Įkraunama...
Įkraunama...

Kasos, skirtos mamoms

QUOTE(Pavasarinė13 @ 2013 07 31, 09:20)
kad daug kur tos kasos nėščių vyrų kasos, arba pensininkių "mamyčių" be vaikų  biggrin.gif

teisybė biggrin.gif
aš naudojuosi tom kasom, nes su mažu vaiku atstovėt eilėj tai oj kiek kantrybės reikia... kai seni žmonės joje stovi, nors jiems nepriklauso, neprieštarauju... bet tie nėšti vyrai doh.gif arba šiaip porelės... kartą viena pagyvenus (kokių 50 metų) boba, paklausta ar mato, kad nėščiųjų kasoj stovi, atšovė "o gal aš irgi nėščia" doh.gif ir negaliu suprast, kai kasininkės tyli ir nepravaiko kitų, kai mato, kad nėščia stovi. Viena tai išvis man pasiskundė, kad ją visi kolioja, tai ji ir tyli doh.gif
Atsakyti
hmm su tom kasom,kai as be vaiku,tai kazkaip taip knieti i jas ilysti jei kitur eiles biggrin.gif ,tai dairausi dairausi jei nematau ,kad kas su vaikais artintusi tai smurkstelnu kartais kai labai skubu smile.gif ,o kai su vaikais tai visai nenoriu,kad kas ilystu blush2.gif ,nu zodziu esu tik nuodemingas zmogelis blush2.gif
Atsakyti
Rimi pvz nėščiųjų kasos, su vaikais kasos, invalidų kasos, iki penkių prekių kasos - yra viena ir ta pati kasa. Tad, jei nėščias diedas perkasi tik bambalį alaus, ta kasa jam visiškaiteisėtai priklauso. bigsmile.gif

Bet iš maximinių express kasų aš pati visad išveju tuos baisiai skubančius su šimtu prekių. Dažnai matau ir pardavėjas išvejančias.
Nereik stovėt nėščiai ir tylėt, pasakai ramiai, negirdi, kreiptis tieisiai į kasininkę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heilė: 31 liepos 2013 - 17:08
Na, kai jau pilvas lipo, tai atsiprašom, atsiprašom, ir praeidavom tiesiog "nachališkai" pro nėštuolius vyrus-pensininkes. biggrin.gif
Atsakyti
stoju ir as kartais i nestukiu kasas, bet jeigu pamatau mama su vaikeliu, visad praleidziu.. ir kasininkes kazkaip pareigingos tuo klausimu (musu, Gabijos maximoj), esu ne karta maciusi, kaip liepia praleisti mamytes smile.gif
Atsakyti
Ne, mano nuomone, nereikalingos. Mane stebina tas nesciuju ir mamu noras susireiksmint. Va, as nescia arba su mazu vaiku ir nesu juos kaip veliava, o jus man lenkites ir slovinkit. As pati turiu labai isdykusi metuku vaika, jei ka. Maza ji dar, todel visas nestumo fazes puikiai prisimenu ir lengvas jis nebuvo.

Jei jau pasidaro bloga (nescia ar nenescia), tai zmoniskai mandagiu tonu pasakau ir mane visada uzleidzia. O jei jauciuos normaliai - visiskai nesuprantu kuo as cia tokia ypatinga, kad mane pirmenybiskai aptarnaut turetu. Tuo, kad vaika turiu? Jezau, visi ju turi, tu vaiku. Gal pries mane stovinciam migrena, gal podagra, gal jis kojos ar nugaros trauma gydos, gal anemija, gal po chemoterapijos, o gal siaip senas ir nestiprus. Galu gale gal tam zmogui viskas gerai, bet jis tiesiog atejo pirmas. Tai kodel jis dabar turi lekt i eiles gala, nes kazkas ji stumdo pilvu? Ir nesvarbu ka jis perka - alu, degtine, ar duona.

