Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinės nuolaidos vaikiškiems žaislams

Sveikos.
Gal zinot kada akcija Senukuose zaislam bus, reikes 10-meciui, Maximoj nieko neradau jam, tai gal ten ka atrasiu g.gif daug ka esu dovanojus, ir stalo zaidimus, ir puzzle, ir robotus, ir transformerius, ka dar sugalvot doh.gif gal patarsit ax.gif
Atsakyti
Mano dešimtmetis užsiprašė kompiuterinio žaidimo, knygos ir kažkokio nerf automato rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gustaine: 07 gruodžio 2010 - 23:44
QUOTE(Kristiniux @ 2010 12 08, 00:00)
kaip tas neseniai pasirodęs prekyboj  FP lietuviškas radijas, vertas dėmesio? g.gif

As tai nupirkau savo mazajai. Man jis visai fainas, grazios, linksmos daineles, smagu kad kalba lietuviskai, turetu patikti. Bet man tai vis delto, pirmoje vietoje suniukas wub.gif

Mano vyresnelis tai norejo Lego didelio rinkinio, dar jam idomus buvo seklio rinkiniai. Tik nebepamenu ar "Zaislu Planetoje" ar XS matem smile.gif
Tas nerf sautuvas visai neblogas, tvirtas, greit nesulus ir soviniai minksti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kačia: 08 gruodžio 2010 - 00:03
QUOTE(gustaine @ 2010 12 08, 01:43)
Mano dešimtmetis užsiprašė kompiuterinio žaidimo, knygos ir kažkokio nerf automato rolleyes.gif

Aciu smile.gif
Bandysiu ziuret ta nerf automata, jei atrasiu toki daikta biggrin.gif
Atsakyti
mamytes, gal teko matyti slides tas mazutes, kur vaikystej turedavom pries 20-25m, budavo plastmasines zalios, melynos ar raudonos...
Atsakyti
rimi nuolaidas jau vakar vakare padare, zmoniu nulis thumbup.gif , niekas nesitikejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Almuka @ 2010 12 08, 07:32)
mamytes, gal teko matyti slides tas mazutes, kur vaikystej turedavom pries 20-25m, budavo plastmasines zalios, melynos ar raudonos...

Savaitgali maciau Ermitaze, bet Vilniuje, kainavo 49 Litai. Su apkaustais ir lazdomis, vnz. pilnas komplektas, baltos su spalvotomis juostomis. Pati svarsciau gal pirkti...
Jei Kaune yra Ermitazas, tai gal irgi bus.
Atsakyti
aciu labai...deja, kaune nera ermitazo...
Atsakyti
QUOTE(gabriele @ 2010 12 08, 09:02)
Savaitgali maciau Ermitaze, bet Vilniuje, kainavo 49 Litai. Su apkaustais ir lazdomis, vnz. pilnas komplektas, baltos su spalvotomis juostomis. Pati svarsciau gal pirkti...
Jei Kaune yra Ermitazas, tai gal irgi bus.

Vienareiksmiskai - nepirkti. Labai negeras slydimas. ismintoj trasoj dar puse bedos, taciau lygioj vietoj kojas galima nusilauzt. Geriau pirkt medines.
Ju buna Norfoj (bent pernai buvo) ir senukuose.
Atsakyti
manau, penkiameciui tikrai uzteks slydimo, juk tik pradedantysis, jam su ilgesnem kojos susipins...o man puikiai slysdavo vaikysteje smile.gif
Atsakyti
Maximoj - 40 % nuolaida zaislams. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Almuka @ 2010 12 08, 10:56)
manau, penkiameciui tikrai uzteks slydimo, juk tik pradedantysis, jam su ilgesnem kojos susipins...o man puikiai slysdavo vaikysteje smile.gif

Slysts net labai, bet ne tiesiai, o i visas puses. Tos senosios daug geresnes buvo. Ant situ pati nestovejau, bet 3,5 ir 7m vaikams nepatiko.
Atsakyti