Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinės nuolaidos vaikiškiems žaislams

kaune be nuolaidos kainuoja bent hyper maximoj 119, su nuolaida 70 lt ,plius minus keli litai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wilmute4u @ 2010 12 09, 16:11)
Gal galetumet pasakyti kiek su nuolaida kainuoja Fisher price puodyne ir kur dar ja matet?  4u.gif

Paiekokit Rimi. Vakar Panoramos Rimi apie 16 val. ju buvo nemazai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ddijana @ 2010 12 09, 14:46)
O lietuviskai kalbanciu suniuku aplamai dar galima kur nors Kaune surast? g.gif

Neperseniausiai patys pirkome Maximoje. Dar maciau Senukuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(degto molio plyta @ 2010 12 09, 15:17)
kaune be nuolaidos kainuoja bent hyper maximoj 119, su nuolaida 70 lt ,plius minus keli litai smile.gif

QUOTE(Kačia @ 2010 12 09, 15:33)
Paiekokit Rimi. Vakar Panoramos Rimi apie 16 val. ju buvo nemazai smile.gif

QUOTE(rojukas @ 2010 12 09, 15:54)
Neperseniausiai patys pirkome Maximoje. Dar maciau Senukuose smile.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(jagoda @ 2010 12 09, 14:19)
o nuo kada nuolaida mergaiciu zaislams senukuose, nekur nerandu

ir mane domina ar bus senukuose nuolaidos 40 proc? gal kas zino?
Atsakyti
QUOTE(ddijana @ 2010 12 09, 14:46)
O lietuviskai kalbanciu suniuku aplamai dar galima kur nors Kaune surast? g.gif

pries kelias dienas maciau Prismoje.
Atsakyti
rytoj ir poryt Vaiku mieste ir baby City parduotuveje zailsmas nuolaidos nuo 25proc. iki 99proc. Atsiunte laiska i pasta vaik umeistas man, tai butinai tokia zinia turiu pasidalinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruteliux @ 2010 12 10, 22:20)
rytoj ir poryt Vaiku mieste ir baby City parduotuveje zailsmas nuolaidos nuo 25proc. iki 99proc. Atsiunte laiska i pasta vaik umeistas man, tai butinai tokia zinia turiu pasidalinti smile.gif

apie tai cia raso placiau mirksiukas.gif
http://www.kotryna.l...cid=15730}#home
Atsakyti
Jei kam nors Vilniuje dar reikia FP suniuku, tai banginio Senukuose ju daaaug prideta ir prie ju nuolaida -40%, matyt skaitosi kudikiu preke. Ju pakankamai daug prie iejimo, keli ant lentynu, taip pat buitines technikos skyriuje yra zaislu "salele", ten taip pat nemazai suniuku. Buvo ir puodyniu bei kitu FP zaisliuku. Mergaiciu zaisliukams nuolaida taip pat yra.
Atsakyti
jai kam reikia tai senukuose zaislam nuolaida 40 %,vakar savajai nupirkau vezimeli thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(azalija170 @ 2010 12 11, 09:20)
jai kam reikia tai senukuose zaislam nuolaida 40 %,vakar savajai nupirkau vezimeli  thumbup.gif

senukuose kudykiu zaislams ir mergaiciu zaislasm (vezimeliams, lelems, visokiosm virtuvelems ir t.t.) 40proc, bet jei jusu mergaite zaidzia su masinom, mediniais arkliukais ar lego konstruktoriais tai nuolaidos negausite bigsmile.gif
Atsakyti
mano vaikas kaledom nori skraidomos lekštes doh.gif kur pasuki ir pakyla į orą mate per televizoriu, bet aš nematau jokios reklamos su tokiu žaislu g.gif gal kas galit pasakyti kur man jos ieškoti ir kaip ji atrodo???
Atsakyti