Įkraunama...
Įkraunama...

Argumentai, kad nesidarytų aborto

Na as tai pakraupau nuo "vyro" pasisakymo.. doh.gif Net nezinau ar galima ji vadinti vyru..Tu spresk, tu daryk, ir lai tave grauzia sazine, o as cia ne prie ko.. g.gif Keista butybe..Na o del vaikelio, tai suprasciau tik tuomet, jei butu nepilnamete, pastotu nuo kazkurio partnerio,na arba zinotu kad vaikelis nesveikas gims..O dabar tai.. g.gif As neteisiu, bet ir neginu..
Atsakyti
kiek galima apie ta pati...yra temu,ten galima reikstis...o jei nenori reikstis ar kad tave smerktu pasiskaityk kitu nuomones, oskaudulius gal geriau dienorasciui patiketi...
kakaip nemanau,kad tau munka labai malonu cia skaityti...dienorasciuose ne taip aktyvu...
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2005 11 29, 23:43)
kiek galima apie ta pati...yra temu,ten galima reikstis...o jei nenori reikstis ar kad tave smerktu pasiskaityk kitu nuomones, oskaudulius gal geriau dienorasciui patiketi...

Gražus žodžiai, ką ir bepridursi... Neidomu- neskaityk. Kiekvienam rūpi SAVO skausmas, argi nesupranti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirėja: 29 lapkričio 2005 - 23:29
Man atrodo, kad kažką teisti gali tik žmogus, kuris tokioje situacijoje buvo, bet pasirinko kitaip. O jei tai tik teorija, tai kaip gali žinot kaip padarytum? Praeityje padarytų klaidų turime visos, tai kam jas darėm? Ką gali žinot kas būtų jeigu... Jau geriau abortas, negu nemylimas, nelaukiamas vaikas, kurį visą gyvenimą persekios tėvų dėl jo gimimo sudužusios svajonės ir kalties jausmas už jų "sugriautą gyvenimą".
Atsakyti
Man greit 18, turiu 11 menesiu dukrele...nenuzudziau...nors galejau... blink.gif Nezinau ka norejau tau tuo pasakyti...nenoriu teisti...
Gal pasakysiu per DAUG ZIAURIAI bet jei jau butu toks mistiskas ATVEJIS, kad dabar kol dar nepabaigiau mokslu atsirastu antra gyvybe turbut negimdyciau...bet to neturetu buti, nes saugomes, bet cia jau kitas reikalas...tiesiog nenoreciau, isleisti dar vienos gyvybes i pasauli nezinodama ka dar galiu jai suteikti be meiles ir svelnumo...gal pradzioje tam mazam zmoguciui to ir uztenka...bet paskiau???

Teisti negaliu, palaikyti taipat...kol pati to nepadariau...tiesiog linkiu susitaikyti su tuo, kad pradanginai graziauisia kurini pasaulyje- SAVO VAIKA...

Zinau, kad mano niuomone dvejopa, bet mano mintys taipat viena kitai priestaraujancios... wub.gif

neisizeisk... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mirėja @ 2005 11 29, 23:38)
Man atrodo, kad kažką teisti gali tik žmogus, kuris tokioje situacijoje buvo, bet pasirinko kitaip.

Vienodų situacijų nebūna.
QUOTE(LiniuTe @ 2005 11 29, 23:56)
Man greit 18, turiu 11 menesiu dukrele...nenuzudziau...nors galejau... blink.gif Nezinau ka norejau tau tuo pasakyti...nenoriu teisti...
Gal pasakysiu per DAUG ZIAURIAI bet jei jau butu toks mistiskas ATVEJIS, kad dabar kol dar nepabaigiau mokslu atsirastu antra gyvybe turbut negimdyciau...bet to neturetu buti, nes saugomes, bet cia jau kitas reikalas...tiesiog nenoreciau, isleisti dar vienos gyvybes i pasauli nezinodama ka dar galiu jai suteikti be meiles ir svelnumo...gal pradzioje tam mazam zmoguciui to ir uztenka...bet paskiau???

Teisti negaliu, palaikyti taipat...kol pati to nepadariau...tiesiog linkiu susitaikyti su tuo, kad pradanginai graziauisia kurini pasaulyje- SAVO VAIKA...

Zinau, kad mano niuomone dvejopa, bet mano mintys taipat viena kitai priestaraujancios... wub.gif

