Įkraunama...
Įkraunama...

Čiulptukai

Siulikit vaikuciams ivairiu vormu ir spalvos.. (maniske ciulpia tik is kauciuko - geltonos).
Atsakyti
na vakar sugalvojau pabandyti daugelio siūlytą metodą - aplašinti pienu ir......nė velnio nepagelbėjo schmoll.gif pastumdė iš vienos burnos pusės į ktą ir spjovė lauk
Atsakyti
Mums buvo ta pati problema, išbandžiau visus būdus, bet veltui. Tada man pasiūlė nupirkti apvalų čiulptuką, priprato be vargo. Dabar geri jau visi..
Atsakyti
Aš girdėjau, kad prie kokios formos pripras, kitokio ir nenorės. Tokia forma turės būti ir čiulptukas, ir bonkutės soskė. Bet mano vaikis čiulptuką turi kirstą Nuk firmos, o bonkučių čiulptukai yra apvalūs. Ir nieko g.gif Beje, ar Avent firmos yra kirstų soskių? Kiek žiūriu, tai visos apvalios.
Atsakyti
Mano mažė neėmė jokios soskės, buvo sunku, nes sunkiai užmigdavo. Tada mama kažkur gavo visiškai apvalią soskę, ta mažei patiko, nors buvo negraži. Dabar visos geros tongue.gif
Atsakyti
biggrin.gif o maiskis ima visokias,tik duok...va tik avent firmos ciulptuku niekaip neipersu. biggrin.gif
Atsakyti
As dukrai duodavau silikonine soske atkartojanti burnos forma. tai jai labai patiko. O vat sunui is vis soskes ir nereikejo. 4u.gif tongue.gif
Atsakyti
mano ir dukra ir sūnus čiulpė tik pavalius čiulptukus. Jie patys pigiausi, kainuo kokį 1,50Lt, bet kitų neįkiši. Nepripažįsta. O kadangi tokios pigios, tai galima nors ir kas savaitę jas keisti naujom. Ką mes ir darom. biggrin.gif
Atsakyti
Beje, pamiršau, vaikinui mano šiaip soskės neįpiši kada nori ima, kda nenori, neima. Nakčiai užmiega tik be soskės, o diena miega su. Kitaip jam nesigauna. 4u.gif
Atsakyti
maniskiui soskes reikai jau nuo gimimo, pirma buvo pailga (kazkas panasaus kaip Avent forma), patiko jam. veliau nupirkom apvalu- irgi patiko, siandien nupirkau Nuk'a is pradziu nenoriai eme, bet dabar jau nieko.
Atsakyti
maniske eme tik pacias paprasciausias, kur lita su centais kainuoja hihihi.gif Ne Avent'o, ne kitos netiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jkrista @ 2005 11 03, 06:55)
Dukrytė užmiega tik čiulpdama krūtį, nes čiulptuko nepripažįsta nei iš tolo. O migdytis kartais tenka ir po 2 valandas. Per tiek laiko aš pavargstu šalia gulėti, jau nekalbu apie tai, kad kenčia speneliai. Tačiau niekaip nesugebu įsiūlyti čiulptuko, nei geruoku nei piktuoju - ji tik susinervina, visi miegai išsilaksto ir vėl turiu duoti krūtį. Žodžiu pasaka be galo. Gal kas galite pasiūlyti gerą ir veiksmingą būdą, kaip pripratinti prie čiulptuko. Būčiau labai dėkinga

Nupirkau gal 4 skirtingu formu ir firmu. Isisrinko vieną - neilgą, bet apvaliu galiuku, tai tas , kad ir neprabangus, bet jai tiko ir tinka iki siol.
Atsakyti