Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

man kirpėja jau senai sakė, kad būtinai reik šampūną praskiest vandeniu, nes kai tiesiai ant plaukų pilame šampūną, plaukams būna per didelė koncentracija, dėl ko gali pleiskanų atsirast ir pn. Nu, terlionė skiedinėt, bet jei reikia tai reikia biggrin.gif
Atsakyti
man toks jausmas, kad istepti aliejum ir paslepti po maisu visai valandai plaukai nekvepuoja g.gif gal negerai jiems tai? g.gif
Atsakyti
Apie alyvuogiu aliejaus daromus stebuklus biggrin.gif plaukuciams esu girdejusi gan senai. Visada norejau pabandyti, bet neprisiruosdavau schmoll.gif Buvau nusipirkusi kazkada tokio rusisko aliejaus plaukams, berod kedro riesutu doh.gif , neprisimenu tiksliai doh.gif Man aliejus nepadare gero ispudzio cry.gif plaukai buvo sunkus, riebaluoti,zodziu, ziauru cry.gif
Nezinau ar verta bandyti procedura su alyvuogiu aliejumi g.gif Gal ploniems plaukuciams tas netinka??? g.gif nes tikrai juos ziauriai apsunkina g.gif
Atsakyti
as taip pat noreciau pabandyt su Alyvuogiu aliejum, nes plaukai labai sausi, bet bijau, kad po to neatplausiu tu riebalu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afro @ 2005 07 25, 17:36)
as taip pat noreciau pabandyt su Alyvuogiu aliejum, nes plaukai labai sausi, bet bijau, kad po to neatplausiu tu riebalu smile.gif

Viskas ten atsiplauna, tik nereikia pergyventi. Vieną kartą pabandyk ir pati pamatysi kaip ten viskas vyksta ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2005 07 25, 00:57)
Na si sekmadieni ir as uzsikaitinau alyvuogiu aliejaus ir issitepiau savo moliuga  biggrin.gif , vaiksciojau kaip sultonas su tiurbanu 3 valandas  ax.gif  blush2.gif
Tik norejau paklaust - ar visom po tokios proceduros reikia kelis kartus sampunu perplaut, nes plaukai mano supratimu gan riebaluoti buvo, ir toks keistas jausmas kad ju tiek  daug, tokie sunkus....
Bet man balzamo vistiek po to reikejo.... blush2.gif
Tik tiek, kad sukuojantis jau nebeluzinejo taip siaubingai kaip visada, o gal kokie keli plaukai tik sepetyje liko....

va va va ir man tas pats buvo..Po pirmo plovimo tik riebaluoti kaltūnai buvo rolleyes.gif ..kai trečią kart perploviau jau i normalius sausus plaukus panašėjo... cool.gif
Atsakyti
Galiu parekomenduoti gera priemone plauku galiukams. Galima patepti ir visa plauka. Jie neskilineja ir apsaugoti buna. Tai is firmos Faberlic gelis specialiai plauku galiukams. Pati platinu ir kas pirko karta, perka ir antra.
jolituks@delfi.lt
Atsakyti
As tai dabar sedziu plaukus aliejum istepus:))))
Atsakyti
QUOTE(Izidora @ 2005 07 26, 10:45)
Galiu parekomenduoti gera priemone plauku galiukams. Galima patepti ir visa plauka. Jie neskilineja ir apsaugoti buna. Tai is firmos Faberlic gelis specialiai plauku galiukams. Pati platinu ir kas pirko karta, perka ir antra.
jolituks@delfi.lt

Yra skelbimų lenta wink.gif
Izidora, nesupyk, bet paklausiu, ar į Supermamą užsukai, kad platint kosmetiką ar kad nuoširdžiai pasusirašinėt, su kitom mamom? nes kiekvienoj žinutėj siūlai parduot ką nors g.gif
Atsakyti
Ne, neplatint:) Siaip kazkaip man vis papuola taip, kad parasau. Pasistengsiu nereklamuoti:)
Atsakyti
QUOTE(Izidora @ 2005 07 26, 09:45)
jolituks@delfi.lt

Tai gal ta priemone yra VL-2? As tokia turiu
Atsakyti
Na va, ir as isbandziau taisgirta alyvu alieju. Na tikrai, galiu pasakyti giriamaji zodi smile.gif Plaukus atgaivino, pasidare paklusnesni. Tik prie saknu riebaloki siek tiek, gal gerai neisploviau?
Bet toki pati rezultata isgaunu su brangesnem kaukem.
Atsakyti