neisizeisk... blush2.gif

"Nužudyti" galėjo kiekviena, kuri buvo nėščia, ir teisti gali tik tas, kuris pabuvojo kito kailyje. O to padaryti niekam dar nepavyko. Įdomus pastebėjimas: vaikas - gražiausias pasaulyje kūrinys, tačiau jei yra vienas gražiausias pasaulyje kūrinys, tai antrą gražiausią pasaulyje kūrinį jau galima nužudyti? O trečią, ketvirtą? Ir kuo tas antrasis gražiausias pasaulyje kūrinys skiriasi nuo pirmojo gražiausio pasaulyje kūrinio? Nebe toks gražus?
Atsakyti
Sunku buvo skaityti Munkos istorija... Skaudejo taip, atrodo, kad paciai taip butu nutike... Ir dekoju Dievui, kad taip man neatsitiko.
As irgi negaliu palaikyti Monkos, taciau smerkti ar mokyti ja - ne mano teise. Niekada negali ilysti i kito zmogaus siela ir pajusti, kaip jis jauciasi. Tokioj situacijoj moteris jautri viskam, o dar toks nepalaikymas is artimiausio zmogaus... Nezinau, man atrodo, moraliskai silpnesnis zmogus tokioj situacijoj gali lengvai paluzti. Ir taip gali atsitikti kiekvienai. Nesmerk ir nebusi smerkiamas...
Atsakyti
nu as kaip visada sakysiu tiesiai sviesiai.. as nepateisinau, nepateisinu ir nepateisinsiu abortu schmoll.gif isskyrus tuos, kai yra gresme vaiko, mamos gyvybei ar apsigimimo gresme (nors trecioj situacijoj spresti tik tevams,ar jie nepaisant nieko nori priimti vaikeli toki, koks jis yra). Is tikruju 20 metu jau nebera tas amzius, kai turetum galvoti, kai nelaiku.. kitiems ir 30 metu dar ne laiku buna... As 19 pagimdziau ir manau, kad laiku, nes kitaip tai neisivaizduoju, kada vaikus gimdyti.. mokslai, karjera.. o stai jau 30m arteja.. kada sau gyventi????? vienu zodziu, as ne Dievas, kad teisciau, o jis beje, viska mato.. ir tepadeda jis jums dabar susilaukti vaikucio.. Man nepriimtina tokia situacija.. Ir as palaikau viena nuomone, kuria cia skaiciau, kad mes cia dalinames patiktimi su tuom, kurios noriu vaikuciu, o ne palaikom tas, kurios ju atsikrato..
Atsakyti
QUOTE(Lape Snape @ 2005 11 30, 11:06)
...As irgi negaliu palaikyti Monkos, taciau smerkti ar mokyti ja - ne mano teise. Niekada negali ilysti i kito zmogaus siela ir pajusti, kaip jis jauciasi. Tokioj situacijoj moteris jautri viskam, o dar toks nepalaikymas is artimiausio zmogaus... Nezinau, man atrodo, moraliskai silpnesnis zmogus tokioj situacijoj gali lengvai paluzti. ..

Jie kartu,planuoja vaikeli... unsure.gif
Atsakyti
Ko cia uzsipuolet,jei galvoja,vadinasi gailisi.Ir jai tikrai dabar labai skaudu.Zinau moteriskiu,kuriom isvalymas,tai apsisaugojimo priemone blink.gif O ka tai joms normalu.Bet ju nieks nepuola.as tikriausiai nesugebeciau ,neisdrysiau darytis isvalyma.O apie nuzudima,bet tai jos gyvenimas,o embriono neskaitau dar asmenybe.Zinau,uzsipulsit.Kai buvau 5 sav. nescia nuejau pas gydytoja ,o ji :"Taip tu nescia,k darysim,gimdysim ar ne'As nebegrizau pas ji,bet ir nosi sugurinti norejau,as tiesiog ant sparnu atlekiau,o cia verysad.gif Bet ne mum teisti ir ne mum spresti,kas atrodo teisinga.Inai gailisi,o nerekia,pasidariau aborta na ir ka.Jai skauda sirdele,o jus.Pasiguosti atejo,o piktas mintis galit ir kitur isliet.
Atsakyti
QUOTE(Vilkolake @ 2005 11 30, 12:52)
Ko cia uzsipuolet,jei galvoja,vadinasi gailisi.Ir jai tikrai dabar labai skaudu.Zinau moteriskiu,kuriom isvalymas,tai apsisaugojimo priemone blink.gif O ka tai joms normalu.Bet ju nieks nepuola.as tikriausiai nesugebeciau ,neisdrysiau darytis isvalyma.O apie nuzudima,bet tai jos gyvenimas,o embriono neskaitau dar asmenybe.Zinau,uzsipulsit.Kai buvau 5 sav. nescia nuejau pas gydytoja ,o ji :"Taip tu nescia,k darysim,gimdysim ar ne'As nebegrizau pas ji,bet ir nosi sugurinti norejau,as tiesiog ant sparnu atlekiau,o cia verysad.gif Bet ne mum teisti ir ne mum spresti,kas atrodo teisinga.Inai gailisi,o nerekia,pasidariau aborta na ir ka.Jai skauda sirdele,o jus.Pasiguosti atejo,o piktas mintis galit ir kitur isliet.

Ko ? blink.gif Paguodos cia atejo? blink.gif O uz ka ja guosti?Nuskriausta, tipo? doh.gif
Na, o tavo mintys apie embriona -be komentaru..Patausosiu save ir nekomentuosiu...
Atsakyti
QUOTE(Vilkolake @ 2005 11 30, 12:52)

gailisi... tada, kai daresi negalvojo, kad gailesis.. kokia prasme to gailejimosi?!

del embriono tai sutinku su Bedugne.. Isvalyma kiek zinau daro lyg ir iki 12 sav, ar ne? tai paimkim 8 sav embriona

beje, tavo vaikiukas gime musu su vyru vestuviu diena bigsmile.gif mirksiukas.gif todel pagal savo vestuvine liniuote galiu spresti kiek dabar tavo suneliui ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo POLLY: 30 lapkričio 2005 - 12:07