Įkraunama...
Įkraunama...

Mokslo darbai

Turi labai aiskiai apibrezti naudojamus terminus (manau, jie supainioti), - soc. paslaugos, soc. paramos tinklas, socialiniu paslaugu tinklas, ir ne siaip poreikiai narkomano, bet socialines paramos poreikiai. Kitaip turesi tikrai dauuuuuuug bedos (ar tas kas ginsis) cool.gif Nes socialines paramos tinklui priklausanciu organizaciju vienas is objektu - narkomanai (pas tave ten graziau pavadinti), kuriems teikiamos socialines paslaugos (info, reabil., t.t.), atsizvelgiant i socialines paramos poreiki. Siaip ta skyriu pavadinciau Socialiniu paslaugu konceptas asmenu, priklausomu nuo narkotiniu medziagu, kontekste.
Atsakyti
Na, ar sugalvojai?
Gal:
Socialinių paslaugų tinklo asmenims, priklausomiems nuo narkotinių medžiagų, vaidmuo
Atsakyti
sveikos 4u.gif norėčiau parašyti pagalbos gal atsirastų mamyčių kurios būtų rašę benravimo situacijų aprašymą?labai nesmagu prašyti,bet gal kas atsiųstų tikrai būčiau dėkinga 4u.gif pati nespėju suktis kadangi esu vieniša mama,o dar darbų krūva tai jei kas galit padėkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2008 12 08, 08:17)
Turi labai aiskiai apibrezti naudojamus terminus (manau, jie supainioti), - soc. paslaugos, soc. paramos tinklas, socialiniu paslaugu tinklas, ir ne siaip poreikiai narkomano, bet socialines paramos poreikiai. Kitaip turesi tikrai dauuuuuuug bedos (ar tas kas ginsis)  cool.gif Nes socialines paramos tinklui priklausanciu organizaciju vienas is objektu - narkomanai (pas tave ten graziau pavadinti), kuriems teikiamos socialines paslaugos (info, reabil., t.t.), atsizvelgiant i socialines paramos poreiki.  Siaip ta skyriu pavadinciau Socialiniu paslaugu konceptas asmenu, priklausomu nuo narkotiniu medziagu, kontekste.

na apie soc parama sake nerase g.gif ten buvo orientuojamasi i zalos mazinimo programas, istaigas kur vykdomos(dirbam sioj srity), ju tinkla, tenkinant pradinius priklausomu asmenu poreikius (nekyla ranka rasyt narkomanas kai su jais dirbi biggrin.gif )
QUOTE(Celina @ 2008 12 08, 16:27)
Na, ar sugalvojai?
Gal:
Socialinių paslaugų tinklo asmenims, priklausomiems nuo narkotinių medžiagų, vaidmuo

buvo konsultacija, tai sake palikti soc paslaugu tinklas priklausomiems asmenims paprasciausiai cool.gif nes ten teorines apibreztys daugiau yra. arba analize dar galima darasyt.
man tai klausimu kaip ir nebera, savo galiu spausdinti ir ryt nesti, tik labai del isvadu abejoju unsure.gif tyrimo man jos tokios glaustos, nieko neatskleidziancios atrodo kai paskaitau doh.gif ka jose reikia parasyti, kad zmoniskai atrodytu?

beje, labai aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
SOS mamytes,
gal kas turit literaturos tema: "N" organizacijos karjeros valdymo analize?
Atsakyti
Mamytes padekit blush2.gif
Pasirodysiu gal visai kvaisa, bet nemoku as tu darbu rasyt, o ypac iskelti tikslus, uzdavinius doh.gif tamsus miskas. Kai jau jie iskelti, tada man lengviau rasosi verysad.gif

Pradejau rasyt magistrini, tema susijusi su mokesciais, Mokesciu palyginimas Lietuvoje ir uzsienio salyse, na cia mazdaug, nes tema dar formuluosis ne viena karta.

