Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai.

QUOTE(saulyte111 @ 2008 12 07, 14:35)
max factor 2000 calorie

Kolkas geriausias tušas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2008 12 08, 00:28)
Būtent  drinks_cheers.gif  bet ir jei riebiau padažai, niekada blakstienos nesulimpa ir ant ju nebūna burbuliukų.  thumbup.gif
Papildyta:
Man beveik visi tušai tepa daugiau ar mažiau viršutinį voką. Manau dėl to, kad mano ida linkusi riebaluotis  g.gif  netepa tik vandeniui atsparūs tušai, kurių nekenčiu. Bet tame tepime aš nieko tragiško nematau, tiesiog laikas nuo laiko pasivalau akytes  mirksiukas.gif

Bet kazkaip nekas, kai pasidarai grazu, sviesu makiaza ir virsus po kiek laiko issiteplioja, nervuoja labai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2008 12 08, 13:14)
Kolkas geriausias tušas  thumbup.gif

ant maniskio dar parasyta 'dramatic look', tai cia - sitas?
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 12 08, 12:07)
ant maniskio dar parasyta 'dramatic look', tai cia - sitas?

tas pats mirksiukas.gif

user posted image

Atsakyti
turiu Lancome Hypnose,tai mn jis patiko thumbup.gif bet, kadangi nusipirkau waterproofa,tai kiekvienai dienai nenoriu jo naudot...Paskutinis mano tusas Dior Show wub.gif
Atsakyti
QUOTE(moonlight=) @ 2008 12 08, 19:01)
turiu Lancome Hypnose,tai mn jis patiko thumbup.gif bet, kadangi nusipirkau waterproofa,tai kiekvienai dienai nenoriu jo naudot...Paskutinis mano tusas Dior Show wub.gif

Man irgi sitie tusai labai patiko 4u.gif

Dabar laukiu HR Black leopradini tusa wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 12 08, 14:35)
tas pats  mirksiukas.gif

user posted image

aha, aciu! o gal turit patirties apie MF Masterpiece Max? Kuris daugiau padazo???
Atsakyti
QUOTE(LokiTana @ 2008 12 08, 20:00)
Man irgi sitie tusai labai patiko  4u.gif

Dabar laukiu HR Black leopradini tusa  wub.gif

drinks_cheers.gif kaip tik siandien ji paciupinejau,galvoju gal irgi nusipirkt, bet cia i ateiti dar biggrin.gif lauksiu atsiliepimu mirksiukas.gif
Atsakyti
Rytoj butinai parasysiu atsiliepimus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 12 08, 18:39)
aha, aciu! o gal turit patirties apie MF Masterpiece Max? Kuris daugiau padazo???

apie šį iš viso nieko gero nesu girdėjusi schmoll.gif
Atsakyti

Aš bandžiau tik šitą, man patiko, draugė rekomendavo, tai nenusivyliau bigsmile.gif
Atsakyti

Tai vienas mano paciu mylimiausiu tusu thumbup.gif kainos ir kokybes santykis super, dazo ryskiai, puikiai atskiria blakstienas ir man visiskai nebyra ir netepa dienos begyje ax.gif
Atsakyti