Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinės nuolaidos vaikiškiems žaislams

QUOTE(VLG @ 2009 12 04, 15:18)
Mes norim pirkti toki lego traukinuka, niekur nerandam.... Siaip jis kainuoja apie 300 litu, tai laukiam nuolaidu... Gal kas zino kur galima gauti pigiau?

O kokio jus Lego traukinuko ieskote. As tai seile varvinu del Lego duplo traukinuko nr. 5608 kur pats vaziuoja (maciau Panoramoje, o maxima tokiais neprekiauja) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kačia: 04 gruodžio 2009 - 15:52
QUOTE(Kačia @ 2009 12 04, 10:42)
Prismoje 40 proc. zaislams (nuo 12.04 iki 12.06)
http://www.prisma.lt/lt/

Gal kas buvot, kaip ten kainos, ar neuzkeltos, o gal geriau maximos nuolaidu palaukt g.gif

FP lietuviskai kalbantys zaislai siek tiek brangesni: Knygute 99 lt, puodyne 129lt, bet as nupirkau ( su 40 proc nuolaida tai brangiau gaunasi vos 6 lt, nei Maximoj butu su nuolaida), nes kai sulauksiu Maximos nuolaidu ir visas Vilnius suleks pirkti, kaip ir pernai liksiu be planuotu zaisliuku, nes kazkaip labai jau greitai maximose isperka viska sad.gif
FP suniuku Prismoj nera.
Atsakyti
QUOTE(Bambina0229 @ 2009 12 04, 12:25)
Ermitaže visą menesį žaislams 40 % nuolaida  smile.gif

Bent jau Klaipedoje viskas kas geriausia jau isluota doh.gif
Atsakyti
Man rodos RUDUDU nuolaidos yra smile.gif
Atsakyti
Buvau Prizmoj sestadieni, tai zmoniu buvo nemazai zaislu skyriuje. Is FP lietuvisku tai tik 2 telefonai buvo, kitu tik kainos beliko kabot (ispirko cool.gif) Lego buvo neblogas pasirinkimas kaip su nuolaida tai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kačia: 06 gruodžio 2009 - 00:47
Šiandien ryte radau pašto dėžutėje "Senukų" reklaminį žurnaliuką.
Tai vat žaislų daugybės ir gana prieinama kaina. smile.gif
Kažkuri mamytė ieškojo "Barbės" kompiuterio. Tai senukuose yra 19.99Lt ax.gif
Atsakyti
kita savaite bus nuolaida maximoj zaislams 40proc, pazystama pardaveja sake thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(beibis @ 2009 11 27, 23:28)
Aš labiausiai laukiu Senukuose- ten pernai įdomiausių ir "kitokių" žaislų ir žaidimų radau.

drinks_cheers.gif Aš irgi senukų akcijos laukiu, įvaresnių, ypač lavinimo, žaislų yra
Atsakyti
siemet ir maxima uzsiveze ivaresniu zaislu , pan tik senukuose budavo o daba maxima taip pat turi
Atsakyti
QUOTE(Desire*~> @ 2009 12 06, 12:27)
Šiandien ryte radau pašto dėžutėje "Senukų" reklaminį žurnaliuką.
Tai vat žaislų daugybės ir gana prieinama kaina. smile.gif
Kažkuri mamytė ieškojo "Barbės" kompiuterio. Tai senukuose yra 19.99Lt  ax.gif

o kada zaislam nuolaida bus neaisku g.gif

maximoj yra my little pony g.gif
Atsakyti
Na jei jau kitą savaitę bus akcijos maximoj, tai manau, kad greitu laiku turėtų būti ir senukuose ir kitose parduotuvese. Vis tik nedaug jau beliko iki Kalėdų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2009 12 06, 16:20)
o kada zaislam nuolaida bus neaisku g.gif

maximoj yra my little pony g.gif

Siūlyčiau ir vakaro apžiūrėti 4u.gif Nes ne visose parduotuvėse asortimentas sutampa doh.gif

Pernai Senukuose nuolaida buvo berods 2 savaitėm vėliau nei maximoje g.gif
Atsakyti