QUOTE(amadina @ 2009 05 05, 10:02)
Na, aišku tada kuo skiriatės - tik tuo, kad turite tą kasą
na siaip jau rasiau, kad turiu vaika ant ranku, o ne kasa, bet kadangi jusu suvokimo spragos akivaizdzios, tai su jumis nebesigincysiu, kas ten ka turi ar neturi

tik kaip turinciai suvokimo problemu pasakysiu, kad sitoj situacijoj ne as, jauna, darbinga, esu svarbi ir ne as kazkuo nuo kitu stovinciu eilej skiriuosi, o butent tas mazas vaikas - pirmiausia jam skirta ta kasa, o ne man. Man nuosirdziai gaila, kad jus to niekaip negalit ar nenorit suprasti
QUOTE(amadina @ 2009 05 05, 10:09)
1, Kodėl visada atsakot klausimu į klausimą? Neturite konkretaus atsakymo? Jūs savo poste nekalbėjote apie pagarbą apskritai, o būtent jauniems tėvams... Tai man ir kyla klausimas, kas turi juos gerbti?
Ir kodėl gerbiant juos, turi negerbti jau šimtą kartų čia minėtų pensininkų?
2. Jūs pati sau prieštaraujat - tai sakėt, kad šiomis kasomis reikia paauklėt tuos, kurie negerbia, o dabar jau sakot, kad jų pagarba jums nereikalinga. Bet naudodamasi tomis kasomis kaip tik tokių asmenų pagarbos ir siekiate
Papildyta:
Parodykit man čia, SM, nors vieną prasmingą
1. siuo atveju tikrai neturiu konkretaus atsakymo - del to, kad man toks klausimas apskritai niekada nebuvo iskiles. Tiesiog gerbiu mamas, tecius ir mazus vaikus, nejausdama poreikio analizuoti ar kelti klausimu, kodel taip reikia. Kalbejau apie pagarba tevams ir vaikams apskritai, visose gyvenimo situacijose, o ne tik prie kasu
Jums niekaip neiseina vienu metu gerbti ir jaunu tevu, ir pensininku?

Del pagarbos pensininkams lyg ir neabejojat, o su pagarba tevams jau sunkiau
2. tai kad nepriestarauju, cia tik jums sudetinga rasti loginius rysius. Kai spec. kasu deka negerbiantieji bus isaukleti, jie taps ta antra kategorija zmoniu, kuriems nekyla klausimu del pagarbos. Vat ir viskas
Apskritai tai juokinga si diskusija. Lauzantys taisykles bando irodyti, kad yra teisus
The one who follows the crowd will usually get no further than the crowd. The one who walks alone, is likely to find himself in places no one has ever been. Albert Einstein