Įkraunama...
Įkraunama...

Mirra Lux kosmetika

QUOTE(davija @ 2006 01 27, 16:40)
ax.gif  Kur Šiauliuose būtų galima šios kosmetikos įsigyt mirksiukas.gif

Stoties g. 12-3,
tel. 8 687 45859,

I-VI - 10-18 val

O tai kas čia per kremas, kažkaip man kainos nesutampa..gal gali parašyti tiksliai pavadinimą ir kiekį?

Kaip suprantu, cia "Balzamas krutines odos priežiūrai".
Talpa: 50 ml
Dispenserio kaina 31 lt, dezutes- 25 lt mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonrisita: 30 sausio 2006 - 13:55
aišku,supratau kodėl neatitiko,aš pirkau indelį (ne dispenserį) ir mokėjau 19 lt..
Atsakyti
Dabar naudoju mirra liuksa veidui, nu bet kvapas bijau.gif mega_shok.gif mega_shok.gif puta dar nieko, nusiplauna, tonikas irgi tvert galima, nu bet jau kremas (naudoju Obereg ), tai vakare vos uzmiegu, nes veidas taaaip smirda ph34r.gif nors odai patinka g.gif tai prisitepu ant lupu kvepiancio balzamo kad nors kiek pramustu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2006 02 05, 12:41)
Dabar naudoju mirra liuksa veidui, nu bet kvapas  bijau.gif  mega_shok.gif  mega_shok.gif  puta dar nieko, nusiplauna, tonikas irgi tvert galima, nu bet jau kremas (naudoju Obereg ), tai vakare vos uzmiegu, nes veidas taaaip smirda  ph34r.gif  nors odai patinka  g.gif tai prisitepu ant lupu kvepiancio balzamo kad nors kiek pramustu  doh.gif

Jo, Obereg turi stipru kvapa, bet tai todel kad cia gydomasis kremas ir kvepia tomis zolelemis, kurie gydo oda. Uz tat padeda thumbup.gif Man tai jo kvapas dar nieko, vot shisekanas tai ten smirda. Buvau nupirkus kazkada tai net neisnaudojau butent del to kvapo.
Atsakyti
o mirra liuks misriai odai ar labai smirda? tada ta obereg pasideciau retiem atvejam g.gif
Atsakyti
Pas mane labai jau pradejo triusti blakstienos,nors tusa gera naudoju verysad.gif
Gal kas bandete Mirra tepaliuka atsatyti blakstienas????
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2006 02 05, 15:41)
o mirra liuks misriai odai ar labai smirda? tada ta obereg pasideciau retiem atvejam  g.gif

Ne, jis nesmirda, nes ten yra kitokia sudetis.
Atsakyti
o aš labai mėgau kojoms kremą;
vaikui esu nupirkusi "miroska", tai man paciai labai patinka juo pasitepti. jo kvapas irgi gana neiprastas;
dar turiu ta dezodoruojanti kremuka pazastims - patinka.
Atsakyti
sveikos, gal kuri gali suteikti informacija apie siu priemoniu platinima smulkiau. apie tai kuriam laikui pasirasoma sutartis, apie uzdarbio salygas. lauksiu az. dekui. as is kauno.
Atsakyti
QUOTE(vilmuciukas @ 2006 03 15, 16:14)
sveikos, gal kuri gali suteikti informacija apie siu priemoniu platinima smulkiau. apie tai kuriam laikui pasirasoma sutartis, apie uzdarbio salygas. lauksiu az. dekui. as is kauno.

Taigi galima nukeliauti i ju ofisa (Kaune bent jau 2 tai tikrai zinau) ir viska galima smulkiai issiaiskinti. Savanoriuose labai malonus zmones dirba, nes anksciau demejausi sios kosmetikos sudetimi ir panasiais dalykais, tai atsakymus jie iskart suzinodavo is Mirra konsultantes telefonu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, o gal kuri bandet ta naujaji stebuklingaji " auksini " krema uz 100+Lt?
Jau taip isgirdas , daro ir ta ir ana, bet idomu rasti konkretu zmogu kuris ji naudojo ar bent kokie jo pazystami naudojo, nes gaila taip 100 lt ismest i nezinia... blush2.gif
Atsakyti
Maciau ,sita kosmetika pardavineja Gariunuose,
net keliose vietose.Tai kaip cia dabar suprasti ?
Atsakyti