Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinės nuolaidos vaikiškiems žaislams

QUOTE(delfinarija @ 2010 12 08, 16:48)
Labas,sakykit gal kas domejotes,kur pigiausi Lego CITY smile.gif Norfoj -130lt arba Lego konstruktorius -vilkikas,norfoj -109lt 4u.gif

Na jei sitas, tai internete jo kaina 45lt.
user posted image
Tai kokiam Cipoline manau nusipirksit uz tokia pacia suma su nuolaida, kuri taikoma zaislams.
Atsakyti
QUOTE(giedruteliux @ 2010 12 08, 18:02)
Na jei sitas, tai internete jo kaina 45lt.
user posted image
Tai kokiam Cipoline manau nusipirksit uz tokia pacia suma su nuolaida, kuri taikoma zaislams.

Va sitokie http://www.daugakcij...mp;limitstart=3
Atsakyti
Tik ka grizau is Panoramos Rimi FP liet. telefonu, puodyniu, grotuvu maciau, tik suniuku nebuvo. Zmoniu nedaug, matyt pasisotino tom nuolaidom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(delfinarija @ 2010 12 08, 17:08)

user posted image
Va naujasis vilkikas kaina 72lt. internete. Manau dydziu jis nelabai nusileidzia jusiskiam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2010 12 08, 14:01)
O gal kas metet, kad butu TELETABIU pigiau?  doh.gif Nu, kazkaip man tai jau perdauk moketi 150Lt
Yra maciau ir po 50Lt, bet uz tokio mazo dydzio zaisla gaila tiek moketi  blush2.gif

teletabiai su televizoriuku, nemaži Žaislų planetoje 80 lt kainuoja mirksiukas.gif ir Vaikų mieste man atrodo tiek pat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(easy22 @ 2010 12 08, 18:35)
teletabiai su televizoriuku, nemaži Žaislų planetoje 80 lt kainuoja  mirksiukas.gif ir Vaikų mieste man atrodo tiek pat  mirksiukas.gif

Aciu!
Reiks pasileist per zaislu parduotuves... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Almuka @ 2010 12 08, 15:23)
rrr, turguj ir bazese biggrin.gif
anastra, taip, maximose yra lipdymo rinkiniai, jei turi omeny tuos astuonkojus, dantistus ir pan.

Idomu, o dabar siem rinkiniams irgi nuolaidos Maximuose? Nes jau eina jie kaip ne zaislai, o kaip zaidymai, rinkiniai.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(taska @ 2010 12 08, 19:20)
Idomu, o dabar siem rinkiniams irgi nuolaidos Maximuose? Nes jau eina jie kaip ne zaislai, o kaip zaidymai, rinkiniai.. ax.gif

Taiko nuolaida siems rinkiniams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2010 12 08, 20:35)
Taiko nuolaida siems rinkiniams  mirksiukas.gif

Geros naujienos thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbuliukas @ 2010 12 08, 14:59)
Sveiki,

Gal kuri netycia uzmatete fokusininko rinkinuka...  Kazkada kazkur maciau, o va kai reikia ir neberandu.... sad.gif

Siandien maciau Senukuose Ukmerges g., nezinau kokio Jums reikia, ten su kortom, kauliukais... gal tiks 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, reikia pagalbos, niekur nerandu ale maitinimo - sėdėjimo kėdutės žaislinės lėlytėms įsodinti, tik tą kėdutę galima belekur prisukti, pvz prie stalo, na kiek išvaikščiojau, niekur nerandu, įprastų ant kojų yra, bet pridedamų nėr, o mergytė mano užsiprašė būtent tokį , gelbėkit, gal kas matėte ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbuliukas @ 2010 12 08, 12:59)
Sveiki,

Gal kuri netycia uzmatete fokusininko rinkinuka...  Kazkada kazkur maciau, o va kai reikia ir neberandu.... sad.gif

Norfoj kazkokiu maciau
Atsakyti