Sūneliui tereikia pasakyti, kad važiuosim mašina, tai pats ieško raktelių ir dabar jau pats ropščiasi į kėdutę.
Turiu pasakyti, kad bėdų su važiavimu neturėjom nuo pat gimimo - iškart sodinom į kėdutę, niekada nenuolaidžiavom,kad gali važiuoti ne kėdutėje, tai gal priprato ir iki šiol jokių problemų

oi kaip megsta tik pasakom kad vaziuosim nesvarbu net kur tuoj lekia ieskoti batu ir pro duris kad tik greiciau i masina ilipti ir vaziuoti

Mano mazoji iki 11 menesiu vazinejo normaliai, o dabar jau 2 savaites kai klykia kedutej pasodinta, lipa lauk, draskosi saukia ir t.t.
na bet nieko nepadarysi jei jau matau kad niekas nepades, tai praklausau ta rekima ir tiek, nes kaip ten bebutu vazineti vistiek teks, taip kad panelei teks apsiprasti

patinka maniskei sedeti kedutei ir vaziuoti automobiliu, tik kai susitojam prie sviesoforo ir laukiam kol uzsidegs zalia sv, tai visa ta laika man tik ir saukia "mama brum brum".
Na o ilgas keliones pvz is Vilniaus i Palanga, tai jau buna zyzimo, 2 val pasedi, trecia val pamiega, o jau pries pabaiga jau lipa is kedutes.
, atsibosta, tai suprantama.
Na o ilgas keliones pvz is Vilniaus i Palanga, tai jau buna zyzimo, 2 val pasedi, trecia val pamiega, o jau pries pabaiga jau lipa is kedutes.

oj maniskis tai galetu ir neislipt is sawo kedutes...
buna kad kai vaziuojam koki trumpesni atstuma kur iki parduotuves, tai kai sustoju ir pasakau kad atvaziavom, pradeda klykt visa gerkle ir rekt "ne ne ne, brrrrr"
ir ilgas keliones gerai istveria ir iki vilniaus ar kauno vaziuoti nera jokios problemos... tik reikia jam visad pasiimt masinyciu arba vaira, kad ir pats galetu vaziuot
kai pasakau kad vaziuosim pradeda kraut visas masinytes is sawo zaislu dezes i mano rankinuka....

kai kudikelis - labai neramus vaikas buvo, tai sunku is vis keliauti buvo
o mazdaug nuo 1m vaziuoti masina yra geris
sedi ramiai savo keduteje, dairosi, komentuoja. dabar vyrukui 1m7men

mano abu kiskiai labai megsta vaziuoti su masina
jeigu tik vaikas piktesnis ar isvarges,pasodini i kedute,isvaziuoji,tai buna ramu
daznai ir pietu miegelio kedutei vaziuodami pamiegam

Laaabai patinka