Musu mazys, kai buvo mazas galima buvo vazioti ramiai, po to buvo toks periodas, kad kai tik prie vairo - tai vaikas verke, kiek yra jegu. Dabar vaziojam be riksmu, bet ne ilgiau kaip 1,5 val, nes lelka pavargsta ir jam jau viskas neidomu. Dabar mums 1 metukai.
QUOTE((april) @ 2008 11 30, 17:52)
mano mazyle ( metuku ) daznai vemia masinoj
atlaisvinom dirzus , galvojau kad verzia , bet vistiek 

Yra daug vaikų, kurie vemia mašinose. Mums nėščiųjų kursuose patarė tokią mankštelę nuo jūros ligos švytuojant vaikiuką į šonus. Pradėjom nuo pusantro mėn. - jokių problemų neturim.
Važiuoti visai patinka, jei kelionė ilgesnė nusnaudžia, o paskui mamą šokdina

pas mus vargelis su vaziavimu. Galima vaika veztis tik keduteje ir tik gale, kedute pasukus i galini langa. Jai labai nepatinka nuo gimimo vazinetis, dar kai mazesne budavo, tai uzmigdavo, o dabar kai nemiega masinoje, tai jei reikia ilgiau kaip 5-10 min vaziuoti, tai buna kancia. Nei zaislai nepadeda, nei dainavimas. Dar jei zmogus salie sedi ir uzsiima, tai nieko, bet jei as viena turiu ja veztis, tai ne kas. . .

QUOTE((april) @ 2008 11 30, 16:52)
mano mazyle ( metuku ) daznai vemia masinoj
atlaisvinom dirzus , galvojau kad verzia , bet vistiek 

As pati nuo vaikystes sirgau iki pilnametystes. Dabar yra spec.vaistai siai ligai gydyti.
Sveikos,
Maniškiui patinka važinėt, jei jau pasakom kad važiuosim su mašina drrr drrr, laksto kaip pašėlęs po namus ir ieško batukų, kepurytės, striukės
O ir pats procesas jam patinka, dairosi i mašinas, paukštelius, susimojuoja su kitais vaikais ar vairuotojais
Maniškiui patinka važinėt, jei jau pasakom kad važiuosim su mašina drrr drrr, laksto kaip pašėlęs po namus ir ieško batukų, kepurytės, striukės

Be problemų keliaujam,važiuojam nuo gimimo. Tik va jei jau labai ilga kelionė,tai gelbsti nauji žaisliukai nematyti,. O jei brolis šalia gale važiuoja,tada viskas liuks. Jie abu ten randa užsiėmimų.
Galima sakyti,kad vazinejasi nuo pirmu dienu
-pirmoji kelione kai buvo 8 d.
Labai patinka vaziuoti

laba, as dar sviezia klubo nare, bet gal kas gali duoti patarimu (neskaitant zaisliuku ar daineliu) kaip galima vaikiuka islaikyti kiek galima ramesni 4 val.kelioneje..kedutej pyxta, o isimtas verziasi pas teti prie vairo!..
Mano mazius tai neturi kantrybes sedeti ilgai keduteje, pykti pradeda.nu dar metukai, gal veliau patiks

Maniškiui irgi patinka važiuoti su mašina. O jei kur tolėliau tenka pavažiuoti, tai iškart užmiega
, todėl kelionės niekada neprailgsta

Mano mazius megsta...pasodinu i prieki automobilinej kedutej ir sedi,kaip suauges...