Įkraunama...
Įkraunama...

Ar namines košės geriau už pirktines?

dėl kruopinių košių, Hipp tikrai neblogos, mūsų gydytoja jas patarė pirkti, jei tik finansai leidžia
Atsakyti
manau kad namines sveikiau
Atsakyti
QUOTE(daivuterau @ 2008 11 29, 12:02)
as ir uz tai, kad vaikuciui duoti tik namie darytas koste. taciau dabar susimasciau... kadangi as pati neturiu galimybes gauti naminiu darzoviu, tai prakybos centruose ar turguose,manote, yra saugios darzoves? jos apipurkstos chemikalais, auginamos neaisku kaip.... tiesiog nebezinau.... g.gif

As manau taip: jeigu yra galimybe namuose gaminti maista kudikiams is namuose augintu darzoviu - tai tik uz tai!!! Bet.. jei produktai maisto gaminimui perkami PC, kur iki lentynu atkeliavusios darzove gal 2-3 kartus purskiamos, o dar kaip jos auginamos, kuo lastomos ir t..t.. Tada tikrai geriau vaikuciui duoti pirktines tyreles, kuriu gamybai bent jau keliami auksti reikalavimai ir naudojami tik tam tikros kokybes produktai. rolleyes.gif
Atsakyti
As verdu koses namuose. ir man patinka, kad galiu pati nuspresti kokia kose valgys mano leliukas, zinau kiek ten mesos ir kitokiu produktu. as jam verdu Zeptery, garuose ir jam labai patinka. visada paskaninu sviestu. produktus perku ir saldytus ir ne. bet manau, svarbiausia, kad pati zinai ka duodi savo mazyliui.
Atsakyti
Darzovienes verdu pati, o kruopu mano virtu nevalgo, tai darau Milupos 4u.gif
Atsakyti
Mums tas pats mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes ir namines ir hipp košeles smile.gif
Atsakyti
Aš irgi pasisakau už namines.Mums dar iki košių nemažai laiko, nes tik 3 mėnesiai, bet , atėjus laikui, virsiu namie.Nebent ponulis nevalgys. blush2.gif Mano pirmasis nevalgė jokių naminių košių, tai teko pirkti doh.gif Bet šitam bandysiu įsiūlyti namines.Man kažkaip nekelia pasitikėjimo grūdų košės, kurios ištirpsta vandeny schmoll.gif Keista,, kaip gali be jokių cheminių priedų iš grūdų padaryti tirpstančius miltelius g.gif
Atsakyti
QUOTE(o94mama @ 2009 02 02, 19:01)
Aš irgi pasisakau už namines.Mums dar iki košių nemažai laiko, nes tik 3 mėnesiai, bet , atėjus laikui, virsiu namie.Nebent ponulis nevalgys. blush2.gif Mano pirmasis nevalgė jokių naminių košių, tai teko pirkti doh.gif Bet šitam bandysiu įsiūlyti namines.Man kažkaip nekelia pasitikėjimo grūdų košės, kurios ištirpsta vandeny schmoll.gif Keista,, kaip gali be jokių cheminių priedų iš grūdų padaryti tirpstančius miltelius g.gif

na, tos pirktines jos neistirpsta. tiesiog yra sumalamos per kelis kartus, kad netaptu visai miltais, bet ir nebutu stambesniu gabaliuku. bet jei mamytei nesunku padaryti namuose, tai kam pirkti...manau kiekviena mama pati nusprendzia kokia kosyte pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neju @ 2009 02 02, 12:10)
Darzovienes verdu pati, o kruopu mano virtu nevalgo, tai darau Milupos  4u.gif

Pas mus lygiai tas pats drinks_cheers.gif
Atsakyti
Verdu pati 4u.gif nebent bunam kur isvaziave ar siaip laiko nebuna isvirt (del kokiu nors priezasciu), tada duodu pirktines, taciau retai... ax.gif kadangi niekaip nesuprantu, kaip be konservantu koses su mesa tiek laiko stovi kambario temperaturoj g.gif arba darzoviu kose.. kaip ji gali neprarast vitaminu sitiek stovedama g.gif Pati verdu vienam kartui ir niekad nesildau, nes pasildzius, manau, ne taip skanu ir dar vitaminai dingsta.. rolleyes.gif
Atsakyti
o kazkodel manau, kad mes tikrai labai daznai perverdame kruopas ir kitas darzoves, todel ir vitaminu manau, kad tikrai, jose lieka nedaug...Taigi, norejau pasakyti, kad duodu ir pirktines, kol pinigeliu turiu. tongue.gif
Atsakyti