As zadu siandien truputuka saknis padazyt, kazin gal po to dazymo, nuplovus dazus, dregnus plaukus istept su alyvuogiu aliejum, gal gerai butu, ka manot?
QUOTE(vanessa @ 2005 07 10, 03:50)
LABAI NORĖČIAU KAD KAS PATARTŲ KĄ NAUDOTI KAD GALAI NELŪŽINĖTŲ, NES KAI ŠUKUOJU PLAUKUS TAI PRIBYRA DAUG PLAUKŲ GALIUKŲ.
pirmoje eileje stenkis dziovinti plaukus naturaliu budu,be fenu,taip pat yra aliejukai plauku galiukams stiprinti,bet kirpk galiukus karta i menesi.
man patiko ir padejo C:EHKO firmos aliejukas. apie 35 lt, labai ilgam uztenka, tereikia itrinti pora lasu...
QUOTE(kismet @ 2005 07 26, 18:01)
man patiko ir padejo C:EHKO firmos aliejukas. apie 35 lt, labai ilgam uztenka, tereikia itrinti pora lasu...
va apie sita aliejuka as ir kalbejau

QUOTE(*Citra* @ 2005 07 26, 12:55)
Na va, ir as isbandziau taisgirta alyvu alieju. Na tikrai, galiu pasakyti giriamaji zodi
Plaukus atgaivino, pasidare paklusnesni. Tik prie saknu riebaloki siek tiek, gal gerai neisploviau?
Bet toki pati rezultata isgaunu su brangesnem kaukem.

Bet toki pati rezultata isgaunu su brangesnem kaukem.
taigi saknu nereikia tepliot !

QUOTE(Burtininke @ 2005 07 25, 14:01)
man kirpėja jau senai sakė, kad būtinai reik šampūną praskiest vandeniu, nes kai tiesiai ant plaukų pilame šampūną, plaukams būna per didelė koncentracija, dėl ko gali pleiskanų atsirast ir pn. Nu, terlionė skiedinėt, bet jei reikia tai reikia 

pirma kart girdziu, kad butina !

o tai kaip jus darot ? - paimat bliuda ir uzmaisot ?

kokiu kiekiu skiedziat ... ?

plastake, nesistebek
Kodėl pvz. būna šampūnų l. tirštų?
Reikia skiest tikrai, tik kad didelė terlionė
Aš pvz. prasiskiedžiui tada kai plaunu galvą ir nedidelį kiekį kad iškart sunaudot
Skiedžiu įsipylusi šampūną į puodelį. Ir iš vis, reiktų galvą plaut pvz. kokioje nors vonelėje, kurioje butų sumaišytas vanduo su šampūnu
O ne tiesiai šampūna pilt ant galvos kaip mes pripratę. Bet aš irgi taip nedarau
Nors gal reiks pabandyt

O mamytes, esate ka nors girdejusios apie majonezo kaukes??? kazkur skaiciau, kad plauku galiukams taip pat labai geras dalikelis, bet nebandziau

QUOTE(plastake @ 2005 07 27, 00:03)
pirma kart girdziu, kad butina !

Aš tai darau labai paprastai: įpilu nedidelį kiekį šampūno į delną (nes jo ir nereikia labai daug), tada atitinkamai vandens nuo dušo srovės užgriebiu (bet reikia stengtis, kad nebūtų per skysta masė) ir tada plaunu galvą (o tai reikia daryti neliečiant galvos odos, nes visada, kai plaudavau įtrindavau ir pačią odą, bet tada labai greitai susiriebaluodavo, tada kirpėjas ir pasakė, kad reikia tik pačius plaukus lengvai ir švelniai ištrinti šampūnu ir nuplauti šiltu vandenuku)

Taigi, kai taip pradėjau daryti plaukai pastebimai pagražėjo

[quote=*Citra*,2005 07 26, 12:21]
Tai gal ta priemone yra VL-2? As tokia turiu
Taip, tai VL2. O tau patiko?
Tai gal ta priemone yra VL-2? As tokia turiu
Taip, tai VL2. O tau patiko?
QUOTE([lily] @ 2005 07 27, 10:42)
Aš tai darau labai paprastai: įpilu nedidelį kiekį šampūno į delną (nes jo ir nereikia labai daug), tada atitinkamai vandens nuo dušo srovės užgriebiu (bet reikia stengtis, kad nebūtų per skysta masė) ir tada plaunu galvą (o tai reikia daryti neliečiant galvos odos, nes visada, kai plaudavau įtrindavau ir pačią odą, bet tada labai greitai susiriebaluodavo, tada kirpėjas ir pasakė, kad reikia tik pačius plaukus lengvai ir švelniai ištrinti šampūnu ir nuplauti šiltu vandenuku)
Ir plaunu galvą dabar kas trečią dieną, o ne kiekvieną, kaip anksčiau 

As taoi taip bandziau daryti-tai puse sampuno is delnu lieka vonioje