Parašykit į asmeninę , kas turit Mirra Lux kosmetikos , norėčiau patarimo

QUOTE(JOVITA A. @ 2006 08 10, 11:20)
As cia forume jau antra menesi laukiu atsakymo i savo klausima...

Aš jau labai senai aktyviai domėjausi šia firma, lankiau paskaitas, daug žinojau.Bet kai grįžau po dekretinių į darbą, nebeturiu tiek laisvo laiko, kad užsiimčiau savišvieta bei platinimu-perku tik savo ir draugų reikmėms.Šiuo metu nelaikau savęs tokia kompetetinga, kad galėčiau kažką teisingai pakonsultuoti.Jei man ko reikia , aš visuomet klausiu ofise-ir visada gaunu atsakymą
Dar galite pabandyti pasiteirauti miros puslapyje:
http://www.mirra.lt/...on=ViewArticles
MIRANDA-1. Kepenų valomasis kompleksas
Paskirtis:
Profilaktinė kepenų ir virškinamojo trakto ligų priemonė.
Veikimas:
Valo, detoksikuoja, normalizuoja kepenų ir tulžies pūslės veiklą.
Padeda išvengti šių organų stazinių ir uždegiminių procesų. Gerina virškinimą.
Sudėtis:
margalapių margainių sėklos, pienių šaknys; mikrokristalinė celiuliozė; chitozanas, laktozė, krakmolas. Terminų žodynėlis
Vartojimas:
po 1 tabletę 2 kartus per dieną 20 minučių prieš valgį. Kurso trukmė 2-3 savaitės. Nėščiosioms ar maitinančioms moterims vartoti pasikonsultavus su gydytoju.
(Nėščiosios ir žindančios moterys prieš vartodamos turi pasitarti su gydytoju).2002 m. "MIRANDA-1" apdovanota pagrindiniu prizu "Žydroji planeta" tarptautinėje parodoje ,,INTERBEAUTY" Bratislavoje (Slovakija).

Paskirtis:
Veikimas:
Sudėtis:
margalapių margainių sėklos, pienių šaknys; mikrokristalinė celiuliozė; chitozanas, laktozė, krakmolas. Terminų žodynėlis
Vartojimas:
po 1 tabletę 2 kartus per dieną 20 minučių prieš valgį. Kurso trukmė 2-3 savaitės. Nėščiosioms ar maitinančioms moterims vartoti pasikonsultavus su gydytoju.
(Nėščiosios ir žindančios moterys prieš vartodamos turi pasitarti su gydytoju).2002 m. "MIRANDA-1" apdovanota pagrindiniu prizu "Žydroji planeta" tarptautinėje parodoje ,,INTERBEAUTY" Bratislavoje (Slovakija).
QUOTE(geguzevasaris @ 2006 08 22, 19:02)
Aš jau labai senai aktyviai domėjausi šia firma, lankiau paskaitas, daug žinojau.Bet kai grįžau po dekretinių į darbą, nebeturiu tiek laisvo laiko, kad užsiimčiau savišvieta bei platinimu-perku tik savo ir draugų reikmėms.Šiuo metu nelaikau savęs tokia kompetetinga, kad galėčiau kažką teisingai pakonsultuoti.Jei man ko reikia , aš visuomet klausiu ofise-ir visada gaunu atsakymą
Dar galite pabandyti pasiteirauti miros puslapyje:
Paskirtis:
Veikimas:
Sudėtis:
Vartojimas:

Paskirtis:
Veikimas:
Sudėtis:
Vartojimas:

QUOTE(geguzevasaris @ 2006 08 22, 22:14)
zinai kaip sakoma: geriau veliau, negu niekada

Čia forume,tik kitoj temoj moterys kalbėjo apie Miros koju kremą,kad jiuo galima tepti kaklą,kai skauda gerklęir t.t. Bet aš miros tinklalapy nepastebėjau tokio kremo.

QUOTE(emma @ 2006 08 24, 13:56)
Čia forume,tik kitoj temoj moterys kalbėjo apie Miros koju kremą,kad jiuo galima tepti kaklą,kai skauda gerklęir t.t. Bet aš miros tinklalapy nepastebėjau tokio kremo. 

As ir naudojau, ir vyras naudojo ranku krema, jam labai padejo, tuo metu jam labai trukinejo ranku oda, ir susitvarke panaudojus

QUOTE(emma @ 2006 08 24, 11:56)

Istrauka is Mirros puslapio http://www.mirra.lt/...n=ViewArticles:
"Pirmoji priemonė iš MIRROS, nustebinusi Lietuvos vartotoją, kaip kosmetika, kuri veikia buvo KOJŲ KREMAS. Tai vienas iš pirmųjų apskritai firmos gaminių, ligi šiol neužleidžiančių savo pozicijų nė vienam kitam nei pagal veiklumą, nei pagal pritaikymo spektrą. Taigi: jis minkština padus ir kulnis, gydo suskilimus, mažina prakaitavimą, apsaugo nuo grybelio, tinimo. Kojų sveikata nesiskundžiantiems jis reikalingas visiems tiems, kurie lanko baseiną ir pirtį, nes jame yra komponentų, profilaktiškai apsaugančių nuo grybelio ir, žinoma, neleisiančių išdžiovinti odos. Dar šis kremas padeda nuo sinusito, bronchito, anginos, o veiksmingumą lemia formulės komponentai, kurie paprastai tokio veiklumo ir tokiais kiekiais į kosmetiką nededami."
Kiek bandziau ir girdejau kitu atsiliepimu, tai is tikruju fainas kremas.

ar yra mirra liukse kokia gera valanti poras kauke?
ir kaip tie serumai is pro linijos - domina riebiai odai mona ar nona vadinas
ir kaip tie serumai is pro linijos - domina riebiai odai mona ar nona vadinas