QUOTE(net_nzn @ 2008 12 12, 23:50)
Visiškai normalu, ne per seniausiai girdėjau, kad verčiantis mažmenine prekyba galima užsidėti net dvidešimt procentų viršaus
Beje pasigirsiu, šian kepiau kažkurios iš mamyčių ananasinį tortą.

, mb net pagyrė, sakė "ale kokią puikią šeimininkę įsitaisiau" Tik man tas vanilės kremo pusfabrikatis labai jau sintetinis pasirodė, gal kokių alternatyvu pasiūlytumėt ?
Cia as ji idejau

, ananasini su sintetiniu kremu

ale , kad toks anciklopedijoj duotas receptas

.....na jus galite eksperimentuoti su kremais . kad ir" lengva" sviestini : isplaki kambario temperaturos sviesta 200 g. mikseriu kad butu purus ( kartu su cukraus pudra ,deti pagal savo skoni) , ir ipilkite kambario temperaturos to sirupo kur lieka nuo ananasu ( nepilna stikline apie 120-140 ml. ), gausis purus lengvas kremas , dar galite citrinos rugsteles ideti , tik perspeju .....
visi produktai turi buti vienodos temperaturos , kitaip gausis s.....ne kremas