Įkraunama...
Įkraunama...

Australų aviganiai

QUOTE(paggy_bundy @ 2009 05 30, 19:27)
Geda, bet neissirenku.  blush2.gif Jau pati nervuojuos. Manau kazkaip prie autralu pradejau linkti. Kazkaip universalas pasirode. Netoks puosnus suo kaip zenehundas, bet legviau dresuojamas ir turi bordekolio kraujo. Australai atrodo labiau tinka seimai nei borderkolis.

Zinokit jauciuos durna del to, kad neissirenku niekaip. Bet jei mokesiu tokius pinigus uz veislini tai noriu veliau nesigailet.

Jei neišsirenkat, tada pavaikščiokit į parodas, agility varžybas (australas dalyvauja iš Latvijos, nuo kurio vada nesenai buvo wub.gif ), borderių būna net nevienas, o zenenhundų lietuvos varžybose neteko matyti, bet parodose jų tikrai būna. Matau idealų jum variantą apsilankyti Kauno parodoje ir agility varžybose (Birželio 7 dieną) realiai visus pamatyt ir susipažint su augintojais wink.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Chaidi @ 2009 05 30, 19:40)
o zenenhundų lietuvos varžybose neteko matyti
na ne zenių sąnariukams rimtai usžiiminėti agility. Todėl tikriausiai paggy_bundy Berno zenenhundo variantas atkrenta. O trispalvis australas atrodo super bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Chaidi @ 2009 05 30, 19:40)
Jei neišsirenkat, tada pavaikščiokit į parodas, agility varžybas (australas dalyvauja iš Latvijos, nuo kurio vada nesenai buvo  wub.gif ), borderių būna net nevienas, o zenenhundų lietuvos varžybose neteko matyti, bet parodose jų tikrai būna. Matau idealų jum variantą apsilankyti Kauno parodoje ir agility varžybose (Birželio 7 dieną) realiai visus pamatyt ir susipažint su augintojais wink.gif

planuoju atvaziuot i birzelio 7 agility varzybas jei niekas nesutrukdys. Butu neralu jei isitraukciau sekmingai i sias varzybas. Kazkaip sirdi suspaudzia beziurint varzybu irasus.

Zenenhunda deja tenka atmesti jis per sunkus sioms varzyboms, nors jis puikus seimos suo, nuostabiai atrodantis ir t.t.

Palyginu borderkoli http://dogtime.com/border-collie.html ir http://dogtime.com/a...n-shepherd.html veisles man labiau prie sirdies australas.

Man is tikruju reikia padrasinimo. Namie auga dvynukai, nuo keturiu sienu baigiu nuprotet. Noris vel sugristi i sporta, iseit i viesuma. Dar vyras kam tau tas suo.

Buvau veislyne, Kauno r. Nors man suniukai buvusiu vadu grazesni Vilniaus r, ir kedainiu r. veislynuse ir kaina butu tokia pati. Nors zinot sportiniam suniui grozis nereikalingas. Noris deretis bet nezinau iki kiek galeciau deretis nes jauciu kad palaukus gauciau austala pigiau.
Atsakyti
QUOTE(paggy_bundy @ 2009 05 30, 21:38)
Palyginu borderkoli http://dogtime.com/border-collie.html ir http://dogtime.com/a...n-shepherd.html veisles man labiau prie sirdies australas.

Man is tikruju reikia padrasinimo. Namie auga dvynukai, nuo keturiu sienu baigiu nuprotet. Noris vel sugristi i sporta, iseit i viesuma. Dar vyras kam tau tas suo.

Buvau veislyne, Kauno r. Nors man suniukai buvusiu vadu grazesni Vilniaus r, ir kedainiu r. veislynuse ir kaina butu tokia pati. Nors zinot sportiniam suniui grozis nereikalingas. Noris deretis bet nezinau iki kiek galeciau deretis nes jauciu kad palaukus gauciau austala pigiau.

Aišku mano nuomonė nieko nereiškia, bet šitoj jūsų situacijoj siūlyčiau australą smile.gif, bent man pasirodė, kad jie vos vos santūresnis už borderius kai to reikia tongue.gif
O jei iš esmės nėra skirtumo kurį pirkti, tai didelį vaidmenį gali suvaidinti tai kurių vada bus anksčiau ir kurių kaina prieinamesnė smile.gif
Atsakyti
Koks gražuolis wub.gif O spalvos tai tikrai nerealios. Bus smagu stebėti kaip auga šis Australiukas 4u.gif
Atsakyti
Na kagi uzsirezervavau austala is veislyno. Vakare vaziuosiu parsivesti.
Atsakyti
QUOTE(paggy_bundy @ 2009 05 31, 12:51)
Iš kokio veislyno? Prašom pasirodyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(paggy_bundy @ 2009 05 31, 13:51)

Oho biggrin.gif Staigiai čia biggrin.gif Labai įdomu iš kur mažius tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Chaidi @ 2009 05 31, 15:20)
Oho biggrin.gif Staigiai čia biggrin.gif Labai įdomu iš kur mažius tongue.gif

Siaip nestaiga. Kokia veisle pasirinkti, ale galvojau gal du menesius. Ilga laika nelaikiau suns nes arba nebuvo salygu arba tiesiog nezinojau ko noriu.
O sunkiuko dabar is niekur kitur negausi kaip is "Zvaigzdes vaikai" veislyno. Atrodo bus savaite sunki, kol mes ir suniukas apsipras su namais.
Atsakyti
QUOTE(paggy_bundy @ 2009 05 31, 23:14)
Siaip nestaiga. Kokia veisle pasirinkti, ale galvojau gal du menesius. Ilga laika nelaikiau suns nes arba nebuvo salygu arba tiesiog nezinojau ko noriu.
O sunkiuko dabar is niekur kitur negausi kaip is "Zvaigzdes vaikai" veislyno. Atrodo bus savaite sunki, kol mes ir suniukas apsipras su namais.

Neturėtų būt sunku,jeigu jau esate auginę šunis smile.gif Nepamirškite papasakoti apie naujojo šuniuko nuotykius naujuose namuose,smalsu man sužinot kaip australai namuose elgiasi biggrin.gif
Atsakyti
siaip pastebejau kad suniukas turi kelis iprocius tai sokti ant zmogaus ir verstis pro vartelius. Mazo suniuko sokimas ant zmogaus atrodo toks mielas, bet reikia nepamirst kad jis paaugs. Tuo labiau kad yra mazi vaikai. Ir siaip manau niekam nepatinka ateit i svecius ir buti sunio apsokinetam. Bet cia tikrai pataisoma. smile.gif Jis dar maziukas. Reikia man ji pazinti o paskui susitarsim smile.gif

Biski baime kad dabar turiu tris sikancius vaikus. Suniuko reikalus vos sugaudau ir dar du pampersiniai vaikai. doh.gif Na kaip nors. Siaip kiek pamenu ankstesni mano sunys tai greitai susivokdavo kad reikia prasytis i lauka sysiu. Labai gaila butu ji uzdaryt i voljera.
Atsakyti