Pati nei nesciosiom, nei su vaikais eiles neuzleidziu. Bet visada galioja zmogiskumo ir sveiko proto faktorius: jei vaikas klykia, verkia, jei nescioji akivaizdziai isbalus ar pati papraso, jei uz manes suvarges senukas/senute, neigalus zmogus, su ramentais ar perkantis viena preke kai as perku daug - uzleisiu be problemu. Bet jei kazkokia susireiksminus asaba pasidarius vaika strojins visus savo teisem - bus pastatyta i vieta greit, ramiai ji nepraeis, as jau moku zmogui nuotaika sugadint.
Atsakyti
kasos reikalingos,joks tai nesusirekšminimas,gerai,kad paskaičiau komentarus,daugiau niekad neisiu į tą kasą,nes pasinaudodavau kartais,nes dažnai pas mus jos tustuštes,eidavau,kai skubėdavau,kai turėdavau vieną,kitą prekė
Atsakyti
QUOTE(GiuliettaMasina @ 2013 08 05, 21:30)
Ne, mano nuomone, nereikalingos. Mane stebina tas nesciuju ir mamu noras susireiksmint. Va, as nescia arba su mazu vaiku ir nesu juos kaip veliava, o jus man lenkites ir slovinkit. As pati turiu labai isdykusi metuku vaika, jei ka. Maza ji dar, todel visas nestumo fazes puikiai prisimenu ir lengvas jis nebuvo.

Jei jau pasidaro bloga (nescia ar nenescia), tai zmoniskai mandagiu tonu pasakau ir mane visada uzleidzia. O jei jauciuos normaliai - visiskai nesuprantu kuo as cia tokia ypatinga, kad mane pirmenybiskai aptarnaut turetu. Tuo, kad vaika turiu? Jezau, visi ju turi, tu vaiku. Gal pries mane stovinciam migrena, gal podagra, gal jis kojos ar nugaros trauma gydos, gal anemija, gal po chemoterapijos, o gal siaip senas ir nestiprus. Galu gale gal tam zmogui viskas gerai, bet jis tiesiog atejo pirmas. Tai kodel jis dabar turi lekt i eiles gala, nes kazkas ji stumdo pilvu? Ir nesvarbu ka jis perka - alu, degtine, ar duona.

Pati nei nesciosiom, nei su vaikais eiles neuzleidziu. Bet visada galioja zmogiskumo ir sveiko proto faktorius: jei vaikas klykia, verkia, jei nescioji akivaizdziai isbalus ar pati papraso, jei uz manes suvarges senukas/senute, neigalus zmogus, su ramentais ar perkantis viena preke kai as perku daug - uzleisiu be problemu. Bet jei kazkokia susireiksminus asaba pasidarius vaika strojins visus savo teisem - bus pastatyta i vieta greit, ramiai ji nepraeis, as jau moku zmogui nuotaika sugadint.

na ir kaip sugadinsit? Jei jos tokia teisė-į uodegą jai papūsit ir tik surauka būsit. biggrin.gif Taip ir įsivaizduoju, kaip kiekvienas kasose atsigręžęs vertina kitų sveikatos būklę, kuriam čia reiktų užleisti, kuriam-ne lotuliukas.gif
Atsakyti
Bet jei kazkokia susireiksminus asaba pasidarius vaika strojins visus savo teisem - bus pastatyta i vieta greit, ramiai ji nepraeis, as jau moku zmogui nuotaika sugadint.

doh.gif ir kam nuo to pasidarys geriau? tau? kad besilaukianciai nuotaika sugadinsi? slyksti boba doh.gif neik i tas kasas jei tau nepriklauso, ko ten grudies?
Atsakyti

o aš užleidžiu ir parduotuvėse, ir poliklinikose, ir vežimus padedu užsinešti, pasikelti... kodėl? pas visus yra skirtingas ir empatijos lygis, ir kultūros... Vien pasakymas kaip nėščiajai ar su mažu vaiku akis drąskytumėt nieko, absoliučiai nieko gero apie tamstą nepasako... Eikit į paprastas kasas ir nebus ko rypauti.
aš 100 proc. už tas kasas. Kai reikėjo, ir pati naudojausi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seven devils: 06 rugpjūčio 2013 - 10:49
QUOTE(GiuliettaMasina @ 2013 08 05, 20:30)

Tai ko einat i tokias kasas ir po to putojates, jums skirtu kasu daug daugiau, tai ne, lenda i ta vienintele biggrin.gif
Atsakyti
man irgi įdomu. dešimt kasų eiliniams, viena-mamoms. katastrofa biggrin.gif
Atsakyti