Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai.

siaip ganetinai neblogas tusas yra is AVON Supershock Mascara smile.gif Blakstienos nesulimpa,uzsiriecia,pailgeja ir graziai patankeja tongue.gif man patiko 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkau nauja Maybeline (ta geltoniuka), tai nepaliko jokio ispudzio, o dovanu gavau Maxfactor Masterpiece Max, tai super su maybeline net nepalyginsi, taigi numeciau as ta geltoniuka giliai i stalciuka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LokiTana @ 2008 12 28, 00:04)
doh.gif

O idomu kokie atsiliepimai apie juodaji?? 4u.gif

ivesk i paieska ir tikrai rasi ne viena nuomone
diskutuota en kartu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Purpurinuke @ 2008 12 28, 00:16)
siaip ganetinai neblogas tusas yra is AVON Supershock Mascara smile.gif Blakstienos nesulimpa,uzsiriecia,pailgeja ir graziai patankeja  tongue.gif  man patiko 4u.gif

tušas ir man laaabai patiko thumbup.gif bet man alergija nuo jo doh.gif
Atsakyti
Aš taip pat nutariau suviliota reklamos nusipirkti tobulaji Maxfactor MasterpieceMax (juodaji) - tai man asmeniskai sis tusas visiskai neypatingas. Blakstienas atskiria gerai, nelabai jas ilgina, storint isvis nelinkes..kasdienai naudot - super, tik ne vakarui, kai norisi ypatingumo..nezinau, gal cia nuo blakstienu priklauso..
Lyginant su ankstesniu turetu Maybelline Intense XXL, buves daug geresnis. smile.gif
Atsakyti
Man Max Faxtor Masterpiece Max irgi nepatiko. Nuo Max Faxtor Masterpiece šviesiam buteliuky (vandeniui atsparaus) siaubingai skauda vokus, akis, tai nusprendžiau, kad man jis netinka. Dar neseniai nusipirkau Max Faxtor 2000 calories, tai galiu pasakyti, kad super smile.gif Helena Rubinstein Lash Queen labiau patiko, bet šis irgi tikrai neblogas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazheee @ 2008 12 28, 15:39)
Nusipirkau nauja Maybeline (ta geltoniuka), tai nepaliko jokio ispudzio, o dovanu gavau Maxfactor Masterpiece Max, tai super su maybeline net nepalyginsi, taigi numeciau as ta geltoniuka giliai i stalciuka biggrin.gif

O man kaip tik gražiau padažo maybelline ax.gif
Atsakyti
Sveikos norėjau paklausti kaip kitom Loreal Extra-volume collagene?Nusipirkau,ir kažkaip nieko stebuklingo..gal susitupėt jam reik,nes maniškiam tik pora dienelių.Kadangi perkant negalėjau bandyt,nes buvau kitu tušu pasidažius,tai patikėjau reklama...ilgint jis ilgina,bet beveik nestorina...peršas man išvada,kad veltui suplojau 50lt. nes nors bandau priprast prie šito,vis gundausi senuoju Isadora pasidažyt... doh.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruta1992: 28 gruodžio 2008 - 23:57
QUOTE(Purpurinuke @ 2008 12 28, 00:16)
siaip ganetinai neblogas tusas yra is AVON Supershock Mascara smile.gif Blakstienos nesulimpa,uzsiriecia,pailgeja ir graziai patankeja  tongue.gif  man patiko 4u.gif

Aš neseniai šitą AVON tušą nusipirkau.. tai man tas pats, kas nieko nepasidažius.. unsure.gif Nors nesiskundžiu nei ilgumu blakstienų, nei tankumu, tačiau tušas įspūdžio nepadarė.. g.gif

Iki šiol naudojau Lancome (Flextensils, Hypnose), tai tikrai jaučiamas skirtumas.. blakstienos "kaip iš reklamos".. laugh.gif

O su AVON tai nei nežinau ką daryt.. g.gif
Atsakyti
nusipirkau sian dior iconic.skaiciau ne viena bloga atsiliepima cia, bet labai rekomendavo kristej sita.sake jis netinka labai trumpom blakstienom, ir su juo dazytis reikia tipo:dazyt dazyt nors ir 10 kartu viena aki, zodziu kol gausit norima efekta, o paskui kita aki, esme dazyt non stop biggrin.gif pabandziau kristej pasidazyt, tai fainas pasirode, labai pakelia blakstienas smile.gif
Atsakyti
Pasipasakosiu ir as savo pirkiniais 4u.gif Isigijau pries savaitele SLA tusa su keratinu 4u.gif Man asmeniskai labai patinka, nes nemegstu kose aplipusiu blakstienu, tai labai naturaliai padazo ir prailgina blakstienas 4u.gif Naturalistems pats tas, o gal ir kitoms patiks ax.gif + tai ekologiskas produktas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunsbaby @ 2008 12 30, 12:33)
Pasipasakosiu ir as savo pirkiniais  4u.gif  Isigijau pries savaitele SLA tusa su keratinu  4u.gif  Man asmeniskai labai patinka, nes nemegstu kose aplipusiu blakstienu, tai labai naturaliai padazo ir prailgina blakstienas  4u.gif  Naturalistems pats tas, o gal ir kitoms patiks ax.gif  + tai ekologiskas produktas  thumbup.gif

Labas, norejau paklausti, kur galima isigyti SLA kosmetikos?
Atsakyti