainai. Pasiskirstę rezultatai parodo jog didžiausia dalis gyventojų mieliau renkasi kavą, kai tuo tarpu kakavą renkasi iš viso tik keli procentai atsakiusių.
Nu kažkas tokio mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2009 05 07, 22:19)
Nu koks čia šokas? Gi marios laiko irnesakyk.gif Va, mano baigiamajame dar tyrimas nepradėtas, ir galvos nesuku, nes vistiek spėsiu smile.gif
Šiaip aprašinėjant diagramas nereikia perrašinėti jų - rašyti tai kas yra ir taip akivaizdu: skaičiai, procentai, tiriamųjų grupės. Reikia pasakoti ką davė tau ta diagrama, kodėl tu ją pasirinkai, ką atskleidė tau tie skaičiai ir tas pasiskirstymas. Pvz. didėjantys skaičiai rodo tendenciją kilti kavos kainai. Pasiskirstę rezultatai parodo jog didžiausia dalis gyventojų mieliau renkasi kavą, kai tuo tarpu kakavą renkasi iš viso tik keli procentai atsakiusių.
Nu kažkas tokio mastau.gif

ačiū, tu vis mane paguodi hihihi.gif
aš nuo rugsėjo rašau doh.gif durnė už tai ir nervuojuos jau pusė metų bash.gif bash.gif bet turint omeny, kad mano vadovei visiškai px , tai darau kaip išeina dirol.gif
žodžiu diagramų jau bardakas - dalis sk. bet aprašyta proc, kita dalis atvirkščiai, likusios aprašytos , kaip sakai, kakavą renkasi vos keli ir vsio hihihi.gif
Gal aš per daug reikli, bet jau baigiu išprotėt doh.gif
cry.gif
Atsakyti
o nera svarbu ar diagramas daryti nurodant skaicius, ar nurodant procentais?
Atsakyti