Kaip sugalvoti man tuos tikslus ir tuos uzdavinius frusty.gif Padekit prasau help.gif
Atsakyti
QUOTE(fizė @ 2008 12 10, 14:24)
Kaip sugalvoti man tuos tikslus ir tuos uzdavinius  frusty.gif Padekit prasau  help.gif

Darbo tikslas paprastai atsispindi pavadinime smile.gif O uždaviniai - ką darysi tam tikslui pasiekti:
1. Išanalizuoti Lietuvos mokesčių sistemą (kažkokiame kontekste)
2. Palyginti Lietuvos mokesčių sistemą su Vokietijos, Anglijos ir JAV mokesčių sistemomis, išanalizuoti panašumus bei skirtumus
3. Atlikti tyrimą (kažkokį darysi)
4..,,
5...
6...
7...
8....
Dar gali išsikleti hipotezę, kurią parašius darbą patvirtinsi arba paneigsi. Nu kažkas tipo - darbe keliama hipotezė, kad Lietuvos mokesčių sistema sukurta Vokietijos mokesčių sistemos pagrindu, tačiau labiausiai panaši su JAV sistema

Čia tik visko neimk už gryną pinigą, aš rašiau kas ant seilės užeina, tau reikia pačiai susiformuluoti viską pagal savo konkrečia temą. Dabar ji pas tave per plati, tu tokio dalyko neišnarinėsi. Reikia apsibrėžti ką tu toje mokesčių sistemoje nagrinėsi.
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2008 12 10, 17:16)
Darbo tikslas paprastai atsispindi pavadinime smile.gif O uždaviniai - ką darysi tam tikslui pasiekti:
1. Išanalizuoti Lietuvos mokesčių sistemą (kažkokiame kontekste)
2. Palyginti Lietuvos mokesčių sistemą su Vokietijos, Anglijos ir JAV mokesčių sistemomis, išanalizuoti panašumus bei skirtumus
3. Atlikti tyrimą (kažkokį darysi)
4..,,
5...
6...
7...
8....
Dar gali išsikleti hipotezę, kurią parašius darbą patvirtinsi arba paneigsi. Nu kažkas tipo - darbe keliama hipotezė, kad Lietuvos mokesčių sistema sukurta Vokietijos mokesčių sistemos pagrindu, tačiau labiausiai panaši su JAV sistema

Čia tik visko neimk už gryną pinigą, aš rašiau kas ant seilės užeina, tau reikia pačiai susiformuluoti viską pagal savo konkrečia temą. Dabar ji pas tave per plati, tu tokio dalyko neišnarinėsi. Reikia apsibrėžti ką tu toje mokesčių sistemoje nagrinėsi.

ačiukas Tau labai aciuks.gif Bandysiu kaip nors ka nors sugalvot mastau.gif

Bet jeigu ką galėsiu kreiptis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fizė @ 2008 12 10, 19:20)
Bet jeigu ką galėsiu kreiptis?  blush2.gif

Tai čia temoje ir kreipkis smile.gif Kas ką žinos tas ir atsakys smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Prasideda ir mano didieji vargai - bakalauro baigiamasis darbas doh.gif Norėjau pasiteirauti, nuo ko viską patartumėte pradėti? Išsianalizuoti galimą literatūrą darbo tema, tada formuoti turinį?
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2008 12 10, 20:41)
Sveikos 4u.gif
Prasideda ir mano didieji vargai - bakalauro baigiamasis darbas doh.gif Norėjau pasiteirauti, nuo ko viską patartumėte pradėti? Išsianalizuoti galimą literatūrą darbo tema, tada formuoti turinį?

Man atrodo kad literatūrą geriausia analizuoti darbo eigoje. Manau kad pirmiausia reikia apsispręsti apie ką rašysi ir kokį tyrimą atliksi - ką tas tyrimas turi parodyti. Tada bet jau kokį minimalų planą pasirašyti, ir pirmiausiai sėsti teorinę dalį rašyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2008 12 10, 20:30)
Tai čia temoje ir kreipkis smile.gif Kas ką žinos tas ir atsakys smile.gif

taip taip čia temoje 4u.gif
Atsakyti