Įkraunama...
Įkraunama...

Išskyros

QUOTE
gerb.gydytoja pries menesi rado stafilokoka kai dare paseli ir leukocitu tepinelyje ,skausmai buvo baisiniai pilvo apacioje isskyros gelsvos ,viduriavimas .ir paselis nurode kad sitom bakterijom jautrus sitie antibjotikai:gentomicinas,klindamicinas ir amikacinas.  gėriau vaistus dalacin c tai truputy praejo pilvo skausmai bet viduriavimas ne ir tepinelis rode dar vis uzdegima tada man gydytoja paskyre gentomicina tai dabar vartoju siuos vaistus viduriavimas dingo bet labai varo isskyras geltonas sakykit ar taip turi but ar ne?gal gimda valosi ,ar paprasciausiai netinka sie vaistai.  buciau dekinga uz patarima.

dar pamirsau pasakyti kad ir pilvo skausmai tik viduriavimas dingo .is anksto dekoju uz atsakyma.
Atsakyti
Pirmiausiai reikia baigti antibiotikų kursą, ir jei minėti požymiai nepranyks, toliau tarsitės su savo gydytoja.
Atsakyti
Labas rytas,

Jau bus ketvirta diena kaip atsirado keistos rusvos isskyros. Atrodo tai butu normalios mano isskyros, bet jos rusvos (ne kraujingos, o tiesiog rusvos). Is ryto ju nebuna, tik isibegejus dienai ar vakare ant dieninio ikloto randu siu isskyru.
Vartoju KT Logest jau beveik metai be pertraukos, spali turejau uzdegima maksties ir gardnerelas. Gydziausi ir po to jokiu blogu pojuciu nebuvo, jauciausi gerai kaip niekad. Dabar irgi nevargina jokie skausmai, neniezti, nepersti, zodziu viskas normaliai, tik va tos isskyros.
Iki menesiniu like 3 dienos. Kas tai galetu buti ir ar verta susirupinti?

Dekui 4u.gif
Atsakyti
Nerimauti tikrai neverta. Vartojant KT kartais būna tokių aciklinių pakraujavimų, ir tai tikrai visiškai nepavojinga. Tačiau jei tai jus vargins, teks keisti preparatą.
Atsakyti
Laba diena,

prieš kokį mėnesį pastebėjau, kad labai pagausėjo išskyrų, per dieną tekdavo pora kartų pasikeisti įklotą kelnaitėse. Išskyros buvo bekvapės, gelsvos. Nemaloniausias jausmas apimdavo po nakties keliantis iš lovos - atrodydavo, kad pliūptels iš makšties vos ne bala. Taip pat nebegalėjau normaliai mylėtis, nes per tą "vandenį", kaip aš vadinu, tiesiog nejutau vyro savyje. Nuvykau pas gydytoją, ji apžiūrėjo, makštyje nustatė paraudimą, bet paimti tepinėliai neparodė jokios ligos, jokių ypatingų pakitimų. Žodžiu, gydytoja nenustatė nieko ir tiesiog profilaktikai išrašė Polygynax. Jas suvartojau (6), ką tik persirgau mėnesinėmis, tačiau išskyros nesiliauja. Kas tai galėtų būti? Beje, esu pusmetį pernešiojusi spiralę, ar galėtų tai būti priežastis?
Atsakyti
Spiralė čia greičiausiai nieko dėta. Būtini išsamesni tyrimai.
Atsakyti
padaugėjo išskyrų.ar galėtų būti viso to priežastis išgertos Postinor tabletės?(mėnesinėmis jau sirgau po postinor išgėrimo)
Atsakyti
Nuo šių vaistų išskyrų neturėjo padaugėti.
Atsakyti
Sveiki, mano sūneliui 8 men., jau sergu menstruacijomis, po 3 ciklo, 11 ciklo diena ant tualetinio popieriaus pastebejau l. nedaug kraujo, gleivių nebuvo. Ar skubiai reik pas ginekologę? Beje, pries paskutini cikla viena diena tepliojo rudai, kas tai galetu buti? Ir ar jau hormonai turetu buti susinormalizave po gimdymo? Aciu uz atsakyma.
Atsakyti
Sveiki gerbiama gydytoja,

Noriu Jūsų paklausti apie tai: Praėjus maždaug 6 dienoms po mėnesinių pasirodo vaisingos gleivės, tačiau jos su krauju (ir taip jau nebe pirmą ciklą), ovuliacija įvyksta vėliau, dar po kelių dienų (matuoju BT). Esu gimdžius, iki gimdymo taip nebūdavo. Jaučiuosi puikiai, tik įdomu kodėl yra kraujo gleivėse, ar taip būti gali, su kuo tai gali būti susiję, ar verta rūpintis?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Kartais moterims ciklo viduryje maždaug ovuliacijos metu pasirodo kraujingų išskyrų. Tai nepavojinga. Tačiau jei tai kartosis dažnai, pasirodykite gydytojui.
Atsakyti
Kartais būna, kad maždaug apie ovuliacijos laiką pasirodo kraujingų išskyrų. Tačiau jei tai kartojasi nuolat, vertėtų pasirodyti ginekologui.
Atsakyti