Įkraunama...
Įkraunama...

Mirra Lux kosmetika

QUOTE(neaiski @ 2006 05 17, 05:14)
Maciau ,sita kosmetika pardavineja Gariunuose,
net keliose vietose.Tai kaip cia dabar suprasti ?

Cia platinama kosmetika. Tarkim as niekad taip nepirkciau kosmetikos, juk tam yra konsultantes, arba is parduotuviu (Kaune yra isikure 2 Mirra centrai, ten ir prekiaujauma kosmetika; taip pat Tauro parduotuvej).
Cia jau kiekvienam spresti, kur/is ko pirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neaiski @ 2006 05 17, 05:14)
Maciau ,sita kosmetika pardavineja Gariunuose,
net keliose vietose.Tai kaip cia dabar suprasti ?

QUOTE(Sonrisita @ 2006 05 17, 22:48)
Cia platinama kosmetika. Tarkim as niekad taip nepirkciau kosmetikos, juk tam yra konsultantes, arba is parduotuviu (Kaune yra isikure 2 Mirra centrai, ten ir prekiaujauma kosmetika; taip pat Tauro parduotuvej).
Cia jau kiekvienam spresti, kur/is ko pirkti  mirksiukas.gif

gariunuose ir as maciau bet niekada ennepirksiu nes vistik stovi buteliukai ant saules ar minus kazkiek saltyje blink.gif Jau geriau nueit i salona kur temperatura pastovi mirksiukas.gif o jei dar ir kortele turi tai ir nuolaida yra ax.gif
Atsakyti
Gal esat kuri mėginus Helios-22 apsauginį kremą visų tipų odai? ax.gif
Galvoju jį įsigyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2006 06 25, 19:00)
Gal esat kuri mėginus Helios-22 apsauginį kremą visų tipų odai?  ax.gif
Galvoju jį įsigyt  biggrin.gif

Aš rekomenduočiau jį tik tuo atveju ,jei visiškai nenori įdegti ir + sugebi lygiai padengti odą, nes LABAI LABAI APSAUGO nuo saulės.Kartą aš juo pasitepiau veidą ir krūtinę , o ant pirštų likusį kremą kažkaip užsisvajojau ir perbraukiau per kojas.Vakare nesupratau ,kodėl visos kojos įdegę , o eina brūkšniais neįdegusios vietos ,primenančios pirštų pebraukimus doh.gif Rinkis mažesniu SPF.Bet šiaip tai jis gan tirštokas ,va tas dar man nepatiko blink.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2006 06 26, 17:18)
Aš rekomenduočiau jį tik tuo atveju ,jei visiškai nenori įdegti ir + sugebi lygiai padengti odą, nes LABAI LABAI APSAUGO nuo saulės.Kartą aš juo pasitepiau veidą ir krūtinę , o ant pirštų likusį kremą kažkaip užsisvajojau ir perbraukiau per kojas.Vakare nesupratau ,kodėl visos kojos įdegę , o eina brūkšniais neįdegusios vietos ,primenančios pirštų pebraukimus doh.gif Rinkis mažesniu SPF.Bet šiaip tai jis gan tirštokas ,va tas dar man nepatiko blink.gif

Mano oda labai šviesi, nemažai apgamų, turbut I tipui priklauso, tai man kaip ir reikia aukštesnio spf faktoriaus...
Kad tirštokas, tai nelabai patinka..
Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2006 06 27, 01:09)
Mano oda labai šviesi, nemažai apgamų, turbut I tipui priklauso, tai man kaip ir reikia aukštesnio spf faktoriaus...
Kad tirštokas, tai nelabai patinka..

