Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai.

QUOTE(Sirenete @ 2008 12 09, 20:26)
Aš YSL faux cils antrą kartą tikrai nepirkčiau, mano blakstienoms jokio efekto, labai greitai sudžiūvo, šepetėlis apsivėlė. ax.gif  Bet čia kaip kam.

Pritariu, man irgi YSL nelabai patiko. Guerlain mano nuomone daug geriasnis tusas biggrin.gif
Atsakyti
Pirmieji atsiliepimai apie Guerlain Le2 butu tokie: tubeles dizainas ispudingas, vien del jos malonu dazytis biggrin.gif ; mazasis sepetelis labai patogus apatinems blakstienoms; didziuoju sepeteliu padazytos virsutines tapo super ilgos ( mano ir naturalios pakankamai ilgos), po 2 sluoksniu su Le2 kasdienai blakstienos per ilgos, teko truputuka galiukus valyt valikliu doh.gif ; graziai atskiria, issukuoja blakstienas , tik man truksta tankinimo. Ant mano blakstienu sio tuso efektas kazkuo panasus i Lancome Hypnose. Ziuresiu, kaip toliau naudosis. O kita tusa tai butinai pirksiu HR Lash Queen ax.gif
Atsakyti
QUOTE(creative @ 2008 12 09, 22:23)
Pirmieji atsiliepimai apie Guerlain Le2 butu tokie: tubeles dizainas ispudingas, vien del jos malonu dazytis  biggrin.gif ; mazasis sepetelis labai patogus apatinems blakstienoms; didziuoju sepeteliu padazytos virsutines tapo super ilgos ( mano ir naturalios pakankamai ilgos), po 2 sluoksniu su Le2 kasdienai blakstienos per ilgos, teko truputuka galiukus valyt valikliu  doh.gif ; graziai atskiria, issukuoja blakstienas , tik man truksta tankinimo. Ant mano blakstienu sio tuso efektas kazkuo panasus i Lancome Hypnose. Ziuresiu, kaip toliau naudosis. O kita tusa tai butinai pirksiu HR Lash Queen  ax.gif

Kokia kainytė Kristianoj? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2008 12 09, 22:29)
Kokia kainytė Kristianoj?  ax.gif

Maniskis is duty free, 27e 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2008 12 09, 20:38)
Tušas, manau, gali. Va kalbant apie pudras, kremus tai maža tikimybė, nes odos labai skiriasi, o blakstienos tai lyg ir nėra jau tokios visų skirtingos. ax.gif
Čia buvo ne į tema.  rolleyes.gif

Kodėl ne į temą? Dar ir kaip į temą. O plaukai visų vienodi? Šampūnai visoms vienodi tinka? Taip ir su blakstienom. Visų skirtingos, visos nori kitokio efekto rolleyes.gif

Vat aš pvz. labai gerai žinau, kad jei mano vienai draugei tinka tušas, tai man jos greičiausiai netiks, o jai - mano. Bene vienintelės išimtys buvo Givenchy bumbulas, su kuriuo abi sugebėjom gražiai pasidažyt, neskaitant kitų trūkumų, ir Masterpiece Max.
aš, jei noriu tankesnių blakstienų, turiu tokius zigzagėlius su šepetėliu daryt, o jos blakstienos nuo tokių judelių elementariai susivelia ir gaunasi kokios penkios storos blakstienos.

tai va.
Atsakyti
QUOTE(creative @ 2008 12 09, 23:32)
Maniskis is duty free, 27e  4u.gif

Jei jus cia apie Guerlain klausiate, tai kazkur lyg esu skaiciusi, kad jo kaina 120lt. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(moonlight=) @ 2008 12 09, 21:46)
laukiu atsiliepimu ax.gif  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LokiTana: 10 gruodžio 2008 - 01:02
Dabar galvoju, kurie geriau, ilginantys ar storinantys, jei blakstienos trumputes ir gana sviesios g.gif gal jus zinot?
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2008 12 09, 10:54)
Vilma-saule, aciu uz info. Nors keista kad suteplioja, nes pagal nuotrauka sepetils daug plaukeliu turi.....

man ir keista buvo, nes paziurejus sepetelis atrodo geras bet kaip isitrauki su tusu tai jis tusu apsiveles, plaukeliai ilgi ir ploni uzsilenke ir nelabai ka dazo doh.gif todel man sepetelis labai nepatiko o ir nutrupejo man tusas doh.gif aisku cia tik mano pastebejimai, nes gal kitoms jisai patiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 12 10, 11:13)
Dabar galvoju, kurie geriau, ilginantys ar storinantys, jei blakstienos trumputes ir gana sviesios g.gif gal jus zinot?

Nueik i Sarma ar Kristiana nepasidaziusi, pasidazyk viena aki vienokiu, kita - kitokiu - ir pamatysi, kuris tau tinka wink.gif
Viskas priklauso ne tik nuo spalvos ir ilgio, bet ir plauko strukturos, tiesumo, tankumo... Vienoms gerai ilginantieji, kitoms - tankinantieji.
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2008 12 10, 13:32)
Nueik i Sarma ar Kristiana nepasidaziusi, pasidazyk viena aki vienokiu, kita - kitokiu - ir pamatysi, kuris tau tinka wink.gif
Viskas priklauso ne tik nuo spalvos ir ilgio, bet ir plauko strukturos, tiesumo, tankumo... Vienoms gerai ilginantieji, kitoms - tankinantieji.

tai kad norejau, keista pasirode, kad sarmoj lupdazi galima pabandyt ar seseli, o tuso ne, tik sepetelis parodai isstatytas.
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 12 10, 17:38)
tai kad norejau, keista pasirode, kad sarmoj lupdazi galima pabandyt ar seseli, o tuso ne, tik sepetelis parodai isstatytas.

kazkaip paskutiniu metu pastebejau kad bent jau droge atsirado ir tusu meginiai mirksiukas.gif ir ganetinai sviezi, ne taip kaip kosmadoj kazkada bandziau gosh tusa- uzdziuves buvo doh.gif
Atsakyti