Įkraunama...
Įkraunama...

Mokslo darbai

QUOTE(fizė @ 2008 12 10, 15:24)

Kaip sugalvoti man tuos tikslus ir tuos uzdavinius  frusty.gif Padekit prasau  help.gif

Sveikutes 4u.gif As irgi vargstu tiesiogine prasme prie diplominio darbo.Jau naktimis sapnuojasi,o diena nieko daryti negaliu tik apie tai ir tegalvoju doh.gif
Man irgi panasi problema kaip Fizei,nes irgi sunku buvo sugalvot tikslus ir uzdavinius....kazka parasiau,dabar dar koreguoju-bet labai laukiu kada atsius atsakyma darbo vadove perziurejusi visa mano darbo drafta unsure.gif
Merginos,as va ko norejau paklausti:
Is ko turi susideti gynamoji kalba?
Ka patartumet ideti i power point pristatyma?
Aciukas 4u.gif
Atsakyti
as irgi vargstu del diplominio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2008 12 13, 14:16)
Sveikutes 4u.gif As irgi vargstu tiesiogine prasme prie diplominio darbo.Jau naktimis sapnuojasi,o diena nieko daryti negaliu tik apie tai ir tegalvoju doh.gif
Man irgi panasi problema kaip Fizei,nes irgi sunku buvo sugalvot tikslus ir uzdavinius....kazka parasiau,dabar dar koreguoju-bet labai laukiu kada atsius atsakyma darbo vadove perziurejusi visa mano darbo drafta unsure.gif
Merginos,as va ko norejau paklausti:
Is ko turi susideti gynamoji kalba?
Ka patartumet ideti i power point pristatyma?

Aciukas 4u.gif

o vadove nieko nesake? mes per paskutine konsultacija susedom visos ir papasakojo ka i skaidres reikia susidet g.gif nezinau kaip su anglu kalba, bet gal panasiai g.gif
del tiklso, tai mums daktaras pasake, kad tikslas yra tas pats pavadinimas tik su zodeliu tyrineti, analizuoti, na metodikose buna jie. uzdaviniai pagal skyrius eina, ka juose analizuoji.
Atsakyti
Mergaites o kada jus ginsites kad jau tiek parasiusios esat? g.gif ir net apie gynamaja kalba snekejote su vadovu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dirsė @ 2008 12 13, 16:25)
Mergaites o kada jus ginsites kad jau tiek parasiusios esat?  g.gif ir net apie gynamaja kalba snekejote su vadovu  blink.gif

as pirmadieni blush2.gif o afrodite berods vasari g.gif o apie gynima maziausiai galvojau rasydama biggrin.gif va tik vakar skaidres susideliojau, pasiruosiu sau teksta, paskaitysiu pora kartu garsiai ir lauksiu kol pasireikst galesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2008 12 10, 22:01)
Man atrodo kad literatūrą geriausia analizuoti darbo eigoje. Manau kad pirmiausia reikia apsispręsti apie ką rašysi ir kokį tyrimą atliksi - ką tas tyrimas turi parodyti. Tada bet jau kokį minimalų planą pasirašyti, ir pirmiausiai sėsti teorinę dalį rašyti smile.gif

Na, temą aš jau turiu ir žinau (bendrai) apie ką rašysiu, apie tyrimą dar taip pilnai nemąsčiau (vis atidedu po švenčių). Mano draugėms, pavyzdžiui, darbo vadovė, pirmiausia liepė peržvelgti literatūrą, tada susidaryti turinį.

QUOTE(egliosha @ 2008 12 13, 14:58)
del tiklso, tai mums daktaras pasake, kad tikslas yra tas pats pavadinimas tik su zodeliu tyrineti, analizuoti, na metodikose buna jie. uzdaviniai pagal skyrius eina, ka juose analizuoji.

Aš irgi panašiai darydavau, tikslą derindavau su pavadinimu. Man asmeniškai įvadas ir išvados yra pačios sunkiausios dalys doh.gif

QUOTE(egliosha @ 2008 12 13, 16:44)
as pirmadieni blush2.gif

Kuo dideliausios tau sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2008 12 13, 23:02)
Na, temą aš jau turiu ir žinau (bendrai) apie ką rašysiu, apie tyrimą dar taip pilnai nemąsčiau (vis atidedu po švenčių). Mano draugėms, pavyzdžiui, darbo vadovė, pirmiausia liepė peržvelgti literatūrą, tada susidaryti turinį. 

