Įkraunama...
Įkraunama...

Čiulptukai

Mes išbandėm 6 soskes, kol tiko viena.Pati pigiausia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrijana @ 2005 07 09, 22:55)
AVENT čiulptukai visi plokšti, aš pirkau nuo 3 iki 6 mėn. . Kažkaip galvojau, kad geresni kirsti čiulptukai, bet pasirodo ir tie plokšti geri, bandysim kurį laiką panaudoti tokį.

mes naudojame AVENT ciulptukus ir esame labai patenkintos, nes jie skirti taisyklingam dantu sakandziui. Ju yra ivairiems kudikiu amziams, net iki 18 menesio.
Atsakyti
aš savo mažyliui taip pat duodu AVENT žinduką nuo pat gimimo ir labai esu patenkinta thumbup.gif ir dantukai labai gražiai susiformave ir sukandimas gerai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
o mano sūnui kokią duosi, ta ir gerai - neišrankus. Turim dvi Avent, bet kai abi kur nukišam, duodam Nuk, ir nieko - tinka tongue.gif
Atsakyti
Savo dukrytei nuo pat gymimo duodu Avent firmos ciulptuka (silikonini, nupjauta is abieju pusiu) tai jai patinka. Norisi kad butu teisingas sakandis ir grazus dantukai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajna @ 2006 02 23, 16:25)
Savo dukrytei nuo pat gymimo duodu Avent firmos ciulptuka (silikonini, nupjauta is abieju pusiu) tai jai patinka. Norisi kad butu teisingas sakandis ir grazus dantukai  mirksiukas.gif

Maniškis irgi tik su Avent čiulptukais, kitų net nepripažįsta smile.gif
Atsakyti
Pirmagimis naudojo visus čiulptukus, kokius tik gaudavo. (Na, Avent'as jam nepakliuvo.) Antrajam buvau visą kolekciją supirkus ale visus plėšė lauk rėkdamas. Po kelis mėnesius trūkusių vargų netikėtai įtiko lateksinis ortodontinis (nupjautu galu) čiulptukas (firmos nepamenu, bet greičiausiai Canpol ar Nuk). Bandėm kelis kartus dar keisti į silikoninį ar kitą formą, bet vyrutis liko ištikimas savo "atradimui". O trečiasis sūnus sėkmingai "sučiulpė" visą nuo broliuko likusią kolekciją, išskyrus Aventą. Taip ir nesupratau, kuo jis mažajam neįtiko. Vakar vyras parnešė mažiui naują čiulptuką, iš įpročio tokį patį lateksinį Nuk'ą, kokį anksčiau pirkdavo vyresniam broliukui. Reikėtų matyti su kokiu pasimėgavimu vaikas jį šiandien čiulpė... Supratau, kad ir mažajam ne tas pats, koks čiulptukas burnoje.

O dėl sukandimo, tai turbūt svarbiausia ne čiulptuko forma ar firma, o "sveikas" jo naudojimas. Kadangi maniškiai čiulptuką naudojo tik užmigimui (tikrai ne daugiau valandos per parą) ir laiku su juo atsisveikino (abu dar neturėjo ir 1,5m.), tai dabar galime džiaugtis lygiais gražiais dantukais ir nepriekaištingu sąkandžiu.
Atsakyti
nu zekit mamytes nepasakyciau kad labai dziauksmas kap sedi kur nors pvz bare ir vaikas priejas tau kele maike kad duotum kruti blush2.gif
taip buvo mano pazystamai tai sake ne koks jausmas tai manau kad soske visgi gerai
Atsakyti
maniškei žinduko reikia tik prieš miegą ir tai ne visada. kol maitinau tai netiko nei vienas, nežinojo, ką daryti su tuo gumos gabalu biggrin.gif , o kai pradėjo maitinti iš buteliuko( mane į ligoninę extra paguldė, teko nutraukti maitinimą), tai ir žindukas tiko. dukrytei tinka tik vyšnios formos, o ortodontinį spjauna.
Atsakyti
mes nuo pat gimimo turejom nak ir buvo gerai ir taip tenaudojom tik uzmiegant thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dianadov @ 2005 08 05, 21:48)
Maniškiui tai geriausias čiulptukas tai jo paties kumštis. Nors dabar čiulpia ir Avent čiulptuką (nors jam tik 2 mėn pirkau nuo 3 iki 6, gal per didelis?), bet kumščiuku vis tiek prilaiko

Papildyta:
QUOTE(KamiDan @ 2006 05 24, 19:55)

Maniskis naudoja Avent firmos ciulptuka.Keisciausia,kad pats pirmasis netycia pakliuvo per didelis nuo 6 men.,nors jam tuo metu buvo 2 men.Ir kaip prilipo taip dabar vargstam,kad nors diena maziau juo naudotusi.Kd griztu tas pirmas menuo,tai jokiu budu nepratinciau prie sio "zalingo"iprocio.
Atsakyti
mes irgi naudojames avent ciulptuka ,duoti neplanavom bet nuo 3 men pradejo ciulpti kumstuka tai teko eiti pirkti nes labai sunku butu atpratinti nuo kumstuko ciulpimo ,tai dabar ima kai nori miegelio arba kai uzpuola liudesys [kai mamos neklauso ir susipykstam ] doh.gif
Atsakyti