Įkraunama...
Įkraunama...

Argumentai, kad nesidarytų aborto

[quote=bedugne,2005 11 30, 13:17]
[quote=mingaude,2005 11 30, 13:45]1.O ka man daryti, jei as kokius 3 men. pries nestuma zinojau (ne "norejau pastoti", o zinojau), kad pastosiu. 1.Niu ne visos gi tokios aiskiareges vangos...2.Tai jei buciau visiskai apsisaugojus irgi butu galima pulti, kaip as tai galejau. 2.Nu ka tu cia lygini?! doh.gif
Kaip galima smerkti kita zmogu, negi yra sventuju ant sios zemes?
Moteriskei skauda, oi tada pasirodysiu, kokia as gera. Kam to reikia?
Nepritariu abortams, bet 3.karta gyvenime visi klystame.

3.Karta gyvenime? g.gif Idomu...1 kartas suklydimu per gyvenima...Gerai butu..1 karta atleisciau,tiek to biggrin.gif P.S. 4.O 3 karta pastojus zinojau, kad vaiko neturesiu, nenoriu. 4.Nu vanga, vanga.... blink.gif
[/quote]
1,4.Deja ne, kiek kitoj temoj suzinojau tai indigo tureciau buti, bet tokiais netikiu. O jei nejauti saves, apie kokias aukstas materijas (negimes kudikis) sneki?
2. Lyginu ta, kad kudikis gali buti ar nebuti, priklausomai nuo moters noro.
3. Ne tau reikia atleisti, o moteriskei sau. Tavo smerkimas yra niekas. O kaip kas klaida supranta, man diktante mokykloj padarytos klaidos ( ju tikriausiai buvo kruvos, nors mokiausi gerai) neturi reiksmes mano gyvenimui.
Atsakyti
QUOTE(mingaude @ 2005 11 30, 14:32)

kaip tik kitoj temoj, kurioj buvau pasmerkta su savo nuomone, ejo kalba apie tai, kad vaikas yra dvieju zmoniu- vyro ir moters (zmonos), tai kodel moteris viena turi spresti tokius klausimus? pasidare tai abu ta vaikeli? o jei vyrui nusispjauti, ar gims JO vaikas, ar ne.... eina velniop toks vyras.. kas garantuotas, kad jis myles kita vaikeli?! man maniskis pasake, kai pastojau, kad jei bent mintis mano galvoj gims apie isvalyma, tai sake issiskirs iskart, nes nenores gyventi su moterimi, kuri nebrangina SAVO busimojo vaiko, kuris joje pradetas ir joje gyvena, gyvybes.. Ir dabar as matau pasekmes, kad vyras ne siaip sau snekejo, matau, kaip myli dukryte.. todel i zodzius "tavo reikalas, ka daryti su nestumu" as galiu sureaguoti tik neigiamai...
Atsakyti
QUOTE(POLLY @ 2005 11 30, 13:40)
kaip tik kitoj temoj, kurioj buvau pasmerkta su savo nuomone, ejo kalba apie tai, kad vaikas yra dvieju zmoniu- vyro ir moters (zmonos), tai kodel moteris viena turi spresti tokius klausimus? pasidare tai abu ta vaikeli? o jei vyrui nusispjauti, ar gims JO vaikas, ar ne.... eina velniop toks vyras.. kas garantuotas, kad jis myles kita vaikeli?! man maniskis pasake, kai pastojau, kad jei bent mintis mano galvoj gims apie isvalyma, tai sake issiskirs iskart, nes nenores gyventi su moterimi, kuri nebrangina SAVO busimojo vaiko, kuris joje pradetas ir joje gyvena, gyvybes.. Ir dabar as matau pasekmes, kad vyras ne siaip sau snekejo, matau, kaip myli dukryte.. todel i zodzius "tavo reikalas, ka daryti su nestumu" as galiu sureaguoti tik neigiamai...

