sveikos, snekejau su stiliste, sako, kad jau kare kirpimas nebemadingas symet.nesuprasi, nespesi cia plauku auginti jei madu vaikysies:)
O as nusikirpau, bet kadangi banguoti plaukai, tai ieskau kazkokio kito warianto
Siuo metu jie pas mane su lyg smakro linija ir grifka, nes weidas ilgas
Bukit geros pasiulykit ka nors, nes aklawiete man

ir pas mane problemos su plaukais
vis nerandu sau tinkamos sukuosenos, plaukai tamsus, ilgi, tiesus, be jokiu kirpciuk - atauginau - o veidas plonas ir pailgas, rysti plauku nemegstu ir negrazu kazkaip man, o paleidus tik dar pailgina veida
galvoju gal chemini padaryt ir sugarbint juos?
dar ne karto nedarius cheminio, arba vel pasviesint plaukus, kad taip nesimatytu blyskus veidas

Na bent jau as nepatarciau cheminio daryt. Sugadinsi plaukus. Pati nesidariau, bet sako nieko gero. Jei pora men gerai atrodys, o weliau kankinsies. Pabandyk su kokia kirpeja pasitart

sakai?
na gal ir tiesa, bet pas kelias buvau nuejus, tai visos sako nekirp, labai grazus ilgi plaukuciai, o man jie jau taip atsibodo

sakykit, turbut cia daugumai taip, kaip pasitrumpini gerokai, tai norisi ilgu plauku, kai uzsiaugini tai visos trumpos sukuosenos grazios pasidaro
. beda, niekaip negaliu apsisprest ko noriu

QUOTE(aureku @ 2009 05 15, 02:07)
sakykit, turbut cia daugumai taip, kaip pasitrumpini gerokai, tai norisi ilgu plauku, kai uzsiaugini tai visos trumpos sukuosenos grazios pasidaro

Pas mane ta pati istorija

QUOTE(aureku @ 2009 05 15, 02:07)

Taigi plaukai turi savybe ataugti, as tai ir eksperimentuoju su isvaizda, tai trumpesni, tai ilgi

QUOTE(OksanaKi @ 2009 04 15, 10:14)
sveikos, snekejau su stiliste, sako, kad jau kare kirpimas nebemadingas symet.nesuprasi, nespesi cia plauku auginti jei madu vaikysies:)
ai... madinga nemadinga- svarbu tinka

QUOTE(Liudmiilaa @ 2009 04 17, 17:00)
Na bent jau as nepatarciau cheminio daryt. Sugadinsi plaukus. Pati nesidariau, bet sako nieko gero. Jei pora men gerai atrodys, o weliau kankinsies. Pabandyk su kokia kirpeja pasitart 

o aš prieš naujus nusikirpau kare, o dabar jau auginti noriu, bet jei truputį paauginu, labai negražiai atrodo ir vėl nutrumpinu

QUOTE(Spicas @ 2008 12 31, 22:26)
koooookia spalva
tuoj apsiverksiu, maniskiai tokie buvo kol nenusidaziau sokoladu
galiu pirstus nusigriauzti
kazin ar imanoma atgauti is tamsesnio atspavio vel tokia 

Man taip pat taip labai patinka si spalva

[quote=NooR,2008 11 29, 20:54]
prabalsavau pirma
man tai labiausiai prie sirdies ilgi plaukai
dabar pati bandau atsiaugint kasas is po va tokio kirpimo

As cia apie Viktorijos Bekham plaukuosena

man tai labiausiai prie sirdies ilgi plaukai