QUOTE(voveriukas36 @ 2005 07 12, 12:51)
O apie ką daugiau? ar jai reikia pasakot, kad turėsi lialių, kuris rėks pusę dienos, 33 kartus per dieną sisios, skystai kakalų pavarys periodiškai, kad namai įgis tipišką džiūstančių skalbinių kvapelį, kad keletą mėnesių nemylėsi nei pati savei, nei - galbūt - vyras? Kad sirgs, kad.....
Patikėk....orgazmo mažai vaikų auginime. Nebent tu būtumei šventoji :downangel
Vovery, arba tu senas kelmas su pažiūrom pasenusiom ir tavo vaikai pagal Spoką auginti ir dabar universitete studijuoja, arba aš šventoji

Arba ir tas, ir anas
Mani nei vienas lialius po pusę dienos nerėkė, na rikteli periodiškai, bet tik iškilus reikalui. O kai reikalas praeina, niekas nebliauna. Kiek kartų sisioja, niekam neįdomu, nes papersai sugeria ir 33, ir 34 kartus

Periodiškai kakoja - na, kaip ir visi žmonės, bet tie jo kakalai visai nesmirda ir lengvai nusiplauna nuo užupakalio - netiki, kreipkis į bet kurią mamytę, pauostymui tikrai įsileis

Kas ten dar... Džiūstančių skalbinių kvapelis?! O kas liepia namie tuos skalbinius džiovint? Džiovink sau balkone. Pampersų laikais tiek nepridergia, be to...
Mano abu vaikai - tfu tfu tfu - nesirgo iki trejų metų, tiesa, vyresnėlis 3 mėnesių būdamas kartą turėjo slogą

Vyresnėlis naktį miegojo nuo 2 mėnesių, mažiukas kėlėsi vieną kartą užėst iki 5 mėnesių - bet kas yra tą kartą atmerkt akį, įkišt papą į nasrus ir tegu sau minta? Save mylėjau visada, ir prieš gimdymą, ir po, dėl vyro irgi nesiskundžiu, o jei anam reikalas iškyla per tuos du mėnesius, tai žinok, yra tiek visokių būdų
Man vaikų auginimas - orgazmas kuo orgazmiausias. Ir beje, neturiu jokių bobučių, auginau viena
O kodėl tavo, Vovery, vaikai taip nedorai elgėsi? Gal tu, Vovery, juos netinkamai prižiūrėjai? Tinkamai eksploatuojami vaikučiai gyvent netrukdo, iš savo patirties byloju
Хрен, положенный на мнение окружающих, обеспечивает спокойную и счастливую жизнь.