Įkraunama...
Įkraunama...

Kasos, skirtos mamoms

Aš senelių nevarau. Tik labai pikta, kai jauni vyrai piktinasi tuo, kad reikia praleist. Vienam pasakiau, kad prie jo nematau vaikų. Ir paklausiau, gal jis nėščias? Pasiūliau kreiptis dėl milijono.
Atsakyti
As visada jei apsipirkineju su vaiku einu atsiskaityt i ta kasa, dazniausiai problemu nebuna, bet karta priesais stovejo moteriske be vaiku, as nekelus triuksmo atsisojau uz jos, o pardaveja paprase praeiti i prieki, ir tai moteriskei palaukti.. ji liko nepatenkinta, kazka burbejo ir dusavo. as kai pavargus tai nenoriu jokio "negatyvo" is aplinkos, netgi tokio smile.gif
Atsakyti
atvirai ,tai turi kasininke neleisti.na su chamais nebuvo problemu.tik va su uzsieniu.karta lyg ir latviams (is kalbos)vyras lentele pastate kad su vaikais,o tie sau burbuliavo kodel pastate pries pat nosi,tai pasieme ta lentele skaityti nemoka ir varto burbuliuodami,o kita syki,negrai stovejo,tai as pasakiau kad kasa vaikam,angliskai. smartass.gif
Atsakyti
Tai tegu vertimus iškabina - visom pasaulio kalbom lotuliukas.gif Ar kokie latviai ar dar kas nors privalo lietuvių kalbą išmokt, kad Maximoj galėtų apsipirkt g.gif
Atsakyti
Jei gerai pamenu tai tikrai ten aiškiai nurodyta, kad kasa išskirtinė: 1. Kita spalva; 2. Jei neklystu kūdikis nupieštas.
Dar atkreipiau dėmesį, kad ten su vaikais iki 3 metų, tai pasirodė man kažkaip ne kaip, nes juk ir 4 ir 5 metų vaikai dar tokie padykę būna, visko nori ir pan. būtų bent jau ikimokyklinio amžiaus tai gerai smile.gif
O dėl tų senučių... gal ir negražu taip sakyti, gal ir aš senatvėje "nupezusi" būsiu, bet jos tikrai kartais užlenda pačios, nepatenkintos viskuo būna, burba ar pan. aš suprantu, kada seną žmogų galima ir uzleisti, padėti ką nors padaryti, bet juk ir man kartais būna bloga, ir man skauda galvą ir t.t. o šito jau niekam nepaaiškinsi
Atsakyti
o kurioj parduotuvėj yra nestuke.gif ,mamų su vaikais iki 3jų metų ir invalidų kasos? man rodos Rimi? g.gif
Ir dar,man įdomu-ar visos mamos,kurių vaikai VYRESNI nei 3jų metų,sąžiningai stoja i normalias eiles?
Atsakyti
QUOTE(odette @ 2009 01 21, 11:54)
bet ką daryt jei kasinijnkės nenori atlikti savo darbo kaip pridera?

Na pabandykit ir jas suprast, žinoma, tai jų darbas, bet kažkada jaunystėje teko vasarą padirbėt video nuomoje, po tos vasaros žmonių kaip čia pasakius pakest negalėjau, kaprizai, gera, bloga nuotaika ir viskas ant kito galvos dar ir komentarai, kodėl taip, o ne anaip, mano teisės, mano reikalvimai, aš skūsiuos, jūs valdžiai sakykit brangu, nemokėsiu, mokėsiu doh.gif
todėl kažkaip aš dažnai dar ir užstoju kasininkes jei kokia babcė pradeda eilėje stovėdama šokdint kasoje sėdinčią merginą, nes matote jai atrodo, kad kumpis turėtų būt pigesnis.
Gi joms stogai ir nuvažiuoja ir komentarų susilaukia visokių, kartais žmogui tiesiog "plionkė trūksta"

