Įkraunama...
Įkraunama...

Išskyros

Sveiki 4u.gif
JAu kokius pora mėnesių turiu problemą: gausybė tirštų, netąsių, gelsvų, bekvapių, panašių į pūlius gleivių. Kartais įgauna žalsvai gelsvą atspalvį. Kaip minėjau, jos nėra skystos, ir beveik netepa kalnaičių, bet prausiantis ištraukiu jas pirštu.
Jokių pašalinių nemalonių pojūčių dėl to nejaučiu (ne taip, kaip "pasigavus" grybelį).
Mėnesinės vyksta.
Atsakyti
Atsakyti galima tik apžiūrėjus ir atlikus tepinėlio tyrimą.
Atsakyti
Noreciau issamiu atskymu: viskas yra gerai, taciau norisi tikslumo ir paaskinimo ax.gif - kokios turi buti sveikos moters iskyros viso ciklo metu
Atsakyti
Ciklo pradžioje išskyros labai negausios,baltos vidutinio tirštumo. Ciklo viduryje jų pagausėja, jos skaidrios, tąsios(primena kiaušinio baltymą). Antroje ciklo pusėje, jos vėl tampa baltos, tirštos, gali būti gana gausios.
Viso ciklo metu jos turi būti bekvapės.
Atsakyti
isskyros is maksties yra labai rugscios, beveik kaip citrina. ar tai normalu?
vartoju actimeli ir panasius pieno produktus, gal tai turi itakos?
Atsakyti
Normalu. Išskyros turi būti rūgščios, pieno produktai įtakos tam neturi.
Atsakyti
Laba diena,
Jau kuris laikas vargina nemalonios iskyros (bekvapes, taciau tirstos panasios i varske). Gydytoja israse zvakuciu, jos kiek padejo, bet po kurio laiko vel viskas atsinaujino. Mane patikino kad spec gydymo nereikia. Kokios priemones siuo atveju efektyviausios?
Buciau labai dekinga uz atsakyma.
Atsakyti
Be apžiūros ir tepinėlio atsakymo nieko pasakyti negaliu.
Atsakyti
Paskutinės mėnesinės (persileidimas 4 sav.) buvo spalio 26 dieną. Šiandien pastebėjau išskyrose truputėlį kraujo. Tarsi išskyrose būtų raudoni siūliukai. Dėl ko taip galėtų būti, ar reikėtų kreiptis pas ginekologą?
Atsakyti
Panašu, kad tai sutapo su ovuliacija. Kai kurioms moterims jos metu kartais būna kraujingų išskyrų. Tai nieko blogo.
Atsakyti
Jau minėjau anksčiau kad atsirado vidury ciklo išskyrų su kraujo siūleliais, bet jau antra diena kaip jų padaugėjo. Išskyros tapo kraujingesnės. Jų žymiai daugiau, jos tąsios, bet kraujingos. Kartais pamaudžia pilvą.
Buvau pas savo ginekologę, sakė, kad reikės gramdyti gimdą, jei taip dar kraujuos - teplios. Ar tai taip jau būtina? Gal tai dėl ovuliacijos? Kiek laiko daugiausiai gali taip teplioti dėl ovuliacijos?

Dėkui.
Atsakyti
Nemanau, kad reiktų skubėti atlikti gimdos išgramdymą. Ovuliacinis kraujavimas gali tęstis 2-3 dienas, tačiau po persileidimo galimi įvairūs sutrikimai. Jei būklė neblogės( nesukarščiuosite,kraujavimas labai nepagausės ir t.t.) pastebėkite situaciją 2-3 mėn.
Atsakyti