Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinės nuolaidos vaikiškiems žaislams

QUOTE(Nataliukas @ 2008 12 12, 19:28)
As siek tiek grizau nusivilus  verysad.gif  nes nuolaida taikoma konkreciai tik dekoracijom, as buvau nusiziurejus staltiese, zvakydes, riemelius, o jiems netaiko  doh.gif , nors visi sie daiktai guli prie kalediniu zaislu ir dekoraciju  g.gif  pernai tai viskam taike  g.gif

buvau nieko per daug gero... gal viskas išpirkta buvo g.gif unsure.gif o dėl apgaulės manau daug išsidurs doh.gif nes daug prikabinėta nuolaidų prie tų kam nėra unsure.gif pvz kalėdiniams kostiumams... nuolaida prikabinta, bet nuolaidos netaiko doh.gif o kad graibė dauguma unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nataliukas @ 2008 12 12, 19:28)
As siek tiek grizau nusivilus  verysad.gif  nes nuolaida taikoma konkreciai tik dekoracijom, as buvau nusiziurejus staltiese, zvakydes, riemelius, o jiems netaiko  doh.gif , nors visi sie daiktai guli prie kalediniu zaislu ir dekoraciju  g.gif  pernai tai viskam taike  g.gif

keista g.gif kad nepritaike jums nuolaidos unsure.gif pirkau maiselius dovanu ,serveteles tai pritaike unsure.gif
Atsakyti
Girdejau, kad senukuose bus nuolaideles vaikiskems zaislams nuo penktadienio ir net 45 % nuolaida bus,kaip gerai butu , juk maksima jau nebetaikys vaikiskiems zaislams nuolaidos.
Atsakyti
QUOTE(rasa871 @ 2008 12 15, 20:23)
Girdejau, kad senukuose bus nuolaideles vaikiskems zaislams nuo penktadienio ir net 45 % nuolaida bus,kaip gerai butu , juk maksima jau nebetaikys vaikiskiems zaislams nuolaidos.

Būtų labai šaunu! Ir šiaip Senukuose man žaislų pasirinkimas labiau patiko nei Maximoje:)
Atsakyti
Ermitaze dar yra akcija zaislam wink.gif
Atsakyti
Berods ir Thomas philips 50 proc.nuolaida.
Atsakyti
kaip suprast su senukų nuolaidom? g.gif
ar yra nuolaidos visiems žaislams? g.gif
aš supratau kad tik mašinom ir lėlėm, kaip iš tiesų?

senukų akcijos

man reikia šių kaladėlių, gal kur yra nuolaida ax.gif 4u.gif
kaladėlės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *sanel*: 22 gruodžio 2008 - 19:30
Superines nuolaidos ir ne tik kaledu proga thumbup.gif
CIA
Atsakyti
JYSK PARDUOTUVESE SAVAITGALI ZAISLAMS NUO 35% NUOLAIDOS
Atsakyti
QUOTE(Mažė_:) @ 2009 11 28, 01:51)
o as laukiu maximoj  biggrin.gif

Ir aš laukiu maximoj...Gal kuri matėte, ar maximoje yra pirkti lietuviškų žaislinių kompiuterių „Barbie“?
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2009 12 01, 17:30)
Ir aš laukiu maximoj...Gal kuri matėte, ar maximoje yra pirkti lietuviškų žaislinių kompiuterių „Barbie“?

AS irgi laukiu maximos nuolaidu zaislams.
O situ kompu "Barbie" tikrai maciau Akropolio maximoj vilniuj. Turetu ir kitose but.
Atsakyti
Gal kas zinot ar bus "Zaislu planetoj" nuolaidu 4u.gif (reik "Paslapciu sodo" heroju, o ju kitur pirkti nemaciau)

As ir laukiu maximos zaislu nuolaidu, gal jau kita sav. bus g.gif
Atsakyti