Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai.

Geriausias ir tobuliausias man pakolkas Shiseido tankinamasis tusas. wub.gif Nesulipina blakstienu, gerai istankina, ir dar siek tiek pailgina, ir buteliukas neuzdziusta greitai. Vienu zodziu super tusas. thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Minx @ 2009 01 02, 15:00)
Vėl nusipirkau Artdeco tušiuką All in one, nes baiginėjasi geltonas Maybelline . Fainutis man šitas Artdeco, nes nelipina, netrupa, tankina ir pailina šiek tiek smile.gif
pasidažius:

Super super bigsmile.gif , bet pritariu daugelio nuomonei, kad pačios natūralios blakstienos gražios, rolleyes.gif nes pati šiuo metu turiu tą tušą, bet toli gražu, kad kažką panašaus išgaut biggrin.gif

QUOTE(Darkness @ 2009 01 02, 17:41)
[i] Geriausias ir tobuliausias man pakolkas Shiseido tankinamasis tusas. wub.gif Nesulipina blakstienu, gerai istankina, ir dar siek tiek pailgina, ir buteliukas neuzdziusta greitai. Vienu zodziu super tusas. thumbup.gif

Kokia kaina jo? Ir kur perki? 4u.gif
Atsakyti
o man pats pačiausias šiuo metu tušas Diorshow Iconic thumbup.gif labai gražiai padažo blakstienas, jų nesulipina, pailgina ir riečia, pats šepetėlis guminukas toks, panašiai kaip naujas Maxfactor thumbup.gif man labai patinka wub.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(...whatever... @ 2009 01 02, 18:49)

Kokia kaina jo? Ir kur perki?  4u.gif

Perku as ji braskese. O kaina apytiksliai 63 Lt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2009 01 02, 20:08)
o man pats pačiausias šiuo metu tušas Diorshow Iconic  thumbup.gif labai gražiai padažo blakstienas, jų nesulipina, pailgina ir riečia, pats šepetėlis guminukas toks, panašiai kaip naujas Maxfactor  thumbup.gif man labai patinka wub.gif

o tankina gerai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2009 01 02, 20:55)
o tankina gerai? g.gif

na neblogai tankina, bent jau man 4u.gif iš tiesų tai tušas labai subjektyvus ,,dalykas" daug kas priklauso nuo blakstienų ir poreikių, bet šis man labai patiko, panašus į Maxfactos 2000 Calore, bet gražiau pailgina ir nepalieka gumuliukų 4u.gif aš gal pabandysiu vėliau nufotografuoti kaip atrodo padažyta g.gif bet nepažadu blush2.gif
Atsakyti
Aš atradau sau ideliausią variantą 4u.gif

Padažau šiuo ilginančiu.

user posted image

Tada su šiuo tankinančiu.

user posted image

Rezultatas man labai patinka, o ir nenubyra per visą dieną 4u.gif
Atsakyti
Niu stebiuosi savimi bet nusifotkinau, daba sėdžiu su viena akim padažyta doh.gif lotuliukas.gif galit įvertinti:
nepadažyta akytė
user posted image
o čia padažyta smile.gif
user posted image
tikiuosi pavyko įkelti g.gif ir didesnė foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katanelis: 02 sausio 2009 - 21:05
QUOTE(katanelis @ 2009 01 02, 21:40)
Niu stebiuosi savimi bet nusifotkinau, daba sėdžiu su viena akim padažyta doh.gif  lotuliukas.gif galit įvertinti:
nepadažyta akytė
user posted image
o čia padažyta  smile.gif
user posted image
tikiuosi pavyko įkelti g.gif

labai mazos foto, neiziuriu g.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2009 01 02, 20:40)
Niu stebiuosi savimi bet nusifotkinau, daba sėdžiu su viena akim padažyta doh.gif  lotuliukas.gif galit įvertinti:

Na mano nuomone, tai sis tusas nieko ypatingo nepadare, blakstienos kazkokios retos atrodo..
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 01 02, 19:22)
Grazios ir akys ir blakstienos thumbup.gif Paprastos ir dazytos thumbup.gif Tik va antakius verta tvarkyt smile.gif

Tobulos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mazheee @ 2009 01 02, 23:53)
Na mano nuomone, tai sis tusas nieko ypatingo nepadare, blakstienos kazkokios retos atrodo..

bet kiek imanoma iziuret is foto, tai jos ir nebuvo labai tankios, tad ko noreti . pailgino ir isryskino akis tikrai neblogai ax.gif
Atsakyti