Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai.

user posted image
[/quote]

Šits tai neblogas, tankina, truput užriečia, nors mėlynas, toks storas gal ir labiau patiko. Labiausiai tai man jo kvapas patinka. Tulpių biggrin.gif
Atsakyti
Merginos ar kas nors bande Lorealio Extra Volume Collagen. Ka galite pasakyti?
user posted image
Atsakyti
eh, nėr gyvenimo per tuos tušus doh.gif

gyriau gyriau Dior Iconic, ale esmė tame, kad tą, kur gyriau buvo miniukas, kurį jau išgramdžiau išlaižiau. dabar turiu iš Dougla'so normalaus dydžio, tai kažkaip jis man gumuliuojasi panašiai kaip koks pigiena tušas doh.gif tai nežinau, ar čia tokia tušo gyvavimo stadija, kuri praeis, ar čia Lietuvos rinkai skirtas fufelis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 12 09, 10:15)
eh, nėr gyvenimo per tuos tušus  doh.gif

gyriau gyriau Dior Iconic, ale esmė tame, kad tą, kur gyriau buvo miniukas, kurį jau išgramdžiau išlaižiau. dabar turiu iš Dougla'so normalaus dydžio, tai kažkaip jis man gumuliuojasi panašiai kaip koks pigiena tušas  doh.gif  tai nežinau, ar čia tokia tušo gyvavimo stadija, kuri praeis, ar čia Lietuvos rinkai skirtas fufelis  verysad.gif

Neseniai pirkau iš Kristianos, nesigumuliuoja man g.gif Vienas iš geresnių mano turetų tušų. Tik pradžioje vokus labai tepliojo.
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2008 12 09, 00:29)
Merginos ar kas nors bande Lorealio Extra Volume Collagen. Ka galite pasakyti?
user posted image

bandziau doh.gif nu bet toks lievas, kad turbut blogiau ir buti negali doh.gif labiausia nepatiko sepetelis, nes blaksitieno nei storina nei ilgina o tik sulipina verysad.gif
Atsakyti
Vilma-saule, aciu uz info. Nors keista kad suteplioja, nes pagal nuotrauka sepetils daug plaukeliu turi.....
Atsakyti
mf masterpiece dvieju galu?
Gal tikrai neverta man šito pirkti? Gal tada geriau įsigyti "Visions V* Stargazer" blizgų blakstienų tušą iš oriflamo ir bus tas pats efektas, aišku dar naudojant prieš jį ir įprastą tušą? Ir šis žymiai pigesnis tongue.gif smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 09 gruodžio 2008 - 10:17
QUOTE(prieblanda @ 2008 12 09, 10:15)
eh, nėr gyvenimo per tuos tušus  doh.gif

gyriau gyriau Dior Iconic, ale esmė tame, kad tą, kur gyriau buvo miniukas, kurį jau išgramdžiau išlaižiau. dabar turiu iš Dougla'so normalaus dydžio, tai kažkaip jis man gumuliuojasi panašiai kaip koks pigiena tušas  doh.gif  tai nežinau, ar čia tokia tušo gyvavimo stadija, kuri praeis, ar čia Lietuvos rinkai skirtas fufelis  verysad.gif

Is pradziu, kai tik nusipirkau, dior iconic, man irgi nepatiko. Gumulais dazesi, tepliojo. Buvau jau pasiryzusi parduoti, bet po kukrio laiko jis matyt sutirstejo ir dabar jis man nuostabus, i nieka nekeisciau.
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2008 12 09, 10:26)
Is pradziu, kai tik nusipirkau, dior iconic, man irgi nepatiko. Gumulais dazesi, tepliojo. Buvau jau pasiryzusi parduoti, bet po kukrio laiko jis matyt sutirstejo ir dabar jis man nuostabus, i nieka nekeisciau.

o kiek maždaug laiko jis jums gumuliavosi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 12 09, 12:29)
o kiek maždaug laiko jis jums gumuliavosi?  g.gif

Savaite tai tikrai
Atsakyti
Sakykite, mergaites, ar Kristianoje yra Le2 de Guerlain tusu? Internetiniame Kristianos puslapyje ju nera. Tai vat man idomu ar parduotuveje ji rasiu. Po ilgu svarstymu nutariau si tusa isigyti, tai butu liudna jei jo nerasciau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zivily @ 2008 12 09, 15:21)
Sakykite, mergaites, ar Kristianoje yra Le2 de Guerlain tusu? Internetiniame Kristianos puslapyje ju nera. Tai vat man idomu ar parduotuveje ji rasiu. Po ilgu svarstymu nutariau si tusa isigyti, tai butu liudna jei jo nerasciau  unsure.gif

Tikrai būna. Pati esu pirkusi.
Atsakyti