Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinės nuolaidos vaikiškiems žaislams

QUOTE(Sheilla @ 2008 12 06, 17:48)
Nu geras, o as galvojau, kad tik geltonoms etiketems taiko nuolaida  doh.gif  Ot apsizioplinau, kad ir baltoms taiko, norejau nupirkti viena zaisla, bet pagalvojau, kad veliau gal ir tam zaislui prades taikyti nuolaida, jis buvo su balta etikete...
Nupirkau vaikui zaislams deze - piratu skrynia  rolleyes.gif  Mano sunui labai patinka piratai  ax.gif

tai kaip yra su tom zaislu dezem,kazkam taiko,kazkam ne...idiotozmas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 12 06, 21:00)
Gal ir ne itin į temą, bet ar nežinot, kada Maximoj bus nuolaidos eglės žaisliukams, Kalėdiniams papuošimams?  ax.gif  4u.gif

"Senukuose" 40 %, bet pasirinkimas skurdokas - keli idomesni papuosimai, pora vainiku graziu aptikau.. Ir kainos keistos - uz 5 zaisliukus vienspalvius virs 20 Lt g.gif Kaune pramones g.
Atsakyti
Senukuose as i darba egles papuosimus pirkau, tai ir ne po 40% taike ka ta pati pirkau, sask. fakturoj gan keistos nuolaidos, tai 36%, tai 40% g.gif ssory kad ne i tema doh.gif
Maximoj tai pasirenkimas mazas zaislu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sheilla @ 2008 12 06, 16:48)
Nu geras, o as galvojau, kad tik geltonoms etiketems taiko nuolaida  doh.gif  Ot apsizioplinau, kad ir baltoms taiko, norejau nupirkti viena zaisla, bet pagalvojau, kad veliau gal ir tam zaislui prades taikyti nuolaida, jis buvo su balta etikete...
Nupirkau vaikui zaislams deze - piratu skrynia  rolleyes.gif  Mano sunui labai patinka piratai  ax.gif

o zaislu skryniai pritaike nuolaida?
Atsakyti
Siaip Maximoj nuo siandien 40 proc. nuolaida kalediniams papuosimams
Atsakyti
O senukuose nuolaida zaislams 40% bus iki ketvirtadienio, ir beje didesne nuolaida bus kaledinems dekoracijoms ir eglutems 50%.
Atsakyti
QUOTE(elvyrce @ 2008 12 09, 15:55)
Siaip Maximoj nuo siandien 40 proc. nuolaida kalediniams papuosimams

Aš randu, tik kad elektrinėms girliandoms 40 pr. mastau.gif Apie papuošimus nei žodžio. Taip kaip yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 12 09, 20:06)
Aš randu, tik kad elektrinėms girliandoms 40 pr. mastau.gif Apie papuošimus nei žodžio. Taip kaip yra?  g.gif

As ir laukiunuolaidu MAXIMOJ, tiek daikciuku nusiziurejau blush2.gif Bet man rodos dar nera, pernai buvo savaite pries Kaledas 50% , tai gal nuo pirmadienio g.gif nors jokios info niekur ner doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nataliukas: 11 gruodžio 2008 - 21:12
QUOTE(Nataliukas @ 2008 12 11, 21:12)
As ir laukiunuolaidu MAXIMOJ, tiek daikciuku nusiziurejau  blush2.gif  Bet man rodos dar nera, pernai buvo savaite pries Kaledas 50% , tai gal nuo pirmadienio  g.gif  nors jokios info niekur ner  doh.gif

Aš irgi nusižiūrėjus, bet labiausiai patikusius jau senokai nusipirkau, dabar kiek žiūrėjau - jų nebeliko smile.gif
Atsakyti
Maximoj kaledinem dekoracijoms 50proc nuolaida http://www.maxima.lt...naujiena/21505/

NOrfoj zaislams 45proc http://www.norfa.lt/
Atsakyti
Merginos,patarkit į kurią žaislų parduotuvę man kitą savaitę važiuoti pirkti žaislų g.gif reikia daug ir įvairaus amžiaus vaikams,noriu rast parduotuvę vieną,kad nereiktų blaškytis,kur yra didžiausias pasirinkimas :hmPirksiu žaislus maždaug100-ui vaikų(užsieniečio rėmėjo esu įpareigota nupirkti žaislus vaikams iš vaikų namų) Žaislų reikia kokybiškų ir kur gali būti lanksti nuolaidų sistema:hm
veiksmas vyks Šiauliuose 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pince: 12 gruodžio 2008 - 18:59
QUOTE(Nataliukas @ 2008 12 12, 21:28)
As siek tiek grizau nusivilus  verysad.gif  nes nuolaida taikoma konkreciai tik dekoracijom, as buvau nusiziurejus staltiese, zvakydes, riemelius, o jiems netaiko  doh.gif , nors visi sie daiktai guli prie kalediniu zaislu ir dekoraciju  g.gif  pernai tai viskam taike  g.gif

Na as nepirkau negaliu garantuot ,bet pas mus maximoj buvo netgi ir prie tokiu visokiu kalediniu daikciuku uzdeta kad nuolaida . Maiseliams dovanu taip pat nuolaida ,paskui tokie ranksluosteliai maciau kalediniai ,tai prie ju irgi uzdeta nuolaida . Tai as maniau kad ir jiems pritaiko . Dar tiesa ir prie puoduku kalediniu buvo uzdeta nuolaida g.gif Idomu visgi taiko ar netaiko g.gif
Atsakyti