Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai.

QUOTE(LokiTana @ 2008 12 28, 00:04)
doh.gif

O idomu kokie atsiliepimai apie juodaji?? 4u.gif

as turejau vat ka tik baigiau...siaip patiko,nes gan ryskiai tepa,ilgina..riest tai neriecia nors mano ir taip riestos gal del to.Bet antra kart nebepirkau nes man per daug jis sulipina blakstienas unsure.gif dabar turiu maybeline zalia,kol kas patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(skaidrene @ 2008 12 30, 13:16)
as turejau vat ka tik baigiau...siaip patiko,nes gan ryskiai tepa,ilgina..riest tai neriecia nors mano ir taip riestos gal del to.Bet antra kart nebepirkau nes man per daug jis sulipina blakstienas unsure.gif dabar turiu maybeline zalia,kol kas patenkinta thumbup.gif

g.gif visiskai nelipina blakstienu g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2008 12 29, 22:39)
nusipirkau sian dior iconic.skaiciau ne viena bloga atsiliepima cia, bet labai rekomendavo kristej sita.sake jis netinka labai trumpom blakstienom, ir su juo dazytis reikia tipo:dazyt dazyt nors ir 10 kartu viena aki, zodziu kol gausit norima efekta, o paskui kita aki, esme dazyt non stop biggrin.gif  pabandziau kristej pasidazyt, tai fainas pasirode, labai pakelia blakstienas smile.gif

Pagaliau ir aš sulaukiau savo Iconiko thumbup.gif Man tai geriausias tušas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 12 30, 14:45)
g.gif  visiskai nelipina blakstienu  g.gif  schmoll.gif

nu man lipino...nezinau gal tada koks pasenes pateko ar blakstienos kazkokios netokios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2008 12 30, 15:21)
Pagaliau ir aš sulaukiau savo Iconiko thumbup.gif  Man tai geriausias tušas wub.gif

ir aš geresnio dar neradau... wub.gif
Atsakyti
Jau keli metai kau naudoju Lancome tusiukus , man jie super duper thumbup.gif . Net bijau su kokiu kitu rizikuoti, bet dabar paskaiciusi susigundziau su Dioro iconiku. rolleyes.gif . O Ikonikas nesulipina blakstienu daug daug tepant, nes pasiskaiciau vienos mergaites komentara, kad ji galima tepti nors ir 10 kartu g.gif
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2008 12 30, 16:06)
Jau keli metai kau naudoju Lancome tusiukus , man jie super duper  thumbup.gif . Net bijau su kokiu kitu rizikuoti, bet dabar paskaiciusi susigundziau su Dioro iconiku.  rolleyes.gif . O Ikonikas nesulipina blakstienu daug daug tepant, nes pasiskaiciau vienos mergaites komentara, kad ji galima tepti nors ir 10 kartu  g.gif

Iconic'o šepetėlis thumbup.gif . Su juo sudėtinga sulipint blakstienas, nebent jau kažin kiek ten tepsi... Bet tiek tept manau nereikia, nes jis jau 2 brūkštelėjimais duoda puikų rezultatą. Bent jau man wub.gif Be to puikiai išlieka, nė trupinėlis nenubyra per dieną. smile.gif
Atsakyti
pas mane dabar du tusai: vienas Lancome Hypnose, o kitas No7 Intense Volume..
apie No7 kol kas nieko negaliu parasyt, nes tik viena kart pabandziau.. o Lancome tusas nei blogas nei geras.. na faina, kad blakstienu nesulipina, pailgina jas, bet va storio tai galetu ir daugiau duot..
Atsakyti
QUOTE(liepux @ 2008 12 30, 12:10)
Labas, norejau paklausti, kur galima isigyti SLA kosmetikos?

As kadangi Klaipėdos mergaitė, tai dekoratyvine SLA kosmetika perku Aidos studijoj. Visažistė parenka ir užsako gaminius, jei jų tuo metu neturi pardavime 4u.gif Dar yra parduotuveje Tiltų gatvėje (buvusi Sporto prekiu parduotuvė), dabar ten viskas grožio ir spa centrams 4u.gif
Atsakyti
dabar galvoju kazi man tik vienai taip? kai pasidazau blakstienas ir jei tenka akinius uzsideti, netelpa blakstienos, na kaip , i akiniu stikla vis trinasi blakstienos, tai ziauriai nesmagu doh.gif doh.gif doh.gif sakau reikia gal tusa koki neilginanti isigyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2008 12 31, 13:03)
dabar galvoju kazi man tik vienai taip? kai pasidazau blakstienas ir jei tenka akinius uzsideti, netelpa blakstienos, na kaip , i akiniu stikla vis trinasi blakstienos, tai ziauriai nesmagu  doh.gif  doh.gif  doh.gif sakau reikia gal tusa koki neilginanti isigyti  g.gif

biggrin.gif čia tai bent problema... bigsmile.gif tikriausiai Jūsų ir natūralios blakstienos įspūdingos. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Afterglow @ 2008 12 25, 22:40)
nepatariu rizikuoti plaunant sepeteli nebent jis guminis, nes as paprasta kai isploviau ir gerai isdziovinau, ji ikisus i tuso tubele visi sereliai sugule ir prilipo prie pacio pagaliuko, sugadinau zodziu..ir bandziau visaip dziovinti atstacius i vieta serelius, galvojau gal sukietes ir nebebus taip, bet visvien vis sereliai prisiglaude prie kotelio buvo...taii su lb brangiu tusu nebandyciau, pati ploviau Maybelline Volume Express sepetuka mirksiukas.gif
Papildyta:

siandien ji isbandziau ir galiu pasakyt kad nieko ypatingo, tikejaus daugiau apimties, na gal veliau geriau dazys nes dabar skystas, visai sviezutelis, tai dar gal po savaites jau geriau bus.. g.gif

drinks_cheers.gif mane irgi jis nuvyle. pirkau is smalsumo, nes tusu turiu , bet sitas man nepatiko schmoll.gif
Atsakyti