QUOTE(Natuke @ 2008 12 02, 21:58)
gydytoja, kuri mąsto kaip aš
Ir viskas?
O kaip naturalus apsvietimas ir kita...

Na ta aplinka panasi i namu?
Siaip, as pilnai Jus suprantu, gydytojas irgi svarbu. Cia matyt kiekvieno zmogaus savitumas. Asmeniskai as nesureiksminciau to psichologinio rysio tarp gydytojo ir manes iki tokio lygio, kad reiketu vaziuoti toki kelia

, laika, kuri skyrete kelionei, as asmeniskai skirciau butent saviugdai ir geram nusiteikimui, atsipalaidavimui, savitaigai ir zinoma, jeigu to neuztektu, pasistengciau is anksto susipazinti su gydytojais, kurie yra arciau mano namu. Kartais net ir pati salciausia zmogu galima deti prie zaizdos ir virvutes is jo pinti, tereikia siek tiek bendravimo igudziu, saltakraujiskumo, bendravimo intuicijos ir svarbiausia emocines kompetencijos.

Jeigu viduje esu stipri, tai man nereikia buti jokiu paziuru ir tradiciju pasekeja, uztenka, kad turiu savo poziuri, zinias apie mane laukiancius ivykius, tvirta valia ir blaivia samone. Ir tik nuo mano sugebejimu priklausys, kaip ta poziuri ipirsiu, jeigu to noresiu. Siuo atveju, as visiskai pasitikesiu gydytoju sukurta aplinka tuo metu ir ju kompetencija. Nes dar vienas momentas, niekada nesureiksminau savo asmenybes ir nemanau, kad del jos (savo asmenybes), nusipelniau kitokiu salygu, negu mano kaimynes, gyvenancios tame paciame mieste