Įkraunama...
Įkraunama...

Kasos, skirtos mamoms

QUOTE(blondinatore @ 2008 11 27, 18:00)
sveikos,
vakar vyras gryzdamas is darbo uzsuko i musu mxm...

as labai uz tas kasas besilaukianciom mamytem ir mamytem su vaikais 4u.gif

QUOTE(*Liepa18* @ 2009 05 04, 14:50)
Na aš norėčiau paprieštarauti ax.gif  Nėštumas nėštumui nelygus...  smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(amadina @ 2009 05 04, 14:58)
Normalus žmogus normalioje visuomenėje pastebėjęs tokius atvejus - nėsčią moterį, ar žmogus išbalęs, gal blogai jaučiasi, mamą su klykiančiu vaiku, senyvo amžiaus žmogų ir pan. - praleis be jokių specialių kasų...
Bet pasikartosiu eilinį kartą - lįst sveikai, jaunai moteriai su ramiu vaiku į priekį, dėl to, kad ji privilegijuota (neaiškiu pagrindu), tai - tfu  cool.gif

pas mus LT tokiu zmoniu dar labai mazai, nes dauguma is ju tikraja to zodzio prasme elgiasi chamiskai, kaip ir antai pasakojo temos autore unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angeloangel: 05 gegužės 2009 - 07:09
QUOTE(Bahama mama @ 2009 05 05, 00:57)
nea, ne senute, o mama su mazu nenuorama vaiku (neturinciu 2 m) ant ranku, stovinti tevams su mazais vaikais skirtoje kasoje. Tuo ir skiriuosi  mirksiukas.gif

Na, aišku tada kuo skiriatės - tik tuo, kad turite tą kasą biggrin.gif
Atsakyti
Seniai mačiau tokią beprasmę diskusiją.
Atsakyti
QUOTE(Bahama mama @ 2009 05 05, 00:57)

1, apstulbinot - jums dar kyla toks klausimas? Kas turi gerbt mamas?  doh.gif
Siaip tai pacituotame poste as kalbejau apie pagarba apskritai, bet ziuriu jums kazkaip per sudetinga pazvelgti placiau cool.gif

2, kieno pagarba? Tokiu, kurie atsistoje ne jiems skirtoje kasoje labai piktinasi, kai tenka susirinkti savo prekes ir mane su vaiku praleisti? Tokiu "pagarba" man tikrai nereikalinga  schmoll.gif O tokiems, kurie ir paprastoje kasoje uzleidzia mama su mazyliu, ar nestuke, ar senuciuke, klausimas, kodel reikia gerbti mamas, turbut apskritai nekyla wink.gif

1, Kodėl visada atsakot klausimu į klausimą? Neturite konkretaus atsakymo? Jūs savo poste nekalbėjote apie pagarbą apskritai, o būtent jauniems tėvams... Tai man ir kyla klausimas, kas turi juos gerbti? Ir kodėl gerbiant juos, turi negerbti jau šimtą kartų čia minėtų pensininkų? g.gif
2. Jūs pati sau prieštaraujat - tai sakėt, kad šiomis kasomis reikia paauklėt tuos, kurie negerbia, o dabar jau sakot, kad jų pagarba jums nereikalinga. Bet naudodamasi tomis kasomis kaip tik tokių asmenų pagarbos ir siekiate biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2009 05 05, 10:08)
Seniai mačiau tokią beprasmę diskusiją.

Parodykit man čia, SM, nors vieną prasmingą g.gif
Atsakyti
Kada nors atidarysiu parduotuvę. Ir ant durų užrašysiu - "šunims, nėščioms moterims ir mažiems vaikams įeiti draudžiama". Šiaip sau. Mano parduotuvė, ką noriu, tą darau.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 05, 10:24)
Kada nors atidarysiu parduotuvę. Ir ant durų užrašysiu - "šunims, nėščioms moterims ir mažiems vaikams įeiti draudžiama". Šiaip sau. Mano parduotuvė, ką noriu, tą darau.

