Įkraunama...
Įkraunama...

Mirra Lux kosmetika

Parašykit į asmeninę , kas turit Mirra Lux kosmetikos , norėčiau patarimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JOVITA A. @ 2006 08 10, 11:20)
Parašykit į asmeninę , kas turit Mirra Lux kosmetikos , norėčiau patarimo  4u.gif

As cia forume jau antra menesi laukiu atsakymo i savo klausima... verysad.gif
Atsakyti
Aš jau labai senai aktyviai domėjausi šia firma, lankiau paskaitas, daug žinojau.Bet kai grįžau po dekretinių į darbą, nebeturiu tiek laisvo laiko, kad užsiimčiau savišvieta bei platinimu-perku tik savo ir draugų reikmėms.Šiuo metu nelaikau savęs tokia kompetetinga, kad galėčiau kažką teisingai pakonsultuoti.Jei man ko reikia , aš visuomet klausiu ofise-ir visada gaunu atsakymą smile.gif Dar galite pabandyti pasiteirauti miros puslapyje:

http://www.mirra.lt/...on=ViewArticles

MIRANDA-1“. Kepenų valomasis kompleksas

Paskirtis:
Profilaktinė kepenų ir virškinamojo trakto ligų priemonė.

Veikimas:
Valo, detoksikuoja, normalizuoja kepenų ir tulžies pūslės veiklą.
Padeda išvengti šių organų stazinių ir uždegiminių procesų. Gerina virškinimą.

Sudėtis:
margalapių margainių sėklos, pienių šaknys; mikrokristalinė celiuliozė; chitozanas, laktozė, krakmolas. Terminų žodynėlis

Vartojimas:
po 1 tabletę 2 kartus per dieną 20 minučių prieš valgį. Kurso trukmė 2-3 savaitės. Nėščiosioms ar maitinančioms moterims vartoti pasikonsultavus su gydytoju.
(Nėščiosios ir žindančios moterys prieš vartodamos turi pasitarti su gydytoju).
2002 m. "MIRANDA-1" apdovanota pagrindiniu prizu "Žydroji planeta" tarptautinėje parodoje ,,INTERBEAUTY" Bratislavoje (Slovakija).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geguzevasaris: 22 rugpjūčio 2006 - 18:04
QUOTE(geguzevasaris @ 2006 08 22, 19:02)
Aš jau labai senai aktyviai domėjausi šia firma, lankiau paskaitas, daug žinojau.Bet kai grįžau po dekretinių į darbą, nebeturiu tiek laisvo laiko, kad užsiimčiau savišvieta bei platinimu-perku tik savo ir draugų reikmėms.Šiuo metu nelaikau savęs tokia kompetetinga, kad galėčiau kažką teisingai pakonsultuoti.Jei man ko reikia , aš visuomet klausiu ofise-ir visada gaunu atsakymą  smile.gif Dar galite pabandyti pasiteirauti miros puslapyje:

MIRANDA-1“. Kepenų valomasis kompleksas
Paskirtis:
Profilaktinė kepenų ir virškinamojo trakto ligų priemonė.

Veikimas:
Valo, detoksikuoja, normalizuoja kepenų ir tulžies pūslės veiklą.
Padeda išvengti šių organų stazinių ir uždegiminių procesų. Gerina virškinimą.

Sudėtis:
margalapių margainių sėklos, pienių šaknys; mikrokristalinė celiuliozė; chitozanas, laktozė, krakmolas. Terminų žodynėlis

Vartojimas:
po 1 tabletę 2 kartus per dieną 20 minučių prieš valgį. Kurso trukmė 2-3 savaitės. Nėščiosioms ar maitinančioms moterims vartoti pasikonsultavus su gydytoju.
(Nėščiosios ir žindančios moterys prieš vartodamos turi pasitarti su gydytoju).
2002 m. "MIRANDA-1" apdovanota pagrindiniu prizu "Žydroji planeta" tarptautinėje parodoje ,,INTERBEAUTY" Bratislavoje (Slovakija).

thumbup.gif ACIU.
Atsakyti
Taigis nėr už ką, senai galėjau nuorodą įdėti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2006 08 22, 22:14)
Taigis nėr už ką, senai galėjau nuorodą įdėti blush2.gif

zinai kaip sakoma: geriau veliau, negu niekada drinks_cheers.gif
Atsakyti
Čia forume,tik kitoj temoj moterys kalbėjo apie Miros koju kremą,kad jiuo galima tepti kaklą,kai skauda gerklęir t.t. Bet aš miros tinklalapy nepastebėjau tokio kremo. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2006 08 24, 13:56)
Čia forume,tik kitoj temoj moterys kalbėjo apie Miros koju kremą,kad jiuo galima tepti kaklą,kai skauda gerklęir t.t. Bet aš miros tinklalapy nepastebėjau tokio kremo. wub.gif

Atsakyti
Naudojau is Mirra DERMO BUST ampules. Visai nieko.
gal kas galite pakonsultuoti ar yra is Mirra produktas, kuris padetu skilinejanciai ranku pirstu odai. Jau niekas nebepadeda.
Atsakyti
As ir naudojau, ir vyras naudojo ranku krema, jam labai padejo, tuo metu jam labai trukinejo ranku oda, ir susitvarke panaudojus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2006 08 24, 11:56)

Istrauka is Mirros puslapio http://www.mirra.lt/...n=ViewArticles:

"Pirmoji priemonė iš „MIRROS“, nustebinusi Lietuvos vartotoją, kaip kosmetika, kuri „veikia“ buvo KOJŲ KREMAS. Tai vienas iš pirmųjų apskritai firmos gaminių, ligi šiol neužleidžiančių savo pozicijų nė vienam kitam nei pagal veiklumą, nei pagal pritaikymo spektrą. Taigi: jis minkština padus ir kulnis, gydo suskilimus, mažina prakaitavimą, apsaugo nuo grybelio, tinimo. Kojų sveikata nesiskundžiantiems jis reikalingas visiems tiems, kurie lanko baseiną ir pirtį, nes jame yra komponentų, profilaktiškai apsaugančių nuo grybelio ir, žinoma, neleisiančių išdžiovinti odos. Dar šis kremas padeda nuo sinusito, bronchito, anginos, o veiksmingumą lemia formulės komponentai, kurie paprastai tokio veiklumo ir tokiais kiekiais į kosmetiką nededami."

Kiek bandziau ir girdejau kitu atsiliepimu, tai is tikruju fainas kremas. thumbup.gif

Atsakyti
ar yra mirra liukse kokia gera valanti poras kauke?

ir kaip tie serumai is pro linijos - domina riebiai odai mona ar nona vadinas g.gif
Atsakyti