Vat žinok visi darbų vadovai taip pataria. Bet realiai kiek teko rašyti, tai man atrodo visiška nesąmonė - pirmiausiai pasirašyti turinį doh.gif Sakyčiau kkį mini planą, jau gal realiau. Turinys pas mane - paskutinis dalykas, kurį darau po rašto darbo.
Pradedu nuo įvado. Tikrai sunku, bet kai jį parašau, tada mintys pradeda bėgti, ką noriu darbe parašyti smile.gif
O išvados nėra sunku smile.gif Geriausia po kiekvieno skyriaus suformuoti išvadą, ir ją užrašyti. Nes kai pabaigoje darau, tai pamirštu ką padžioj rašiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2008 12 13, 17:44)
as pirmadieni blush2.gif o afrodite berods vasari g.gif o apie gynima maziausiai galvojau rasydama biggrin.gif va tik vakar skaidres susideliojau, pasiruosiu sau teksta, paskaitysiu pora kartu garsiai ir lauksiu kol pasireikst galesiu biggrin.gif

Vaje pavydziu Tau tokios ramybes... as tai jau trydaliociau blush2.gif sekmes Tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2008 12 13, 23:43)
Vat žinok visi darbų vadovai taip pataria. Bet realiai kiek teko rašyti, tai man atrodo visiška nesąmonė - pirmiausiai pasirašyti turinį  doh.gif Sakyčiau kkį mini planą, jau gal realiau. Turinys pas mane - paskutinis dalykas, kurį darau po rašto darbo.
Pradedu nuo įvado. Tikrai sunku, bet kai jį parašau, tada mintys pradeda bėgti, ką noriu darbe parašyti smile.gif
O išvados nėra sunku smile.gif Geriausia po kiekvieno skyriaus suformuoti išvadą, ir ją užrašyti. Nes kai pabaigoje darau, tai pamirštu ką padžioj rašiau biggrin.gif

Na taip, sunkoka turinį susidaryti... Na, bet juk po kiekvieno skyriaus šiaip ar taip reikia išvadą padaryti, o paskui reikia dar bendrai tą išvadą jau pačiose išvadose parašyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2008 12 14, 15:36)
Na taip, sunkoka turinį susidaryti... Na, bet juk po kiekvieno skyriaus šiaip ar taip reikia išvadą padaryti, o paskui reikia dar bendrai tą išvadą jau pačiose išvadose parašyti doh.gif

na mes kai deliojom su vadove ta turini, tai as iskart ir apsimetydavau per savaite kas kuriam skyriuje ir poskyryje bus, ziurejau, ar info yra, tada daug lengviau numatyti ka toliau daryt. nes kai ejau i pirma konsultacija jau visa teorine dali buvau pasirasius pagal sumastyta tema, o panaudojau paskui is to tik viena poskyri doh.gif tai geriau po biski deliot struktura ir kalbet kas kur rasoma turi buti, nes tuos pavadinimus tai visada galima pervadinti
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2008 12 14, 16:53)
na mes kai deliojom su vadove ta turini, tai as iskart ir apsimetydavau per savaite kas kuriam skyriuje ir poskyryje bus, ziurejau, ar info yra, tada daug lengviau numatyti ka toliau daryt. nes kai ejau i pirma konsultacija jau visa teorine dali buvau pasirasius pagal sumastyta tema, o panaudojau paskui is to tik viena poskyri doh.gif tai geriau po biski deliot struktura ir kalbet kas kur rasoma turi buti, nes tuos pavadinimus tai visada galima pervadinti

O darbo vadovas turi padėti pilnai turinį sustatyti? Ar tik kažką patarti į kurią kryptį sukti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2008 12 17, 16:26)
O darbo vadovas turi padėti pilnai turinį sustatyti? Ar tik kažką patarti į kurią kryptį sukti? ax.gif

neturi mirksiukas.gif cia labai nuo vadovo priklauso zinoma, man jis pilnai sustate besikonsultuojant. siaip nueini su savo preliminariu, ka tu mastai ir tariates ar atitinka reikalavimus, susistato konsultaciju metu automatiskai darbo struktura
Atsakyti