Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai.

QUOTE(Elegant @ 2008 12 09, 20:38)
Tušas, manau, gali. Va kalbant apie pudras, kremus tai maža tikimybė, nes odos labai skiriasi, o blakstienos tai lyg ir nėra jau tokios visų skirtingos. ax.gif
Čia buvo ne į tema.  rolleyes.gif

O kaip tada YSL "Everlong" arba "Volume Infinity Curl" ?  g.gif

Man YSL "everlong" vienas is blogiausiu tusu - nutrupa nerealiai.
bet kaio kazkas cia rase, kiekvienas turi atsirinkti savo, nes juk blakstienis taip pat skiriasi. ir dazymo ypatumai, tuso laikymo salygos taipogi skirtingos. Nes cia daug aptarinejamas YLS faux cils man superinis, o kitoms sh,,, atsiprasant. cia jau kaip kam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenu:) @ 2008 12 09, 18:27)
zinot koks tusas yra tikrai geras( bent jau man) nivea lash revolution
SUPER thumbup.gif

oj kaip faina kad pamaciau sita zinute, nes siandien papirkau si tusa biggrin.gif krize vienu zodziu biggrin.gif norejau is pigesniu loreal architect pabandyt, bet konsultante patare imt sita, nes nusprende kad man tankint nereik, na tai ryt bandysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 12 10, 10:13)
Dabar galvoju, kurie geriau, ilginantys ar storinantys, jei blakstienos trumputes ir gana sviesios g.gif gal jus zinot?

svarbu ne kas geriau, ne geriau, o tai kokio efekto nori ax.gif
aš ir tokius, ir tokius išbandžius, tankinantys man labiau patinka ax.gif ilginantys natūraliau atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 12 11, 00:46)
svarbu ne kas geriau, ne geriau, o tai kokio efekto nori  ax.gif
aš ir tokius, ir tokius išbandžius, tankinantys man labiau patinka  ax.gif ilginantys natūraliau atrodo  smile.gif

noriu blakstienu kaip karvutes, nesvarbu, kad ir nenaturaliai atrodys, nes manau, kad mano trumpos. Siaip sarmoj buvo nuolaida 50 proc dviem maybeline tusam define - a - lash. Tai paemiau nebandzius, vienas pakuotej storina, kitas ilgina. Ispakuosiu, ir viena kuri kazkam kaledom padovanosiu. Viena matyt pasiliksiu. Tai galvoju kuris man geriau tiktu, ar apimties suteikiantis ar ilginantis. Atsukinet ir bandyt nenoriu, nezinau kiek laikysiu, jei atsuksiu gali sugest greiciau, nes siuo metu kita turiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 12 11, 11:56)
noriu blakstienu kaip karvutes, nesvarbu, kad ir nenaturaliai atrodys, nes manau, kad mano trumpos. Siaip sarmoj buvo nuolaida 50 proc dviem maybeline tusam define - a - lash. Tai paemiau nebandzius, vienas pakuotej storina, kitas ilgina. Ispakuosiu, ir viena kuri kazkam kaledom padovanosiu. Viena matyt pasiliksiu. Tai galvoju kuris man geriau tiktu, ar apimties suteikiantis ar ilginantis. Atsukinet ir bandyt nenoriu, nezinau kiek laikysiu, jei atsuksiu gali sugest greiciau, nes siuo metu kita turiu. biggrin.gif

aš bandyčiau ilginantį, nes su bet kokiu tušu galim pasidaryt tankesnes blakstienas, jei ne vieną kartą dažai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 12 11, 13:56)

As si define - a - lash naudoju,man tai jis thumbup.gif pradzioj lyg skistokas bina,bet po kokios savaites normaliai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Anai'D @ 2008 12 11, 17:51)
As si define - a - lash naudoju,man tai jis  thumbup.gif pradzioj lyg skistokas bina,bet po kokios savaites normaliai ax.gif

koki naudoji, ilginanti ar tankinanti?
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 12 11, 20:15)

zalias tas,lyg ilginanatis g.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 12 11, 18:15)

O as turiu ir rozini ir zalia, ko gero apie siuos tusus cia kalbama smile.gif tai man geresnis rozinis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mazheee @ 2008 12 11, 18:24)
O as turiu ir rozini ir zalia, ko gero apie siuos tusus cia kalbama smile.gif tai man geresnis rozinis rolleyes.gif

aciu, ta mazdaug ir norejau isgirst. konsultante sarmoj taip pat sake, kad tankinantsi geriau kazkodel g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 11 gruodžio 2008 - 19:23
QUOTE(Anai'D @ 2008 12 11, 19:23)
zalias tas,lyg ilginanatis g.gif

Tas žalias man irgi visai geras buvo.

Nusipirkau vakar Lancome Virtuose (neplanavau, bet taip išėjo biggrin.gif), tai dar neturiu nuomonės. Tikrai netepa ir netrupa, bet kažkaip nesugebėjau gražiai pasidažyt. Dešinė akis labai gražiai, o va kairė susilipino biggrin.gif (bet gal reik išmokt dažytis pirma, o tik tada kritikuot biggrin.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žaliai lyja: 11 gruodžio 2008 - 19:35
Mergaitės, gal bandėte Shiseido tušą blakstienoms ilginantį, kur su šilkiniais plaušeliais? Ar labai pailgina ? Kokie atsiliepimai? Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _PuMa_: 11 gruodžio 2008 - 19:37