Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų 1- 2 m. vaikai mėgsta važiuoti mašina?

vaziuoti labai patinka jeigu kedutej sedet nereikia doh.gif
Atsakyti
Sūneliui tereikia pasakyti, kad važiuosim mašina, tai pats ieško raktelių ir dabar jau pats ropščiasi į kėdutę. lotuliukas.gif Turiu pasakyti, kad bėdų su važiavimu neturėjom nuo pat gimimo - iškart sodinom į kėdutę, niekada nenuolaidžiavom,kad gali važiuoti ne kėdutėje, tai gal priprato ir iki šiol jokių problemų thumbup.gif
Atsakyti
Megsta, tik dairosi, tik sneka smile.gif O kai sustoja masina, lipa is kedutes biggrin.gif
Atsakyti
Mano dukryte 1m.7men,tik trumpa laika gali pasedet rami savo keduteje,o po to pradeda smarkiai klykt ir tenka nori nenori ja is kedutes isimt, ir pasisodint ant keliu.
Atsakyti
oi kaip megsta tik pasakom kad vaziuosim nesvarbu net kur tuoj lekia ieskoti batu ir pro duris kad tik greiciau i masina ilipti ir vaziuoti biggrin.gif
Atsakyti
Mano mazoji iki 11 menesiu vazinejo normaliai, o dabar jau 2 savaites kai klykia kedutej pasodinta, lipa lauk, draskosi saukia ir t.t. doh.gif na bet nieko nepadarysi jei jau matau kad niekas nepades, tai praklausau ta rekima ir tiek, nes kaip ten bebutu vazineti vistiek teks, taip kad panelei teks apsiprasti ax.gif
Atsakyti
patinka maniskei sedeti kedutei ir vaziuoti automobiliu, tik kai susitojam prie sviesoforo ir laukiam kol uzsidegs zalia sv, tai visa ta laika man tik ir saukia "mama brum brum".
Na o ilgas keliones pvz is Vilniaus i Palanga, tai jau buna zyzimo, 2 val pasedi, trecia val pamiega, o jau pries pabaiga jau lipa is kedutes. lotuliukas.gif , atsibosta, tai suprantama. biggrin.gif
Atsakyti
oj maniskis tai galetu ir neislipt is sawo kedutes... mirksiukas.gif buna kad kai vaziuojam koki trumpesni atstuma kur iki parduotuves, tai kai sustoju ir pasakau kad atvaziavom, pradeda klykt visa gerkle ir rekt "ne ne ne, brrrrr" lotuliukas.gif ir ilgas keliones gerai istveria ir iki vilniaus ar kauno vaziuoti nera jokios problemos... tik reikia jam visad pasiimt masinyciu arba vaira, kad ir pats galetu vaziuot lotuliukas.gif kai pasakau kad vaziuosim pradeda kraut visas masinytes is sawo zaislu dezes i mano rankinuka.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba,Musu dukrytei 1 metai , bet ji niekad nemego vaziuoti masina.
Atsakyti
kai kudikelis - labai neramus vaikas buvo, tai sunku is vis keliauti buvo doh.gif o mazdaug nuo 1m vaziuoti masina yra geris thumbup.gif sedi ramiai savo keduteje, dairosi, komentuoja. dabar vyrukui 1m7men
Atsakyti
mano abu kiskiai labai megsta vaziuoti su masina smile.gif jeigu tik vaikas piktesnis ar isvarges,pasodini i kedute,isvaziuoji,tai buna ramu ax.gif daznai ir pietu miegelio kedutei vaziuodami pamiegam blush2.gif
Atsakyti
Laaabai patinka thumbup.gif
Atsakyti