O likusieji pradės reikalauti pagarbos sau, nes gi jūsų jau pagerbti - reikškia visi juos turi gerbti biggrin.gif
Šiaip jūs teisus - diskusija beprasmė cool.gif
Atsakyti
pradzioj ji turejo prasme kol kai kurios nepradejot siknoj smegenu ieskot doh.gif atsiprasau uz isireiskima, bet paskaicius tema tik taip ir galiu pasakyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amadina @ 2009 05 05, 10:02)
Na, aišku tada kuo skiriatės - tik tuo, kad turite tą kasą  biggrin.gif

na siaip jau rasiau, kad turiu vaika ant ranku, o ne kasa, bet kadangi jusu suvokimo spragos akivaizdzios, tai su jumis nebesigincysiu, kas ten ka turi ar neturi irnesakyk.gif tik kaip turinciai suvokimo problemu pasakysiu, kad sitoj situacijoj ne as, jauna, darbinga, esu svarbi ir ne as kazkuo nuo kitu stovinciu eilej skiriuosi, o butent tas mazas vaikas - pirmiausia jam skirta ta kasa, o ne man. Man nuosirdziai gaila, kad jus to niekaip negalit ar nenorit suprasti wink.gif

QUOTE(amadina @ 2009 05 05, 10:09)
1, Kodėl visada atsakot klausimu į klausimą? Neturite konkretaus atsakymo? Jūs savo poste nekalbėjote apie pagarbą apskritai, o būtent jauniems tėvams... Tai man ir kyla klausimas, kas turi juos gerbti?
Ir kodėl gerbiant juos, turi negerbti jau šimtą kartų čia minėtų pensininkų?  g.gif
2. Jūs pati sau prieštaraujat - tai sakėt, kad šiomis kasomis reikia paauklėt tuos, kurie negerbia, o dabar jau sakot, kad jų pagarba jums nereikalinga. Bet naudodamasi tomis kasomis kaip tik tokių asmenų pagarbos ir siekiate  biggrin.gif
Papildyta:
Parodykit man čia, SM, nors vieną prasmingą  g.gif

1. siuo atveju tikrai neturiu konkretaus atsakymo - del to, kad man toks klausimas apskritai niekada nebuvo iskiles. Tiesiog gerbiu mamas, tecius ir mazus vaikus, nejausdama poreikio analizuoti ar kelti klausimu, kodel taip reikia. Kalbejau apie pagarba tevams ir vaikams apskritai, visose gyvenimo situacijose, o ne tik prie kasu smile.gif
Jums niekaip neiseina vienu metu gerbti ir jaunu tevu, ir pensininku? g.gif Del pagarbos pensininkams lyg ir neabejojat, o su pagarba tevams jau sunkiau rolleyes.gif
2. tai kad nepriestarauju, cia tik jums sudetinga rasti loginius rysius. Kai spec. kasu deka negerbiantieji bus isaukleti, jie taps ta antra kategorija zmoniu, kuriems nekyla klausimu del pagarbos. Vat ir viskas smile.gif

Apskritai tai juokinga si diskusija. Lauzantys taisykles bando irodyti, kad yra teisus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bahama mama @ 2009 05 05, 11:32)

Apskritai tai juokinga si diskusija. Lauzantys taisykles bando irodyti, kad yra teisus smile.gif

Na iš viso posto nieko naudingo neišskaičiau, tik kad spragų turiu biggrin.gif Jums kaip neturinčiai 4u.gif 4u.gif
O paskutinis sakinys jei skirtas man, tai ne į temą - pati priklausau taip vadinamiems privilegijuotiems smile.gif
Baigiu diskusiją - ne lygis man su proto bokštais diskutuot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amadina @ 2009 05 05, 12:32)
Na iš viso posto nieko naudingo neišskaičiau, tik kad spragų turiu  biggrin.gif Jums kaip neturinčiai  4u.gif  4u.gif
O paskutinis sakinys jei skirtas man, tai ne į temą - pati priklausau taip vadinamiems privilegijuotiems  smile.gif

o jus forumuose naudos ieskot? smile.gif 4u.gif
paskutinis sakinys skirtas ne jums asmeniskai, del to atskirtas nuo atsakymu jums mirksiukas.gif
esme to, apie ka kalbam - taisykliu laikymasis, todel galima net nekalbet apie jokias pagarbas ir tolerancijas tevams, vaikams, pensininkas ir t.t. Pakanka atsakyti i klausima, ar reikia paisyti taisykliu. Pradziai uztenka ir tiek, kad zmogus suvokia, jog taisykles reikia gerbti (t.y., ju laikytis). Su laiku turetu ateiti ir suvokimas apie pagarba konkreciam zmogui rolleyes.gif
p.s. nezinojmas neatleidzia nuo atsakomybes rolleyes.gif
diskusija baigiau 4u.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad tokios kasos is tiesu reikalingos smile.gif juk besilaukiancioms ir taip kancia didziausia tose ilgose eilese stoveti, todel speciali kasa - geras sprendimas...netgi pati esu ne karta apsizioplinusi ir i mamyciu kasa atsistojusi, bet tevelius su vaikais bei besilaukiancias mamytes visada praleidziu mirksiukas.gif
Atsakyti
kad daug kur tos kasos nėščių vyrų kasos, arba pensininkių "mamyčių" be vaikų biggrin.gif
Atsakyti