Įkraunama...
Įkraunama...

Ar namines košės geriau už pirktines?

As to dalyko nesureiksminu. Namie turiu visada pirktiniu grudu koses- Milupa, Hipp ir pan, o kai turiu laiko isverdu pati 4u.gif
Atsakyti
O mano mergina iki dabar valgė tik namie virtas košytes ir daržovienes..Bet bet, daržovienę su mėsytę laimei tebevalgo, bet va su kruopiene blogai - viską spjauna ir dar su pirščiukias likučius išsikrapšto. Iš nevilties pabandžiau Milupos užpilamą - net akys ant kaktos iššoko - suvalgė visą dubenėlį. Rytais vis verdu dar ir naminę, jei nuotaika gera, kelis šaukštelius suvalgo, o jei ne, lieka MP iki pietų, o vakare tik užpilamą, nes tik MP mažoka, greit iš alkio nubunda. Nupirkau dabar Milupos kelių grudų, valgo apsičepsėdama, žiojasi tik spėk duoti. Tai po ilgų savigraužos dienų nusprendžiau, jog vaiko tikrai nekankinsiu, per prievartą nekišiu to, ko nenori, ateis laikas, gal apsivers, o dabar tegul mėgaujasi tokiomis.
Atsakyti
as verdu namines koseles. Manau namines geriau, naturalesnes
Atsakyti
Dieve, as dziaugiuosi, kad apskritai valgo, jau net nesvarbu, pirktines ar mano gamintos smile.gif Kaip sakoma, dasigyvenom...
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kai turėdavau laiko, virdavau pati košes, kai tingėdavau, pirktines. blush2.gif
Manau namie virtos tikrai sveikiau, bet...
Atsakyti
QUOTE(UpeJura @ 2010 06 17, 11:08)
Dieve, as dziaugiuosi, kad apskritai valgo, jau net nesvarbu, pirktines ar mano gamintos smile.gif Kaip sakoma, dasigyvenom...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif as dziaugiuos kiekvienu prarytu kasniu ir galvos nesuku namine tai ar pirktine biggrin.gif
Atsakyti
Mano mazius tik dabar pradejo valgyti namines kosytes, o taip tik pirktine... Pradejau virti nuo ryziu ir kukuruzu miltu, ka galiu pasakyti, nesigavo man niekas blush2.gif tai veliau nusipirkau dribsniu-ryziu, grikiu, triju grudu, ir kukuruzu pradejau nemalti-tai dabar jau valgom patenkinti... smile.gif
Atsakyti
Mes valgome tik pirktines , ir tyreles irgi tik pirktines ir tikrai nemanau, kad paprastos kruopos yra vertingesnes arba sveikesnes tongue.gif . Kas ten zino, kuom dabar laukus purskia, o kad purskia , tai faktas, kur laiko, kokios saugyklose peles begioja sveikos ir nelabai biggrin.gif . O ekologisku produktu Lietuvoje kontroles jokios ir jokios ekologijos ten nerasta, grynas reklaminis triukas tongue.gif .
Bet maitinu pirktinemis ne tik sveikatos sumetimais- man tai yra daug patogiau ir greiciau tongue.gif , jokiu atlieku ( na nezinau, kaip isvirti pora saukstu koses doh.gif , tikrai bandziau- vistiek lieka, ir ka, paciai valgyti ar ismesti ? g.gif ) ir vaikui skaniau.
Ir manau kad dar spes tu nitratu prisivalgyti ( manote kruopuose ju nera g.gif ? ).
Na cia SM paskaiciau, kad yra mamytes, kurios nuo 10 men. jau desrelemis ir marinuotais agurkais vaikus maitina blink.gif , na tai tada bet kokios koses yra labai sveikas maistas lotuliukas.gif .
P.S. Aisku DAUG pigiau isvirti paprastos manu koses, nes pirktines koses nera labai pigus malonumas, dabar matau madinga taupuma pateikti , kaip "sveiko gyvenimo buda " ax.gif . ( cia is tos serijos "as poilsiauju TIK Lietuvoje, nes Emiratai man nepatinka lotuliukas.gif
4u.gif
Atsakyti
Dabar valgom pirktines,nes namie virtu nevalgo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Leonsija @ 2010 07 07, 19:20)
Mes valgome tik pirktines , ir tyreles irgi tik pirktines ir  tikrai nemanau, kad paprastos kruopos yra vertingesnes arba sveikesnes  tongue.gif . Kas ten zino, kuom  dabar laukus purskia, o kad purskia , tai faktas, kur laiko, kokios saugyklose peles begioja sveikos ir nelabai  biggrin.gif . O ekologisku produktu Lietuvoje kontroles jokios ir jokios ekologijos ten nerasta, grynas reklaminis triukas  tongue.gif .
Bet maitinu pirktinemis ne tik sveikatos sumetimais- man tai yra daug patogiau ir greiciau  tongue.gif , jokiu atlieku ( na nezinau, kaip isvirti pora saukstu koses  doh.gif , tikrai bandziau- vistiek lieka, ir ka, paciai valgyti ar ismesti ? g.gif  ) ir  vaikui skaniau.
Ir manau kad dar spes tu nitratu prisivalgyti ( manote kruopuose ju nera  g.gif ? ).
Na cia  SM paskaiciau, kad yra mamytes, kurios nuo 10  men. jau desrelemis ir marinuotais agurkais vaikus maitina  blink.gif , na tai tada bet kokios koses yra labai sveikas maistas  lotuliukas.gif .
P.S. Aisku DAUG pigiau isvirti paprastos manu koses, nes pirktines koses nera labai pigus malonumas, dabar matau madinga taupuma pateikti , kaip  "sveiko gyvenimo buda "  ax.gif . (  cia is tos serijos  "as poilsiauju TIK Lietuvoje, nes Emiratai  man nepatinka  lotuliukas.gif 
4u.gif

Sutinku su šia nuomone, nes vistiek sveikų kruopų nelabai tikiu, kad galima gauti pas mus, juo labiau praeina mažesnį kontrolę nei vaikiškas maistelis.
Atsakyti
Mamos, nejaugi manot kad taip tik sviezios keliauja darzoves i pirktinius indelius? doh.gif juk ir senesnes atitinka reikalavimus, nebent atsirado prieziura, jog tik naujo derliaus imamos biggrin.gif g.gif neteko to dar niekur skaityt ar girdet 4u.gif uzpilamos koses pas mus seimoj populiarios-sumalam su kavamale ir karstu vandeniu uzpilam ir po visko mirksiukas.gif bent zinau ka uzpylusi 4u.gif o siaip geriausia kruopas i verdanti vandeni ir isiungiu ugni, palieku uzdengtas, ispurpsta be jokiu virimu, malimu ir sveikiau mirksiukas.gif tik pavasari apnikdavo visokios abejones del kosyciu indeliuose, bet pasirinkom saldytas darzoves, siek tiek pirktiniu, siek tiek savu ir puikiai 'pratempem' 4u.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad namines koses yra trupuciuka sveikiau, be to, visgi sviezias maistas. smile.gif Bet mes nevengiam ir pirktiniu, ypac kelionese. ax.gif
Atsakyti