man kirpėja jau senai sakė, kad būtinai reik šampūną praskiest vandeniu, nes kai tiesiai ant plaukų pilame šampūną, plaukams būna per didelė koncentracija, dėl ko gali pleiskanų atsirast ir pn. Nu, terlionė skiedinėt, bet jei reikia tai reikia

man toks jausmas, kad istepti aliejum ir paslepti po maisu visai valandai plaukai nekvepuoja
gal negerai jiems tai?

Apie alyvuogiu aliejaus daromus stebuklus
plaukuciams esu girdejusi gan senai. Visada norejau pabandyti, bet neprisiruosdavau
Buvau nusipirkusi kazkada tokio rusisko aliejaus plaukams, berod kedro riesutu
, neprisimenu tiksliai
Man aliejus nepadare gero ispudzio
plaukai buvo sunkus, riebaluoti,zodziu, ziauru
Nezinau ar verta bandyti procedura su alyvuogiu aliejumi
Gal ploniems plaukuciams tas netinka???
nes tikrai juos ziauriai apsunkina

Nezinau ar verta bandyti procedura su alyvuogiu aliejumi

as taip pat noreciau pabandyt su Alyvuogiu aliejum, nes plaukai labai sausi, bet bijau, kad po to neatplausiu tu riebalu

QUOTE(Afro @ 2005 07 25, 17:36)
as taip pat noreciau pabandyt su Alyvuogiu aliejum, nes plaukai labai sausi, bet bijau, kad po to neatplausiu tu riebalu 

Viskas ten atsiplauna, tik nereikia pergyventi. Vieną kartą pabandyk ir pati pamatysi kaip ten viskas vyksta

QUOTE(Stichija @ 2005 07 25, 00:57)
Na si sekmadieni ir as uzsikaitinau alyvuogiu aliejaus ir issitepiau savo moliuga
, vaiksciojau kaip sultonas su tiurbanu 3 valandas
Tik norejau paklaust - ar visom po tokios proceduros reikia kelis kartus sampunu perplaut, nes plaukai mano supratimu gan riebaluoti buvo, ir toks keistas jausmas kad ju tiek daug, tokie sunkus....
Bet man balzamo vistiek po to reikejo....
Tik tiek, kad sukuojantis jau nebeluzinejo taip siaubingai kaip visada, o gal kokie keli plaukai tik sepetyje liko....

Tik norejau paklaust - ar visom po tokios proceduros reikia kelis kartus sampunu perplaut, nes plaukai mano supratimu gan riebaluoti buvo, ir toks keistas jausmas kad ju tiek daug, tokie sunkus....
Bet man balzamo vistiek po to reikejo....

Tik tiek, kad sukuojantis jau nebeluzinejo taip siaubingai kaip visada, o gal kokie keli plaukai tik sepetyje liko....
va va va ir man tas pats buvo..Po pirmo plovimo tik riebaluoti kaltūnai buvo

Galiu parekomenduoti gera priemone plauku galiukams. Galima patepti ir visa plauka. Jie neskilineja ir apsaugoti buna. Tai is firmos Faberlic gelis specialiai plauku galiukams. Pati platinu ir kas pirko karta, perka ir antra.
jolituks@delfi.lt
jolituks@delfi.lt
As tai dabar sedziu plaukus aliejum istepus:))))
QUOTE(Izidora @ 2005 07 26, 10:45)
Galiu parekomenduoti gera priemone plauku galiukams. Galima patepti ir visa plauka. Jie neskilineja ir apsaugoti buna. Tai is firmos Faberlic gelis specialiai plauku galiukams. Pati platinu ir kas pirko karta, perka ir antra.
jolituks@delfi.lt
jolituks@delfi.lt
Yra skelbimų lenta

Izidora, nesupyk, bet paklausiu, ar į Supermamą užsukai, kad platint kosmetiką ar kad nuoširdžiai pasusirašinėt, su kitom mamom? nes kiekvienoj žinutėj siūlai parduot ką nors

Ne, neplatint:) Siaip kazkaip man vis papuola taip, kad parasau. Pasistengsiu nereklamuoti:)
QUOTE(Izidora @ 2005 07 26, 09:45)
jolituks@delfi.lt
jolituks@delfi.lt
Tai gal ta priemone yra VL-2? As tokia turiu