As to dalyko nesureiksminu. Namie turiu visada pirktiniu grudu koses- Milupa, Hipp ir pan, o kai turiu laiko isverdu pati

O mano mergina iki dabar valgė tik namie virtas košytes ir daržovienes..Bet bet, daržovienę su mėsytę laimei tebevalgo, bet va su kruopiene blogai - viską spjauna ir dar su pirščiukias likučius išsikrapšto. Iš nevilties pabandžiau Milupos užpilamą - net akys ant kaktos iššoko - suvalgė visą dubenėlį. Rytais vis verdu dar ir naminę, jei nuotaika gera, kelis šaukštelius suvalgo, o jei ne, lieka MP iki pietų, o vakare tik užpilamą, nes tik MP mažoka, greit iš alkio nubunda. Nupirkau dabar Milupos kelių grudų, valgo apsičepsėdama, žiojasi tik spėk duoti. Tai po ilgų savigraužos dienų nusprendžiau, jog vaiko tikrai nekankinsiu, per prievartą nekišiu to, ko nenori, ateis laikas, gal apsivers, o dabar tegul mėgaujasi tokiomis.
as verdu namines koseles. Manau namines geriau, naturalesnes
Dieve, as dziaugiuosi, kad apskritai valgo, jau net nesvarbu, pirktines ar mano gamintos
Kaip sakoma, dasigyvenom...

QUOTE(UpeJura @ 2010 06 17, 11:08)
Dieve, as dziaugiuosi, kad apskritai valgo, jau net nesvarbu, pirktines ar mano gamintos
Kaip sakoma, dasigyvenom...

Mes valgome tik pirktines , ir tyreles irgi tik pirktines ir tikrai nemanau, kad paprastos kruopos yra vertingesnes arba sveikesnes
. Kas ten zino, kuom dabar laukus purskia, o kad purskia , tai faktas, kur laiko, kokios saugyklose peles begioja sveikos ir nelabai
. O ekologisku produktu Lietuvoje kontroles jokios ir jokios ekologijos ten nerasta, grynas reklaminis triukas
.
Bet maitinu pirktinemis ne tik sveikatos sumetimais- man tai yra daug patogiau ir greiciau
, jokiu atlieku ( na nezinau, kaip isvirti pora saukstu koses
, tikrai bandziau- vistiek lieka, ir ka, paciai valgyti ar ismesti ?
) ir vaikui skaniau.
Ir manau kad dar spes tu nitratu prisivalgyti ( manote kruopuose ju nera
? ).
Na cia SM paskaiciau, kad yra mamytes, kurios nuo 10 men. jau desrelemis ir marinuotais agurkais vaikus maitina
, na tai tada bet kokios koses yra labai sveikas maistas
.
P.S. Aisku DAUG pigiau isvirti paprastos manu koses, nes pirktines koses nera labai pigus malonumas, dabar matau madinga taupuma pateikti , kaip "sveiko gyvenimo buda "
. ( cia is tos serijos "as poilsiauju TIK Lietuvoje, nes Emiratai man nepatinka

Bet maitinu pirktinemis ne tik sveikatos sumetimais- man tai yra daug patogiau ir greiciau

Na cia SM paskaiciau, kad yra mamytes, kurios nuo 10 men. jau desrelemis ir marinuotais agurkais vaikus maitina

P.S. Aisku DAUG pigiau isvirti paprastos manu koses, nes pirktines koses nera labai pigus malonumas, dabar matau madinga taupuma pateikti , kaip "sveiko gyvenimo buda "

Dabar valgom pirktines,nes namie virtu nevalgo

QUOTE(Leonsija @ 2010 07 07, 19:20)
Mes valgome tik pirktines , ir tyreles irgi tik pirktines ir tikrai nemanau, kad paprastos kruopos yra vertingesnes arba sveikesnes
. Kas ten zino, kuom dabar laukus purskia, o kad purskia , tai faktas, kur laiko, kokios saugyklose peles begioja sveikos ir nelabai
. O ekologisku produktu Lietuvoje kontroles jokios ir jokios ekologijos ten nerasta, grynas reklaminis triukas
.
, jokiu atlieku ( na nezinau, kaip isvirti pora saukstu koses
, tikrai bandziau- vistiek lieka, ir ka, paciai valgyti ar ismesti ?
) ir vaikui skaniau.
? ).
, na tai tada bet kokios koses yra labai sveikas maistas
.
. ( cia is tos serijos "as poilsiauju TIK Lietuvoje, nes Emiratai man nepatinka

Sutinku su šia nuomone, nes vistiek sveikų kruopų nelabai tikiu, kad galima gauti pas mus, juo labiau praeina mažesnį kontrolę nei vaikiškas maistelis.
Mamos, nejaugi manot kad taip tik sviezios keliauja darzoves i pirktinius indelius?
juk ir senesnes atitinka reikalavimus, nebent atsirado prieziura, jog tik naujo derliaus imamos
neteko to dar niekur skaityt ar girdet
uzpilamos koses pas mus seimoj populiarios-sumalam su kavamale ir karstu vandeniu uzpilam ir po visko
bent zinau ka uzpylusi
o siaip geriausia kruopas i verdanti vandeni ir isiungiu ugni, palieku uzdengtas, ispurpsta be jokiu virimu, malimu ir sveikiau
tik pavasari apnikdavo visokios abejones del kosyciu indeliuose, bet pasirinkom saldytas darzoves, siek tiek pirktiniu, siek tiek savu ir puikiai 'pratempem'

Man atrodo, kad namines koses yra trupuciuka sveikiau, be to, visgi sviezias maistas.
Bet mes nevengiam ir pirktiniu, ypac kelionese.