Saunuole, sveikinam prisijungus i musu grazu buri!!! o sypsokis drasiais drasiai
i manau kad niekas nespoksos i tavo dantukus!!
Labai aciu visoms
... Sypsausi dabar issisiepus pastoviai
. Pas mane safyriniai breketai, tai is toliau tik vielute truputuka matosi, ir ta plonute tokia. Labai dziaugiuos, kad nepagailejau pinigeliu skaidriems breketukams
(aisku, nenumirciau ir su metaliniais, bet kazkaip labai jau save myliu
). O ir gydytoja labai faina pasitaike (E. Bogusiene)
.
Bet va jau visus malonumus breketu spejau pajausti - dantukus maudzia, tempia...Negaleciau pasakyt, kad labai skauda, tiesiog nemalonus tas jausmas
. O apie dantu valyma tai isvis tyliu - toks jausmas, kad visa savaitgali daugiau nieko neveikiau, tik dantukus sveiciau
.... Pavalgai - ir i vonia
. Nezinau kaip darbe reiks daryt, nelabai kokios cia salygos dantu valymui
. Gal nieko blogo, jei po pietu tik skysciu praskalausiu, o tik po darbo namie normaliai isvalysiu
?
Bet va jau visus malonumus breketu spejau pajausti - dantukus maudzia, tempia...Negaleciau pasakyt, kad labai skauda, tiesiog nemalonus tas jausmas
QUOTE(Giedre_S @ 2008 12 15, 10:24)
Nezinau kaip darbe reiks daryt, nelabai kokios cia salygos dantu valymui
. Gal nieko blogo, jei po pietu tik skysciu praskalausiu, o tik po darbo namie normaliai isvalysiu
?
Musu gydytoja patare, jei nera galimybiu issivalyti dantu, tai nors gerai vandeniu issiskalauti.
As asmeniskai darbe surandu laiko issivalyti dantis, kazkaip negerai jauciuos, kai neisvalyti, atrodo kad visur maisto yra
Bet jei nera galimybes, tai praskalaut butinai reiketu
QUOTE(kabesita @ 2008 12 15, 12:41)
As asmeniskai darbe surandu laiko issivalyti dantis, kazkaip negerai jauciuos, kai neisvalyti, atrodo kad visur maisto yra
Laiko tai ir as surasciau, tik va kad nera tam salygu - pas mus darbe WC tas tarybinis (kur tokia skyle grindyse budavo, jei pamenat
Siandien va pavalgiau, issiskalavau pora kartu su dantu skalavimo skysciu, tai lyg ir nieko, maistas po burna nebesivelia
QUOTE(Giedre_S @ 2008 12 15, 13:51)
Siulyciau tau pries skalaujant su tarpdanciu sepetuku pravalyt tarpdancius ir aplink breketus, ir po to praskalaut.
prisijungiu prie jusu
as irgi siandien pasipuosiau breketais
QUOTE(ou_jeaa @ 2008 12 15, 22:53)
na, kol kas visai neblogi.. bet gydytoja sake, kad ryr poryt labai skaudes...;/
QUOTE(nepatinka_ziema @ 2008 12 15, 22:11)
na, kol kas visai neblogi.. bet gydytoja sake, kad ryr poryt labai skaudes...;/
Nu šakės ,kaip nekantrauju kol aš šarvuota burna būsiu
Man tas skausmas ne priešas manau atrodys...kai žinosiu jog viskas į gera
QUOTE(ou_jeaa @ 2008 12 15, 23:33)
Nu šakės ,kaip nekantrauju kol aš šarvuota burna būsiu

mane si mintis tik ir teguodzia
Nu as tai del skausmo jokiu bedu neturiu
. Jauciu toki tempima, truputuka maudzia (priekinius dantukus daugiau, galiniuose beveik isvis jokio skausmo nera). O jau ketvirta diena su breketais
... Palyginus su tuo, kaip skaudejo, kai buvo sudetos gumytes tarp kruminiu dantu, tai dabar baisiai gera
. Valgau viska pjaustyta, kast nieko nekandu, todel tas lengvas skausmas priekiniu dantuku nevargina
.
nepatinka_ziema, sveikinu
.
nepatinka_ziema, sveikinu