Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

As zadu siandien truputuka saknis padazyt, kazin gal po to dazymo, nuplovus dazus, dregnus plaukus istept su alyvuogiu aliejum, gal gerai butu, ka manot?
Atsakyti
Manau, kad plauakms tai tikrainepakenktu.
Atsakyti
QUOTE(vanessa @ 2005 07 10, 03:50)
LABAI NORĖČIAU KAD KAS PATARTŲ KĄ NAUDOTI KAD GALAI NELŪŽINĖTŲ, NES KAI ŠUKUOJU PLAUKUS TAI PRIBYRA DAUG PLAUKŲ GALIUKŲ.

pirmoje eileje stenkis dziovinti plaukus naturaliu budu,be fenu,taip pat yra aliejukai plauku galiukams stiprinti,bet kirpk galiukus karta i menesi.
Atsakyti
man patiko ir padejo C:EHKO firmos aliejukas. apie 35 lt, labai ilgam uztenka, tereikia itrinti pora lasu...
Atsakyti
QUOTE(kismet @ 2005 07 26, 18:01)
man patiko ir padejo C:EHKO firmos aliejukas. apie 35 lt, labai ilgam uztenka, tereikia itrinti pora lasu...

va apie sita aliejuka as ir kalbejau thumbup.gif tik as perku dezutej po 10 kapsuliu uz 8Lt. o kokioj talpoj uz 35Lt?
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2005 07 26, 12:55)
Na va, ir as isbandziau taisgirta alyvu alieju. Na tikrai, galiu pasakyti giriamaji zodi  smile.gif  Plaukus atgaivino, pasidare paklusnesni. Tik prie saknu riebaloki siek tiek, gal gerai neisploviau?
Bet toki pati rezultata isgaunu su brangesnem kaukem.

taigi saknu nereikia tepliot ! doh.gif - galiukus tik mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plastake: 26 liepos 2005 - 23:00
QUOTE(Burtininke @ 2005 07 25, 14:01)
man kirpėja jau senai sakė, kad būtinai reik šampūną praskiest vandeniu, nes kai tiesiai ant plaukų pilame šampūną, plaukams būna per didelė koncentracija, dėl ko gali pleiskanų atsirast ir pn. Nu, terlionė skiedinėt, bet jei reikia tai reikia  biggrin.gif

pirma kart girdziu, kad butina ! unsure.gif blush2.gif

o tai kaip jus darot ? - paimat bliuda ir uzmaisot ? biggrin.gif
kokiu kiekiu skiedziat ... ? unsure.gif
Atsakyti
plastake, nesistebek smile.gif Kodėl pvz. būna šampūnų l. tirštų? smile.gif Reikia skiest tikrai, tik kad didelė terlionė doh.gif Aš pvz. prasiskiedžiui tada kai plaunu galvą ir nedidelį kiekį kad iškart sunaudot tongue.gif Skiedžiu įsipylusi šampūną į puodelį. Ir iš vis, reiktų galvą plaut pvz. kokioje nors vonelėje, kurioje butų sumaišytas vanduo su šampūnu tongue.gif O ne tiesiai šampūna pilt ant galvos kaip mes pripratę. Bet aš irgi taip nedarau blush2.gif Nors gal reiks pabandyt biggrin.gif
Atsakyti
O mamytes, esate ka nors girdejusios apie majonezo kaukes??? kazkur skaiciau, kad plauku galiukams taip pat labai geras dalikelis, bet nebandziau g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(plastake @ 2005 07 27, 00:03)
pirma kart girdziu, kad butina !  unsure.gif  blush2.gif

o tai kaip jus darot ? - paimat bliuda ir uzmaisot ?  biggrin.gif
kokiu kiekiu skiedziat ... ?  unsure.gif

Aš tai darau labai paprastai: įpilu nedidelį kiekį šampūno į delną (nes jo ir nereikia labai daug), tada atitinkamai vandens nuo dušo srovės užgriebiu (bet reikia stengtis, kad nebūtų per skysta masė) ir tada plaunu galvą (o tai reikia daryti neliečiant galvos odos, nes visada, kai plaudavau įtrindavau ir pačią odą, bet tada labai greitai susiriebaluodavo, tada kirpėjas ir pasakė, kad reikia tik pačius plaukus lengvai ir švelniai ištrinti šampūnu ir nuplauti šiltu vandenuku) mirksiukas.gif
Taigi, kai taip pradėjau daryti plaukai pastebimai pagražėjo smile.gif Ir plaunu galvą dabar kas trečią dieną, o ne kiekvieną, kaip anksčiau tongue.gif
Atsakyti
[quote=*Citra*,2005 07 26, 12:21]
Tai gal ta priemone yra VL-2? As tokia turiu

Taip, tai VL2. O tau patiko?
Atsakyti
QUOTE([lily] @ 2005 07 27, 10:42)
Aš tai darau labai paprastai: įpilu nedidelį kiekį šampūno į delną (nes jo ir nereikia labai daug), tada atitinkamai vandens nuo dušo srovės užgriebiu (bet reikia stengtis, kad nebūtų per skysta masė) ir tada plaunu galvą (o tai reikia daryti neliečiant galvos odos, nes visada, kai plaudavau įtrindavau ir pačią odą, bet tada labai greitai susiriebaluodavo, tada kirpėjas ir pasakė, kad reikia tik pačius plaukus lengvai ir švelniai ištrinti šampūnu ir nuplauti šiltu vandenuku) mirksiukas.gif
Taigi, kai taip pradėjau daryti plaukai pastebimai pagražėjo smile.gif Ir plaunu galvą dabar kas trečią dieną, o ne kiekvieną, kaip anksčiau tongue.gif

As taoi taip bandziau daryti-tai puse sampuno is delnu lieka vonioje sad.gif kazkaip labai nepatogu
Atsakyti