Įkraunama...
Įkraunama...

Madingiausios plaukų šukuosenos ir kirpimai

Apklausa: Koks plaukų ilgis patinka labiausiai? (874 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
sveikos, snekejau su stiliste, sako, kad jau kare kirpimas nebemadingas symet.nesuprasi, nespesi cia plauku auginti jei madu vaikysies:)
Atsakyti
O as nusikirpau, bet kadangi banguoti plaukai, tai ieskau kazkokio kito warianto g.gif Siuo metu jie pas mane su lyg smakro linija ir grifka, nes weidas ilgas schmoll.gif Bukit geros pasiulykit ka nors, nes aklawiete man
Atsakyti
ir pas mane problemos su plaukais sad.gif vis nerandu sau tinkamos sukuosenos, plaukai tamsus, ilgi, tiesus, be jokiu kirpciuk - atauginau - o veidas plonas ir pailgas, rysti plauku nemegstu ir negrazu kazkaip man, o paleidus tik dar pailgina veida sad.gif galvoju gal chemini padaryt ir sugarbint juos? g.gif dar ne karto nedarius cheminio, arba vel pasviesint plaukus, kad taip nesimatytu blyskus veidas g.gif
Atsakyti
Na bent jau as nepatarciau cheminio daryt. Sugadinsi plaukus. Pati nesidariau, bet sako nieko gero. Jei pora men gerai atrodys, o weliau kankinsies. Pabandyk su kokia kirpeja pasitart smile.gif
Atsakyti
sakai? g.gif na gal ir tiesa, bet pas kelias buvau nuejus, tai visos sako nekirp, labai grazus ilgi plaukuciai, o man jie jau taip atsibodo doh.gif
Atsakyti
sakykit, turbut cia daugumai taip, kaip pasitrumpini gerokai, tai norisi ilgu plauku, kai uzsiaugini tai visos trumpos sukuosenos grazios pasidaro blush2.gif . beda, niekaip negaliu apsisprest ko noriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aureku @ 2009 05 15, 02:07)
sakykit, turbut cia daugumai taip, kaip pasitrumpini gerokai, tai norisi ilgu plauku, kai uzsiaugini tai visos trumpos sukuosenos grazios pasidaro  blush2.gif . beda, niekaip negaliu apsisprest ko noriu  ax.gif

Pas mane ta pati istorija drinks_cheers.gif Auginu plaukus, paskui nusibosta apsikerpu ax.gif Vel ziuriu i nuotraukas kaip fainai buvo su ilgesniais plaukais doh.gif Tai dar ir del spalvos negaliu apsispresti, tai su sviesiais sruogeliais vaikstau tai tamsesne noriu buti doh.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aureku @ 2009 05 15, 02:07)
sakykit, turbut cia daugumai taip, kaip pasitrumpini gerokai, tai norisi ilgu plauku, kai uzsiaugini tai visos trumpos sukuosenos grazios pasidaro  blush2.gif . beda, niekaip negaliu apsisprest ko noriu  ax.gif

Taigi plaukai turi savybe ataugti, as tai ir eksperimentuoju su isvaizda, tai trumpesni, tai ilgi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(OksanaKi @ 2009 04 15, 10:14)
sveikos, snekejau su stiliste, sako, kad jau kare kirpimas nebemadingas symet.nesuprasi, nespesi cia plauku auginti jei madu vaikysies:)

ai... madinga nemadinga- svarbu tinka wub.gif
QUOTE(Liudmiilaa @ 2009 04 17, 17:00)
Na bent jau as nepatarciau cheminio daryt. Sugadinsi plaukus.  Pati nesidariau, bet sako nieko gero. Jei pora men gerai atrodys, o weliau kankinsies.  Pabandyk su kokia kirpeja pasitart smile.gif

drinks_cheers.gif gražiai atrodo pirmas cheminis ir tik porą trejetą mėnesių, kol šaknys atauga ir plaukai sukrenta , o galiukai pūsti, o antras trečias ir t.t... degina plaukus, kad ir kokie tie geri vaistai.... tad manau neverta... schmoll.gif

o aš prieš naujus nusikirpau kare, o dabar jau auginti noriu, bet jei truputį paauginu, labai negražiai atrodo ir vėl nutrumpinu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2008 12 31, 22:26)
koooookia spalva  wub.gif  wub.gif tuoj apsiverksiu, maniskiai tokie buvo kol nenusidaziau sokoladu  doh.gif galiu pirstus nusigriauzti  verysad.gif kazin ar imanoma atgauti is tamsesnio atspavio vel tokia  unsure.gif

Man taip pat taip labai patinka si spalva bigsmile.gif tik nezinau kaip tokia spalva ivardint kirpejai, pas kuria rytoj eisiu.. gal tamsi blond spalva su pilku atspalviu? ar cia jau ruda sviesi? g.gif Siaip labai bijau dazyt, nes gaila plaukuciu, kurie po vasaros siek tiek prarado blizgesi. Anksciau juos sviesinau po tamsaus dazymo ir dabar matosi siek tiek rusvas atspalvis, kurio labai noreciau atsikratyt verysad.gif
Atsakyti
[quote=NooR,2008 11 29, 20:54]
clap.gif clap.gif prabalsavau pirma biggrin.gif
man tai labiausiai prie sirdies ilgi plaukai wub.gif dabar pati bandau atsiaugint kasas is po va tokio kirpimo
user posted image

As cia apie Viktorijos Bekham plaukuosena biggrin.gif
Atsakyti