Daznai tai ir lemia aborto darymasi, kai nera palaikymo, o savijauta ir mintys kaip savartyne. Bet smerkiama tik moteris, kaip tu galejai, tu tokia arba anokia. Ir moteris tik pasiduoda silpnumui. O abortas padaromas greitai, nereikia kokiu tyrimu kaip pries operacijas. Galetu buti kokie psichologai, su kuriais butina ten kokia valanda pasisneketi.
P.S. dar karta kartojuosi (nes kazkada gal cia, gal ne ) buvo argumentas, kad abortus gina tik juos pasidariusios. As nesidariau aborto ir ju nepalaikau, taciau galimybe turi buti.
Atsakyti
Visada maniau, kad vaikelis Dievo dovana. Kol nenorėjau pastoti, saugojausi, bet visada sakydauvau: "Ka tu darysi tokiu atvėju man neįdomu, bet aš gimdysiu". Gal todėl kad žinojau, namie neatstums, kad nesmerks, kad vaikelis augs mylimas. Visada žinojaus aš galėsiu...
O moterų kurios renkasi kitą kelią, aš nesuprantu, bet nesmerkiu... O vyrų kurie bijo atsakomybės, vyrais tikrai nelaikau...
Atsakyti
QUOTE(mingaude @ 2005 11 30, 14:32)
1,4.Deja ne, kiek kitoj temoj suzinojau tai indigo tureciau buti, bet tokiais netikiu.  O jei nejauti saves, apie kokias aukstas materijas (negimes kudikis) sneki?
3. Ne tau reikia atleisti, o moteriskei sau.  Tavo smerkimas yra niekas. O kaip kas klaida supranta, man diktante mokykloj padarytos klaidos ( ju tikriausiai buvo kruvos, nors mokiausi gerai) neturi reiksmes mano gyvenimui.

1.Save jauciu.Apsiciupinejau dar karta mirksiukas.gif .Yra.
Negimes kudikis-kalba ne itin aukstom materijom.
2.Va cia tai jau tikrai aukstos materijos doh.gif
3.Tikrai ne as tai moteriskei teisejas..
Tiesiog nepateisinu jos poelgio.
Na taip, kaip kas klaidas supranta...Diktanto klaidos gali buti sulyginamos tokioms klaidoms, apie kuria si tema?? blink.gif
Atsakyti
bet zinot, kas idomiausia, kad ta, kuri pradejo sita tema, nesirodo nuo vakar ryto.. o mes cia tik tusciai diskutuojam.. jos nedomina ne vienos musu nuomone.. tai kam atidarineti tema, jei nesi pasiruosusi isklausyti visokiu nuomoniu...
Atsakyti
as manau kad cia reikia nei teisti nei guosti ....cia jos apsisprendimas ir taskas
Atsakyti
...sutinku su kiekvieno nuomone ir ja gerbiu bei priimu...bet tai jau ivyko...tai mano sirdy liks visada...norejau pasidalinti savo istorija nes zinau kad tokiu kaip as yra daugiau ir kiekviena istorija kitokia...butu idomu isgirsti jas, nes tikrai suprantu kad nelengva ir jos nori suprantamo zmogaus...kol tai neivyko su manimi man budavo baisu pagalvoti ir matyti moteris kurioms tai reikedavo patirti...dziaugiuosi kad mane palaike vyras ir dziaugiuosi kad ji turiu...nebesmerkiu saves ir nebekaltinu nes turiu tas jegas atiduoti naujai planuojamai givybei... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(POLLY @ 2005 11 30, 18:40)
bet zinot, kas idomiausia, kad ta, kuri pradejo sita tema, nesirodo nuo vakar ryto.. o mes cia tik tusciai diskutuojam.. jos nedomina ne vienos musu nuomone.. tai kam atidarineti tema, jei nesi pasiruosusi isklausyti visokiu nuomoniu...

blush2.gif na matai as amerikoje dabar...grysiu tik ryt...nevisada prie kompo prisedu... 4u.gif
Atsakyti
ai, ir sirdi ir galva pradejo skaudet nuo situ skaitalu...geriau jau buciau neskaicius visai...visi tie, vadinami isvalymai ir abortai man yra baisiausias dalykas pasaulyje...
Atsakyti
QUOTE(munkaa @ 2005 11 30, 21:55)
...sutinku su kiekvieno nuomone ir ja gerbiu bei priimu...bet tai jau ivyko...tai mano sirdy liks visada...norejau pasidalinti savo istorija nes zinau kad tokiu kaip as yra daugiau ir kiekviena istorija kitokia...butu idomu isgirsti jas, nes tikrai suprantu kad nelengva ir jos nori suprantamo zmogaus...kol tai neivyko su manimi man budavo baisu pagalvoti ir matyti moteris kurioms tai reikedavo patirti...dziaugiuosi kad mane palaike vyras ir dziaugiuosi kad ji turiu...nebesmerkiu saves ir nebekaltinu nes turiu tas jegas atiduoti naujai planuojamai givybei...    bigsmile.gif

Zinok, kad ne kiekviena isdristu atsiverti cia ir pasipasakoti, kad ir noretu... Kiti nenori kritikos sau ir pasmerkimo, todel tyli. Sekmes tau pradedant nauja gyvybe ir ja uzauginant. 4u.gif
Atsakyti
http://www.bernardin...x.php?766248349
Atsakyti