Jei dirba mamyciu kasa, budama su vaiku visada einu i ja.Karta vyras nenorejo manes praleisti, bet pati kasininke ji nutilde

mes kartą atsistojom į tą kasą, viskas tvarkoj, jokių pašalinių. Po mūsų jau bandė stotis vyrukai, kasininkė jiem aiškina, kad čia nėštukėm ir kelckam. O tie akis varto. Paaiškėjo, kad ne lietuviai. Nesupranta, ko ta kasininkė iš jų nori. Tai aš žmogeliam pasakiau, kokia čia kasa. Kaip išraudo, kaip susigėdo, greit už savo prekių ir į kojas
bet nubėgdami dar atsiuprašė už sutrukdymą

QUOTE(Belty @ 2009 01 14, 11:57)
Na gerai, sutinku, kad tikrai super tokios kasos. Bet kaip elgis, kai prieini ir ilga eile stovi?
Naglai brautis su visu vezimu? (kaip tai fiziskai padaryti? juk netelpi per zmones, arba turi i "uz.pakali" ivaziuoti
Ar stovet tyliai eiles gale ir tiketis , kad "ponia kasininke" pastebes ir pasakys praeikit i prieki?
Ar pati balsu turi apsiskelbti, kad
ar kad "nematot gal, kad su vaiku" 
Siaip pastebejau, kad labai daug priklauso nuo kasininkes kulturos, akivaizdziai matosi, kad viena akim nuziurejo, kad
gale eiles , bet tyli nieko nesako, kad nereiktu turbut klausytis kitu zmoniu pasipiktinimu..Taip ir norisi uzklausti jos, "ar ponia priims"
idomu, kaip joms pagal reglamenta priklauso, t.y. kaip jas apmokina-ar jos turi imtis iniciatyvos pacios?
Naglai brautis su visu vezimu? (kaip tai fiziskai padaryti? juk netelpi per zmones, arba turi i "uz.pakali" ivaziuoti

Ar stovet tyliai eiles gale ir tiketis , kad "ponia kasininke" pastebes ir pasakys praeikit i prieki?
Ar pati balsu turi apsiskelbti, kad

Siaip pastebejau, kad labai daug priklauso nuo kasininkes kulturos, akivaizdziai matosi, kad viena akim nuziurejo, kad

kai buvau vasara rasius skunda del kasininkes, man skambino maximos dirike. tai atsiprasinejo, teisinosi ir sake, kad nuo valdzios ir ji gauna velniu del tu kasu. atseit i jas sodina tik geriausias, nes kasininke PRIVALO stebet savo eile, ir pamacius

Papildyta:
QUOTE(odette @ 2009 01 19, 10:33)
jei padarytos kasos atskirai mums tai mes ir turim naudotis o ne kokie pensininkai patoviai užlenda, mane tikrai labai nervina, aš einu tiesiai, tada žmonės pasitraukia savo prekes į šąlį o jų vieton aš susidedu savąsias
o zinokit tie skundai labai efektyvus, man karta kai jau nervai nenulaike, parasiau, su kasininkes pavarde ir t.t. sulaukiau direktores skambucio su atsiprasymais ir pasiteisiimais.
aisku reik pakovot uz save, bet taip nesinori nuotaikos gadintis kita karta

aisku kad reikalingos
iki siol nesusipratimu nebuvo

QUOTE(blondinatore @ 2009 01 21, 11:01)
bet ką daryt jei kasinijnkės nenori atlikti savo darbo kaip pridera?
QUOTE(odette @ 2009 01 21, 11:54)
bet ką daryt jei kasinijnkės nenori atlikti savo darbo kaip pridera?
skundu daugiau rasyt

ta konkreti, kuria apskundziau, tai mane is tolo atpazysta

su pazyma,kad ir nuo pirmu dienu

QUOTE(Isila @ 2009 01 19, 16:23)
mes kartą atsistojom į tą kasą, viskas tvarkoj, jokių pašalinių. Po mūsų jau bandė stotis vyrukai, kasininkė jiem aiškina, kad čia nėštukėm ir kelckam. O tie akis varto. Paaiškėjo, kad ne lietuviai. Nesupranta, ko ta kasininkė iš jų nori. Tai aš žmogeliam pasakiau, kokia čia kasa. Kaip išraudo, kaip susigėdo, greit už savo prekių ir į kojas
bet nubėgdami dar atsiuprašė už sutrukdymą 

lietuviam iki uzsenieciu dar toli

Papildyta:
QUOTE(solo @ 2009 01 21, 13:06)
cia apie nestuma turbut klausia

na viena kart tokioj kasoj apsipirkinejam pries mane stovi vyriskiai su degtines buteliais ir mociute po ju, tai kasininke tuos vyrus normalai aptarnavo o mociutei jau aiskint pradejo kad ne toj kasoj stovi
,nors ir stovi tokioj kasoi nelabai kas skuba uzleist, nors jiems ten visai nepriklauso ir kasininkes kartais ne puse zodzio neprataria tokiems pirkejams

QUOTE(F=ma @ 2008 12 06, 21:31)
Vadinasi, reikia atskirų kasų visoms socialinėms grupėms.
Na aptarnauji žmogų ir žiūri ar nėra VIP'o, jei atsiranda, varai visus lauk iš savo kasos ir viskas, juk tikrai ne konvejeriu mamos su mažais vaikais tose kasose eina
Beje iškilo klausimas, nuo kelinto neštumo mėnesio galima į tą eilę stot

Na aptarnauji žmogų ir žiūri ar nėra VIP'o, jei atsiranda, varai visus lauk iš savo kasos ir viskas, juk tikrai ne konvejeriu mamos su mažais vaikais tose kasose eina

Beje iškilo klausimas, nuo kelinto neštumo mėnesio galima į tą eilę stot

Pilnai sutinku

O ypač šlykštu skaityt pasisakymus, kur pasakojama, kaip jaunos mamytės su senom bobulytėm kovoja. Tfu