Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų 1- 2 m. vaikai mėgsta važiuoti mašina?

bigsmile.gif Labai megsta, visko klausineja thumbup.gif Man pasako, kad jau zalias lotuliukas.gif , sako "mamyte galima vaziuoti"..
Atsakyti
Maniškiui nuo pat gimimo patinka važiuoti mašina mirksiukas.gif , Dabar kai kur važiuojam tai sėdi net nejuda , jam taip viskas įdomu... bigsmile.gif
Atsakyti
Dukryte megsta vaziuoti masina, bet jai pabosta monotoninis vaziavimas. Nes iki seneliu vaziuoti reikia ~20km, o su kamsciais daugiau negu val. tai tada uzvaziuojam i aikstele, ar i degaline, ar i parduotuve, kad galetu biski prasiblaskyti biggrin.gif
Atsakyti
važiuoja mielai. Tenka kas dieną į darželį važinėt. Tik įlipęs atisėda į savo kėdutę, pasakoja, ką mato. O ilgiau važiuojant dažniausiai užminga ax.gif
Atsakyti
Mano labai net megsta vazinetis 4u.gif
Atsakyti
Abidvi dukrytės labai mėgsta važiuoti mašina!
Atsakyti
Važiuoti tai mėgsta, bet pats mielai vairą sukiotų, o ne kėdutėje prisegtas sėdėtų biggrin.gif Dažnai užmiega labai saldžiai arba mėgsta pagal muziką "šokti" bigsmile.gif
Atsakyti
galima saky, kad dievina važiavima automobiliu nuo gimimo bigsmile.gif
O dabar ypač: muzika turiu pagarsinti..ji ir dainuoja ir linguoja ir spurda toje kedutėje lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Iki metuku mano maziuke labai mego vezintis masina ir daba dar megsta bet ji nenori kedutej sedet...nori stovet ar man ant keliu sedet.Beje vaziavimas masinoj ja ramina ir jei pavargus is kart uzmiega wub.gif
Atsakyti
Nemegsta verysad.gif mus pykina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MisKaprizas @ 2009 09 22, 18:11)
Važiuoti tai mėgsta, bet pats mielai vairą sukiotų, o ne kėdutėje prisegtas sėdėtų 

drinks_cheers.gif maniškis irgi. Atsibosta jam kėdutėj sėdėt
Atsakyti
mes irgi nuo gimimo propratom vazinetis tai dabar jokiu problemu nera schmoll.gif , nors ir gyvenam uk bet jau kelis kartus buvom grize i lt su masina tai beveik visa laika pramiega, atsikelia tik pavalgyt. thumbup.gif
Atsakyti