Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus gimdymas šiuolaikinių moterų akimis

QUOTE(emilka @ 2008 12 02, 20:41)
Negasdinkite Kristinitos.

negasdinu ir net nesiruošiu to daryti. Manęs paklausė- aš atsakiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2008 12 02, 21:41)
Man natūralus gimdymas yra toks, koks jis iš esmės turi būti ir yra būdingas homo sapiens.

Namuose su pribuveja? clap_1.gif bis.gif angel_not.gif good.gif
Atsakyti
QUOTE(emilka @ 2008 12 02, 21:48)
Namuose su pribuveja?  clap_1.gif  bis.gif  angel_not.gif  good.gif

arba ligoninėje sudarant "naminius" sąlygas 4u.gif su pažįstamu gydytoju, ramia aplinka, be streso ir nereikalingos įtampos. Tačiau tam turėjau rizikuoti ir važiuoti 200 į Kauną, nes savo kraše tokių sąlygų neradau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2008 12 02, 21:50)
arba ligoninėje sudarant "naminius" sąlygas 4u.gif su pažįstamu gydytoju, ramia aplinka, be streso ir nereikalingos įtampos. Tačiau tam turėjau rizikuoti ir važiuoti 200 į Kauną, nes savo kraše tokių sąlygų neradau schmoll.gif

O kas Kaune?
Atsakyti
gydytoja, kuri mąsto kaip aš wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2008 12 02, 21:58)
gydytoja, kuri mąsto kaip aš  wub.gif

Ir viskas? biggrin.gif
O kaip naturalus apsvietimas ir kita... smile.gif Na ta aplinka panasi i namu? smile.gif

Siaip, as pilnai Jus suprantu, gydytojas irgi svarbu. Cia matyt kiekvieno zmogaus savitumas. Asmeniskai as nesureiksminciau to psichologinio rysio tarp gydytojo ir manes iki tokio lygio, kad reiketu vaziuoti toki kelia doh.gif , laika, kuri skyrete kelionei, as asmeniskai skirciau butent saviugdai ir geram nusiteikimui, atsipalaidavimui, savitaigai ir zinoma, jeigu to neuztektu, pasistengciau is anksto susipazinti su gydytojais, kurie yra arciau mano namu. Kartais net ir pati salciausia zmogu galima deti prie zaizdos ir virvutes is jo pinti, tereikia siek tiek bendravimo igudziu, saltakraujiskumo, bendravimo intuicijos ir svarbiausia emocines kompetencijos. biggrin.gif Jeigu viduje esu stipri, tai man nereikia buti jokiu paziuru ir tradiciju pasekeja, uztenka, kad turiu savo poziuri, zinias apie mane laukiancius ivykius, tvirta valia ir blaivia samone. Ir tik nuo mano sugebejimu priklausys, kaip ta poziuri ipirsiu, jeigu to noresiu. Siuo atveju, as visiskai pasitikesiu gydytoju sukurta aplinka tuo metu ir ju kompetencija. Nes dar vienas momentas, niekada nesureiksminau savo asmenybes ir nemanau, kad del jos (savo asmenybes), nusipelniau kitokiu salygu, negu mano kaimynes, gyvenancios tame paciame mieste biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emilka: 02 gruodžio 2008 - 21:12
QUOTE(emilka @ 2008 12 02, 22:09)
Ir viskas?  biggrin.gif
O kaip naturalus apsvietimas ir kita...  smile.gif Na ta aplinka panasi i namu?  smile.gif

Siaip, as pilnai Jus suprantu, gydytojas irgi svarbu. Cia matyt kiekvieno zmogaus savitumas. Asmeniskai as nesureiksminciau to psichologinio rysio tarp gydytojo ir manes iki tokio lygio, kad reiketu vaziuoti toki kelia  doh.gif , laika, kuri skyrete kelionei, as asmeniskai skirciau butent saviugdai ir geram nusiteikimui, atsipalaidavimui, savitaigai ir zinoma, jeigu to neuztektu, pasistengciau is anksto susipazinti su gydytojais, kurie yra arciau mano namu. Kartais net ir pati salciausia zmogu galima deti prie zaizdos ir virvutes is jo pinti, tereikia siek tiek bendravimo igudziu, saltakraujiskumo, bendravimo intuicijos ir svarbiausia emocines kompetencijos.  biggrin.gif

Matai, turiu omeny, kad tai būvo būtent gydytoja, kuri suprato tai, ką rašiau anksčiau ir sugebėjo parupinti salygas. Nes prie sienų spalvos ir nemramorinio tuliko galima priprasti, o visa kita priklauso nuo personalo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 02 gruodžio 2008 - 21:15
Мой опыт показывает, что расширение желудочков мозга происходит у людей с психическими отклонениями, у алкоголиков и тех на вид здоровых детей, кто родился посредством кесарева сечения. Более весомое слово в этом деле могут сказать неврологи и психиатры

cia daug mamu, kurios susidure su CO ...ka nors pastebejot? turejo jusu vaikai kokiu nors problemu su galvytem?
Atsakyti
QUOTE(emilka @ 2008 12 02, 22:09)
Ir viskas?  biggrin.gif
O kaip naturalus apsvietimas ir kita...  smile.gif Na ta aplinka panasi i namu?  smile.gif

Jeigu viduje esu stipri, tai man nereikia buti jokiu paziuru ir tradiciju pasekeja, uztenka, kad turiu savo poziuri, zinias apie mane laukiancius ivykius, tvirta valia ir blaivia samone. Ir tik nuo mano sugebejimu priklausys, kaip ta poziuri ipirsiu, jeigu to noresiu. Siuo atveju, as visiskai pasitikesiu gydytoju sukurta aplinka tuo metu ir ju kompetencija. Nes dar vienas momentas, niekada nesureiksminau savo asmenybes ir nemanau, kad del jos (savo asmenybes), nusipelniau kitokiu salygu, negu mano kaimynes, gyvenancios tame paciame mieste  biggrin.gif

tiesiog egzistuojanti ligoninėje aplinka ir personalo elgesys - patys jau yra dažnų komplikacijų priežastis
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2008 12 02, 22:13)
cia daug mamu, kurios susidure su CO ...ka nors pastebejot? turejo jusu vaikai kokiu nors problemu su galvytem?

Ne. Normalus, sveikas, protingas vaikis.
Atsakyti
gluosni, aš jau nebeatsimenu, bet atrodo tavo pirma gimė po co? Gal tu kažką pastebėjai kad rašai g.gif ?

Aš pvz visai nesusiduriau, tai nežinau.

Dėl cezario - alabama, kai rašiau t.t. temoje, kad užsisakusios cezarį prarandą vertingas pirmas minutes su kūdikiu, manę apjuokino, nes pasakė, kad dabar mamoms duoda laikyti vaikus po cezario visyškai taip pat kaip po gimdymo gimdymo takais g.gif Manau, kad pasiruošus tikrai galima būtų to pasiekti. 4u.gif anyway, laikykites
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2008 12 02, 22:13)

Medelis atsibudo biggrin.gif Labas rytas! Negasdinkite mamu nono.gif
Papildyta:
QUOTE(Natuke @ 2008 12 02, 22:41)
gluosni, aš jau nebeatsimenu, bet atrodo tavo pirma gimė po co? Gal tu kažką pastebėjai kad rašai g.gif ?

Gal nepastebejo, o stai as pas medeli jau kai ka pastebejau biggrin.gif, ji tiesiog meniskai moka izengti per pati ikarsti ir pritrenkti su kokia nors nauja "sensacija" is geltonu rusisku saitu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emilka: 02 gruodžio 2008 - 21:45