Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų 1- 2 m. vaikai mėgsta važiuoti mašina?

Musu mazys, kai buvo mazas galima buvo vazioti ramiai, po to buvo toks periodas, kad kai tik prie vairo - tai vaikas verke, kiek yra jegu. Dabar vaziojam be riksmu, bet ne ilgiau kaip 1,5 val, nes lelka pavargsta ir jam jau viskas neidomu. Dabar mums 1 metukai.
Atsakyti
QUOTE((april) @ 2008 11 30, 17:52)
mano mazyle ( metuku ) daznai vemia masinoj  g.gif  atlaisvinom dirzus , galvojau kad verzia , bet vistiek  verysad.gif

Yra daug vaikų, kurie vemia mašinose. Mums nėščiųjų kursuose patarė tokią mankštelę nuo jūros ligos švytuojant vaikiuką į šonus. Pradėjom nuo pusantro mėn. - jokių problemų neturim.
Važiuoti visai patinka, jei kelionė ilgesnė nusnaudžia, o paskui mamą šokdina biggrin.gif
Atsakyti
pas mus vargelis su vaziavimu. Galima vaika veztis tik keduteje ir tik gale, kedute pasukus i galini langa. Jai labai nepatinka nuo gimimo vazinetis, dar kai mazesne budavo, tai uzmigdavo, o dabar kai nemiega masinoje, tai jei reikia ilgiau kaip 5-10 min vaziuoti, tai buna kancia. Nei zaislai nepadeda, nei dainavimas. Dar jei zmogus salie sedi ir uzsiima, tai nieko, bet jei as viena turiu ja veztis, tai ne kas. . . verysad.gif
Atsakyti
QUOTE((april) @ 2008 11 30, 16:52)
mano mazyle ( metuku ) daznai vemia masinoj  g.gif  atlaisvinom dirzus , galvojau kad verzia , bet vistiek  verysad.gif

As pati nuo vaikystes sirgau iki pilnametystes. Dabar yra spec.vaistai siai ligai gydyti.
Atsakyti
Sveikos,

Maniškiui patinka važinėt, jei jau pasakom kad važiuosim su mašina drrr drrr, laksto kaip pašėlęs po namus ir ieško batukų, kepurytės, striukės biggrin.gif O ir pats procesas jam patinka, dairosi i mašinas, paukštelius, susimojuoja su kitais vaikais ar vairuotojais biggrin.gif
Atsakyti
Be problemų keliaujam,važiuojam nuo gimimo. Tik va jei jau labai ilga kelionė,tai gelbsti nauji žaisliukai nematyti,. O jei brolis šalia gale važiuoja,tada viskas liuks. Jie abu ten randa užsiėmimų.
Atsakyti
Mano mazajm tik pasakyk, kad vaziuosim, tai jau ne neapsirenges verziasi pro duris biggrin.gif Bet labiausiai laukia, kada gales atsisesti i tevelio vieta uz vairo.
Atsakyti
Galima sakyti,kad vazinejasi nuo pirmu dienu bigsmile.gif -pirmoji kelione kai buvo 8 d. smile.gif Labai patinka vaziuoti thumbup.gif
Atsakyti
laba, as dar sviezia klubo nare, bet gal kas gali duoti patarimu (neskaitant zaisliuku ar daineliu) kaip galima vaikiuka islaikyti kiek galima ramesni 4 val.kelioneje..kedutej pyxta, o isimtas verziasi pas teti prie vairo!..
Atsakyti
Mano mazius tai neturi kantrybes sedeti ilgai keduteje, pykti pradeda.nu dar metukai, gal veliau patiks g.gif
Atsakyti
Maniškiui irgi patinka važiuoti su mašina. O jei kur tolėliau tenka pavažiuoti, tai iškart užmiega thumbup.gif , todėl kelionės niekada neprailgsta smile.gif
Atsakyti
Mano mazius megsta...pasodinu i prieki automobilinej kedutej ir sedi,kaip suauges... biggrin.gif
Atsakyti