Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų 1- 2 m. vaikai mėgsta važiuoti mašina?

na mes nemažai važinėjame ir po kol kas jokių problemų... žinoma po trijų val kelio jau reikia sustori ir pailsėti, pavaikščioti ar jį panešioti... matyt nugarytė pavargsta.. o šiaip tai super thumbup.gif
Atsakyti
labai megsta smile.gif
Atsakyti
manio lelytei nuo gimimo patiko biggrin.gif kolo masina vaziuodavo ji budavo angeliukas kai tik ant sviesaforo sustodavom imdavo verkti biggrin.gif na dabar taip pat patinka tik kad sustojus nebeverkia thumbup.gif masina jos dievas drinks_cheers.gif
Atsakyti
megsta tik, kad keliones ne per ilgos butu 4u.gif
Atsakyti
manajai irgi patinka vaziuoti, greitai uzminga bevaziuojant bigsmile.gif
Atsakyti
LABAI biggrin.gif
Atsakyti
schmoll.gif nemėgsta, zyzia, muistosi kėdutėj doh.gif turiu duot savo ranką....
Atsakyti
mums tai labai patinka thumbup.gif sako tik bu bu bu, pirmas prie duru stovi ir vaziuojame 4u.gif
Atsakyti
Labai thumbup.gif
Atsakyti
na mums problemu niekada nebuvo su vaziavimu,zaidziam,miegam.as prisimenu nescia buvau jau 9 menesi,gydytoja pasake jei nepagimdysi iki termino atvaziuok pas mane ziuresim.na as termino sulaukiau,bet nepagimdziau,sekancia diena atvaziuoju pas gydytoja ji sako,tai sauna,kad vyras atveze,sakau ne vyras pati atvaziavau gavau velniu kaip reikalas ir dar kaip dabar atsimenu sako ji man:nu pas tave tikrai vairuotojas bus smile.gif tai juokiausi,bet iki siol jokiu problemu del vaziavimo nebuvo nesvarbu kiek toli mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniskiui labai patinka vaziuot masinoj nuo pat gimimo smile.gif
Visur tampemes nuo pat gimimo .
Atsakyti
Mano megsta vaziuot masina,patinka,net pati bando lipt i kedute 4u.gif
Atsakyti