QUOTE(Atigiliux @ 2008 11 30, 15:46)
Sveika,
Mes tai anksčiau dar maldavome kruopas su kavamale ir po to virdavau, tai irgi be gumulėlių košelė gaudavosi. Na bet visuomet truputi pasaldinu
Aš už namines, o ne tas sintetines. Namuose juk būnam su mažyliais, negi sunku išvirti. Ir pačiam vaikeliui skaniau.Pažįstu mamų, kurios vien tuos buteliukus ir perka. Kas ten per maistas, kuris stovi parduotuvėj lentynoj, kokia ten mėsa, kuri negenda, galima paklaust?
Mes tai anksčiau dar maldavome kruopas su kavamale ir po to virdavau, tai irgi be gumulėlių košelė gaudavosi. Na bet visuomet truputi pasaldinu

na kazkaip del skaniau tai...daug mamu jei pastebejot dejuoja, kad naminiu nevalgo vaikas...
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2008 11 26, 19:38)
Pradziai nusipirkit jau sumaltas kruopas, yra pc kruopu miltu-grikiu, ryziu, kukuruzu. Paskui virkit taip: i 200gr SALTO vandens iberkit 3 arb saukstelius miltu ir maisykit, kol uzvirs. Kai uzvirs, prisukit ugni ir leiskit kosei paciai sutirsteti bei gerai pervirti. Balinkit misinuku taip-i buteliuka idekit kokius keturis saukstelius misinuko milteliu ir uzpilkit 5gr karsto vandens, kad tie milteliai tiesiog istirptu, visa toki "cefyrini" misini supilkit i isvirusia kosele, gerai ismaisykit. Iberkit sauksteli cukraus, nesijaudinkit, ne tiek tos uzpilamos koses yra saldinamos
Siaip jusu mama teisi
Jokia naturali kruopa vandeny netirpsta 

Siaip jusu mama teisi


arba fruktozes...