QUOTE(GiuliettaMasina @ 2013 08 14, 03:47)
Jauna, viena vaika turinti, nestumas buvo ypatingai komplikuotas, del didziulio kraujo netekimo ilga laika praleidau ligoninej, gimdydama vos nemiriau (tiesiogine to zodzio prasme, neturiu omeny skausmo), plyso viskas. Nevaiksciojau normaliai pusmeti po gimdymo (menesis neigaliojo vezimelyje, visi kiti - sunkiai). Jei jau taip detalizuojames. Ir visgi nesuprantu kuom cia as tokia ypatinga, jog man reiketu vieta uzleist. Kaip tik jokia as didvyre. Ar nusipelnius. Milijardai moteru gimdo vaikus, galybe zmoniu serga, negali normaliai vaiksciot, skuba, mirsta - kuo jus nuo ju skiriates?
Nu va matot, prekybos centru vadovu nuomone, kazkuo skiriasi. Ir todel jie irengia atskirai 1-2 kasas. Kas jums darbo, skauda nuo to? Jus vos nemirusi eilese galit stoveti tai stovekit, niekas varu i specialia kasa nevaro. O jei kazkas pasinaudoja suteikta galimybe, tai jau ne jusu reikalas. Nu *****, kad ir atskiras kasas blondinems padarytu, ne mano gi reikalas

Pamatyciau, nestociau ir tiek. O cia butinai atsistos ir tada visas mamas keiksnos. Pati vaimu neturiu, kartais per ziopluma atsistodavau, bet bet kuria mama praleisdavau ir tragedijos nedarydavau. Ne man skirta kasa, apsizioplinus suklydau, tai ir laikau kalta save, o ne mamas ar "kvaila sistema".