Bet tada visai liksi neįdegusi verysad.gif , aš vistiek nepatarčiau suaugusiam to tepaliuko, tik nebent vaikui , kūdikiui ,kuriam dzin ar jis įdegs mirksiukas.gif Tai gal geriau mažesne apsauga ir dažniau pasiteplioti? g.gif
Atsakyti
Nu jūs čia irgi pavarot-netikiu,kad 22 laipsnis apsaugo visiškai nuo įdegimo blink.gif aš kaip tik atostogavau db,tai kad nenusvilčiau kaip vėžys tai tepiausi SPF apsauga 20,nu ir ką-vistiek juk įdegi,tik nenusvili raudonai,aišku jei jūs įdegimą suprantant taip,kad deginies kol nebegali prisiliesti prie odos nuo skausmo-tada taip,bet aš manau kitaip-noriu įdegti lėčiau bet saugiai..
o vaikui rekomenduoju dar aukštesnį-30 laipsnių,ypač nugarytę,nes bent jau maniškė kaip kapsto smėliuką tai būtent nugara ir būna atsukta į saulę visą laiką..
be to-niekada nebūnu ilgiau kaip val pliaže,nebent einu vakare kokią 5-6,tada ir porą val galima..
Atsakyti
Paskutinius kelis metukus naudojau krema su faktorium 16, bet jis veikdavo apie 8 val, tai viskas buvo gerai, nes ryte iseidama pasitepdavau ir krema pamirsdavau blush2.gif Tiesa, įdegiau su juo tik čiut, bet dėl to labai nesigraužiau...
Norėtųsi, kad nereiktų daugiau nei kalis kartus per dieną teptis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(anna @ 2006 06 28, 13:09)
Nu jūs čia irgi pavarot-netikiu,kad 22 laipsnis apsaugo visiškai nuo įdegimo  blink.gif aš kaip tik atostogavau db,tai kad nenusvilčiau kaip vėžys tai tepiausi SPF apsauga 20,nu ir ką-vistiek juk įdegi,tik nenusvili raudonai,aišku jei jūs įdegimą suprantant taip,kad deginies kol nebegali prisiliesti prie odos nuo skausmo-tada taip,bet aš manau kitaip-noriu įdegti lėčiau bet saugiai..
o vaikui rekomenduoju dar aukštesnį-30 laipsnių,ypač nugarytę,nes bent jau maniškė kaip kapsto smėliuką tai būtent nugara ir būna atsukta į saulę visą laiką..
be to-niekada nebūnu ilgiau kaip val pliaže,nebent einu vakare kokią 5-6,tada ir porą val galima..

Čia kalbama apie tą pačią Mirra Lux kosmetiką ar šiaip sau apie saugų deginimąsį blink.gif Nes mirroje matau kol kas tik 3 produktus nuo saulės su SPF 8, 18, 22.O jei imt diskutuot apie SPF apsaugą skirtingų firmų kremų, na nežinau ar tai būtų teisinga šioje temoje...
Atsakyti
Pradėjau diskusiją,nes pasirodė nesąmonė,kad kremas su 22 apsauga gali leisti visiškai neįdegti..juk kremai apsaugo tik kurį laiką, kuo didesnis faktorius tuo rečiau reik tepliotis ir viskas,jei pasitepsi su 22 ir būsi saulėje 15 min aišku neįdegsi smile.gif o šiaip to jų nebandžiau stipriausio,taigi mano pasvarstymai tik teoriniai..nors nemanau,kad skirtingų firmų kremas su tokio paties laipsnio apsauga gali veikti skirtingai.
Sonrisita,gal bandyk geriau pirkti 18 laipsnio,nes jei naudojai 16 ir buvo gerai,tai vadinasi tau stipresnio ir nereikia..
Atsakyti
QUOTE(anna @ 2006 06 29, 14:49)
Pradėjau diskusiją,nes pasirodė nesąmonė,kad kremas su 22 apsauga gali leisti visiškai neįdegti..

verysad.gif Va būtent taip man ir nutiko .Ir ne kur kitur , o Palangoje , kur įdegis visada intensyvus ir spartus .Tai gal tiesiog mano oda labai atspari ,aš nenusvylu niekada, o įdegis visada ruduoja.vadinasi reikia šiuo atveju ypatingą dėmesį atkreiptį ne į firmą ,ne į SPF , o tik į savo odą smile.gif ax.gif
Atsakyti
Turiu klausima sios firmos konsultantems: ar galima vartoti MIRANDA-1 maitinanciai motinai?
Atsakyti