Įkraunama...
Įkraunama...

Išskyros

Jau keli metais is eiles lankausi pas ginekelogus, nes yra gausios iskyros, kurios mane vargina, ir man vis skiria ivairiausius vaistus tai nuo uzdegimo, tai nuo pienlyges (ji atsiranda tik tada kai vartoju antibiotikus) ir t.t. ir pan. Jau atsibodo, kiek gi galima "farsiruoti"kuna vaistais? Praktiskai vienintelis dalykas kuris mane vargina_tai ir yra gausios iskyros. Visada nustatomas labai didelis kiekis leukocitu. Ka tai galetu reiksti? Viena gydytoja yra pasakiusi, jog tai yra mano naturali tokia terpe ir jos nereikia gydyti, nes nieko is to neisei (tuo labiau kad yra isbandyti visokiausi vaistai). Ar jus pritartumete jos nuomonei? Jei taip, tai ka patartumete daryti su gausiom iskyrom? Be to, ka galvojate apie Solcotrichovacho (tiksliai nepamenu kaip rasoma) injekcijas? Gal jos man padetu normalesne terpe atsistatyti? Labai aciu uz atsakyma.
Atsakyti
Kiek suprantu, tai Jums atlikti visi reikiami tyrimai, išskyros be nemalonaus kvapo, įprastinės spalvos. Todėl pritariu nuomonei, kad, vadinasi, tai natūrali Jūsų makšties būsena. Todėl jokio gydymo tikrai nereikia, ir nieko jūs čia nepadarysite. Žymiai didesnė problema būtų, jei dėl įvairių medikamentų makštis išsausėtų.
Atsakyti
Laba diena. Esu 18 savaiciu nescia. Jau kaip dvi trys savaites is maksties bega labai daug baltuju gleiviu. Ar tai normalu? Ar tai gali buti koks nors grybelis? Ar kreiptis del to kuo skubiau pas ginekologe?
Dekui uz atsakyma.
Atsakyti
Grybelinis makšties uždegimas pasireiškia stipriu niežuliu, gausiomis "varškinėmis" išskyromis. Tačiau tiksliai įvertinti Jūsų išskyrų pobūdį galima tik apžiūrėjus.
Atsakyti
Jau daugiau kaip mėnesį geriu Gamtos namų vitaminus nėščiosioms, folinę rūgštį ir vitaminų A, E, C kompleksą. Kadangi planuoju pastoti. Ar gali būti nuo vitaminų vartojimo gelsvos išskyros. Šlapimas yra laabai geltonas.
Buvau pas gydytoją išsitirti, paėmė tepinėlį, bet kol kas rezultatų dar nežinau. Ir dar, ar gali ginekologė be echoskopo apčiuopti nedidelių sąaugų ir pasakyti apie buvusį uždegimą?
Atsakyti
Neteko stebėti, kad nuo vitaminų keistųsi makšties išskyrų spalva.
Sąaugų apčiuopti neįmanoma. Tiksliai jas diagnozuoti galima tik atliekant laparoskopiją.
Atsakyti
Jokių nusiskundimų dėl kažkokio diskomforto santykių metu ar skausmo neturiu. Jokio niežulio nei deginimo nejaučiu, bet man neramu dėl vos gelsvų išskyrų. Ar jos gali rodyti kokios nors ligos požymį?
Atsakyti
Ne, Jūsų atveju tai tikrai nėra jokio sutrikimo.
Atsakyti
Laba diena

ar galetu baltos, varskes tipo iskyros, vienu metu jautesi kvapas, buvo niezulio, ir skausmo (bet neilgai)buti grybelis ar kazkoksai uzdegimas?

ar tai kazkas rimchiau?

dabar jau praejo

buchiau labai dekinga uz atsakyma
Atsakyti
Iš tiesų šie požymiai būdingi grybeliniam makšties uždegimui.
Organizmas su nedidelėmis problemomis dažniausiai susitvarko pats.
Atsakyti
gerb.gydytoja pries menesi rado stafilokoka kai dare paseli ir leukocitu tepinelyje ,skausmai buvo baisiniai pilvo apacioje isskyros gelsvos ,viduriavimas .ir paselis nurode kad sitom bakterijom jautrus sitie antibjotikai:gentomicinas,klindamicinas ir amikacinas.
gėriau vaistus dalacin c tai truputy praejo pilvo skausmai bet viduriavimas ne ir tepinelis rode dar vis uzdegima tada man gydytoja paskyre gentomicina tai dabar vartoju siuos vaistus viduriavimas dingo bet labai varo isskyras geltonas sakykit ar taip turi but ar ne?gal gimda valosi ,ar paprasciausiai netinka sie vaistai.
buciau dekinga uz patarima.
Atsakyti
Taip gali būti. Suvartokite visą gydymui skirtą vaistų kiekį.
Atsakyti