Žinoma galima sakyt toks jų darbas, tai tegul gerai jį ir dirba, bet esu nemažai dirbus su žmonėmis, bet ta kasininkės karjera buvo pati sunkiausia
Atsakyti
QUOTE(blondinatore @ 2008 11 27, 18:00)
sveikos,
vakar vyras gryzdamas is darbo uzsuko i musu mxm...is iprocio priejo pire kasu, kuriose  nestuke.gif  ir  2.gif  soske.gif turetu praleisti be eiles, ir pamate...stovi moteris su vezimeliu, o uz jos du pacanai ir baksnoja ja "pasitrauk karve, ko lendi be vietos"...tikrai sake grubiai jie ten, maniskis sudraude juos ir pasake kad jei nematet tai cia speciali kasa, nu ir prasidejo...zodziu vyras su jais vos nesusimuse begindamas ta jauna mamyte...kasininke sedejo lyg nieko (vyras po to ir jai pasake kad gelejo bent apsauga kviest), o apsauginiai nesirode vis...galu gale vyrui padejo dar vienas vyriskis ir jie tuos chamus "pasodino", o vyra uz mxm jie palauke einanti, bet kadangi maniskis su savyginai  gun_bandana.gif nesiojasi, tai uzteko parodyti ir jie pabego...issigandau biski, gerai kad viskas gerai baigesi...
tai man kilo toks klausimas, ar tikrai reikia tu kasu, jei jos sukelia tik susierzinima, pykti ir nepasitenkinima? kiek as kartu apsipirkinedavau su vaiku, tiek kartu tekdavo kovoti uz ta "be eiles:, o dabar apsipirkineju kitose kasose, nes kvailai taip jauciuosi stovedama eileje, kurioje tureciau iskart eit atsiskaitineti...
vienzo...
idomi jusu nuomone, pasipasakokit jei kazkas nemalonaus ar malonaus nutiko...
jei tokia tema yra, atsiprasau, as ieskojau, o neradus nusprendziau cia sukurti ja...

va tokiems tai zemiau juostos reikia chamams blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2009 01 24, 01:03)
o kurioj parduotuvėj yra  nestuke.gif ,mamų su vaikais iki 3jų metų ir invalidų kasos? man rodos Rimi? g.gif
Ir dar,man įdomu-ar visos mamos,kurių vaikai VYRESNI nei 3jų metų,sąžiningai stoja i normalias eiles?

maximoj yra tokios kasos, bet kiek matau jos labai dažnai neveikia. O kai veikia tai eina visi iš eilės. Ir labai nepatenkinti pirkėjai būta, kai ateina mamyte su mažiukiu. Ach ta mūsų tolerancija blush2.gif Neužleisiu schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(rinna @ 2009 01 29, 20:57)
maximoj yra tokios kasos, bet kiek matau jos labai dažnai neveikia. O kai veikia tai  eina visi iš eilės. Ir labai nepatenkinti pirkėjai būta, kai ateina mamyte su mažiukiu. Ach ta mūsų tolerancija  blush2.gif  Neužleisiu  schmoll.gif

Tokia ta mūsų visuomene. Yra ir padorių žmonių. Tik jų vienetai, baigia išnykti. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2009 01 24, 08:47)

Žinoma galima sakyt toks jų darbas, tai tegul gerai jį ir dirba, bet esu nemažai dirbus su žmonėmis, bet ta kasininkės karjera buvo pati sunkiausia

aš suprantu kad joms sunku, kaip ir kiekviename darbe sunku,
bet jei kasa skirtas su vaikais tai tegul ir būna su vaikais o ne visiems iš eilės
Atsakyti
QUOTE(odette @ 2009 01 30, 09:56)
aš suprantu kad joms sunku, kaip ir kiekviename darbe sunku,
bet jei kasa skirtas su vaikais tai tegul ir būna su vaikais o ne visiems iš eilės

Nu gal jom ir sunku, bet ne tiek sunku kiek bijo žodį pasakyt, toj pačioj maximoj n metų apsipirkinėjam, ir prie tos kasos pastoviai rietenos būna tai jeigu sėdi vyresnio amžiaus kasininkė tai iškart tvarką padaro o šitos visos aštuoniolikinės nei apsaugos kviečia nei pačios kažką daro sėdi vandens prisisėmę į nasrus, aš tarkim dabar naglai lendu na ir kas kad mano vaikui jau 3 metai, o mano dabartinio nėštumo per paltus dar nesimato, bet tai mano kaip nėštukės privilegija ir perlipsiu per galvas visom pensininkėm kurios nespėja namo serialo pažiūrėt ryte kartojimą rodys tai galės anskčiau atsikelt tikrai nepakenks, jei ateina tėveliai su leliukais mes visada praleidžiam į priekį, kol kas niekas nedrįso užkabint, bet tegul tik pabando akis iškabinsiu, visoj maxomoj bent 25-30 kasų o visiem prisireikia tos vienintelės, paskui vargšės mamos stovi eilėse vaikiukai verkia zirzia, nieko nesakau kai mano buvo ramus tai dar ir tos kasos nebuvo atstovėdavom bet tikrai yra probleminių vaikiukų tai kodėl dar juos turim klykint parduotuvėj, pirma tėvam sunku o antra ar patiem labai malonu klausyt kai svetimas vaikas spiegia už nugaros betgi ne aš atėjau pirmas tegul stovi nėr čia ko kuo jie geresni
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carevna: 30 sausio 2009 - 12:05
šaunuolė Carevna, aš už tai kad visos nenusileistų

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti