Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

QUOTE(Margarita25 @ 2005 07 27, 11:48)
As taoi taip bandziau daryti-tai puse sampuno is delnu lieka vonioje sad.gif kazkaip labai nepatogu

Mano delnas turbūt labai didelis, tai niekas neišbėga.. mirksiukas.gif Bet aš daug ir nepilu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Burtininke @ 2005 07 27, 09:14)
plastake, nesistebek smile.gif Kodėl pvz. būna šampūnų l. tirštų? smile.gif Reikia skiest tikrai, tik kad didelė terlionė  doh.gif Aš pvz. prasiskiedžiui tada kai plaunu galvą ir nedidelį kiekį kad iškart sunaudot  tongue.gif Skiedžiu įsipylusi šampūną į puodelį. Ir iš vis, reiktų galvą plaut pvz. kokioje nors vonelėje, kurioje butų sumaišytas vanduo su šampūnu  tongue.gif O ne tiesiai šampūna pilt ant galvos kaip mes pripratę. Bet aš irgi taip nedarau  blush2.gif Nors gal reiks pabandyt  biggrin.gif

najau, tai kiek sampuno i ta vonele reiks supilt ! doh.gif bonke bus trim kartam doh.gif
nu puodelis - jau geresnis variantas biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gute4Gute @ 2005 07 27, 09:56)
O mamytes, esate ka nors girdejusios apie majonezo kaukes??? kazkur skaiciau, kad plauku galiukams taip pat labai geras dalikelis, bet nebandziau g.gif  g.gif

dariau kazkada doh.gif ko tik as nedarius ! biggrin.gif
ir pasakysiu, kad - sh doh.gif - bent man nepatiko, terlione, saltas dar tas majonezas (negi sildysi) ir paskui actu dvoki kelias dienas biggrin.gif
nors gi ten kiausu milteliu yra, tai teoriskai lyg ir gerai turetu but unsure.gif
bet man - ne schmoll.gif uztat alyvuogiu aliejus - thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE([lily] @ 2005 07 27, 10:42)
Aš tai darau labai paprastai: įpilu nedidelį kiekį šampūno į delną (nes jo ir nereikia labai daug), tada atitinkamai vandens nuo dušo srovės užgriebiu (bet reikia stengtis, kad nebūtų per skysta masė) ir tada plaunu galvą (o tai reikia daryti neliečiant galvos odos, nes visada, kai plaudavau įtrindavau ir pačią odą, bet tada labai greitai susiriebaluodavo, tada kirpėjas ir pasakė, kad reikia tik pačius plaukus lengvai ir švelniai ištrinti šampūnu ir nuplauti šiltu vandenuku) mirksiukas.gif
Taigi, kai taip pradėjau daryti plaukai pastebimai pagražėjo smile.gif Ir plaunu galvą dabar kas trečią dieną, o ne kiekvieną, kaip anksčiau tongue.gif

pirma kart girdziu, kad tik plaukus ! kaip tik esu girdejus atvirsciai unsure.gif
ne juk riebaluoja tai oda - ten visos liaukos ir nesvarumai, ne plaukuose ax.gif
Atsakyti
plastake, į vonelę lygiai tiek pat kaip ir ant plaukų tongue.gif Nereikia čia perdėt frusty.gif
Šampūnas gerai putoja, taip kad įpylus kelis lašelius, tereikia gerai išmaišyt umn.gif
Atsakyti
[quote=Izidora,2005 07 27, 10:45]
[quote=*Citra*,2005 07 26, 12:21]
Tai gal ta priemone yra VL-2? As tokia turiu
Taip, tai VL2. O tau patiko?
[/quote]
Niu neblogas visai! Bet jau dabar atsibodo, reix kazka naujesnio ieskotis.
Atsakyti
QUOTE(Gute4Gute @ 2005 07 27, 09:56)
O mamytes, esate ka nors girdejusios apie majonezo kaukes??? kazkur skaiciau, kad plauku galiukams taip pat labai geras dalikelis, bet nebandziau g.gif  g.gif

Bandziau. Bet man nepatiko schmoll.gif Terlione, riebaluoti, smirdintys plaukai. O efekto nepastebejau. Tiesa, dariau tik viena karta, bet turbut ir paskutini..
Atsakyti
QUOTE(plastake @ 2005 07 27, 13:37)
pirma kart girdziu, kad tik plaukus ! kaip tik esu girdejus atvirsciai  unsure.gif
ne juk riebaluoja tai oda - ten visos liaukos ir nesvarumai, ne plaukuose  ax.gif

Na man paaiškino taip.. Ta prasme labai įtrinti negalima.. Neaiškiai gal ten parašiau mirksiukas.gif Švelniai, masažuojančiais judesiais, nes kai anksčiau brūžindavau galvą šampūno ant jos prisipylusi, tai plaukai ir susiriebaluodavo tą pačią dieną, o dabar atvirkščiai smile.gif
Atsakyti
o as toki dalyka pastebejau - kai galva isplauna kirpykloje ji visa savaite buna svari, neriebaluota, o kai pati plaunu ir svairbiausia su tokiu pat sampunu tai kas antra diena, o kartais ir kasdien plauti tenka doh.gif matyt nemoku isplauti gerai ar koki velnia verysad.gif
Atsakyti
Man kirpėja sakė, kad visų plaukų plauti nereikia. Tik šaknus įtrinti šampūnu ir lengvai pamasažuoti, kad galvos odoje kraujotaka pagerėtų. Plaukai visi išsiplauna tada, kai galvą skalauji su vandeniu. Kiek šampūno nubėga per visus plaukus, tiek jiems ir užtenka. Plaukuose juk šaknys yra svarbiausios, kad plaukai augtų sveiki ir gražūs.
Atsakyti
QUOTE(Burtininke @ 2005 07 27, 12:38)
plastake, į vonelę lygiai tiek pat kaip ir ant plaukų  tongue.gif Nereikia čia perdėt  frusty.gif
Šampūnas gerai putoja, taip kad įpylus kelis lašelius, tereikia gerai išmaišyt  umn.gif

jau isivaizduoju, kaip isipilu sauksta sampuno i tazika ir paskui volioju ten savo arbuza biggrin.gif biggrin.gif ne, siaip as suvalkiete tai man gaila taip sampuna gadint biggrin.gif
is tikruju tai tyngiu - uzteks ir puoduko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2005 07 27, 14:26)
Man kirpėja sakė, kad visų plaukų plauti nereikia. Tik šaknus įtrinti šampūnu ir lengvai pamasažuoti, kad galvos odoje kraujotaka pagerėtų. Plaukai visi išsiplauna tada, kai galvą skalauji su vandeniu. Kiek šampūno nubėga per visus plaukus, tiek jiems ir užtenka. Plaukuose juk šaknys yra svarbiausios, kad plaukai augtų sveiki ir gražūs.

va va, butent kazka tokio ir as buvau girdejus ! - kad tik saknis reik tepliot, o plauku nekankint biggrin.gif
bet turbut kiek kirpeju - tiek nuomoniu doh.gif
Atsakyti