Galiu pasiūlyt Panevėžio mamytėms pigiau Mirra Liukso
Jei ką domina, rašykit AŽ.

Aš irgi jau gal kokie 2 metai naudoju Miroliux kosmetiką, pasirašiau būti platintoja, bet neplatinu, tik savikaina sau ir giminėm perku (na, dar draugem kokiom), tai kažkiek ten tų taškų susirenku, kad neišmestų ir toliau galėčiau savikaina pirkti
Gal kas iš platintojų žinot, kodėl jau negaminamas purškiamas losjonas po skutimosi TROFEJ, mano MB jis taip patiko, o jau negamina
Gal dar kas turit parduoti? Jei kas turit kokių klausimų, klauskit, kuo galėsiu padėsiu, kadangi pati jau daug išbandžiusi
Elia rašė, kad reparuojantis gelis jai nepadėjo spuogų atsikratyt, bet jis ir nenaikina spuogų, spuogam labai gerai Sidabrinis gelis, arba kremas su baktereofagais, jei paaugliam - tada tyneidžer. Man vasarą reparuojantis gelis tai super
bet spuogų jis tikrai nenaikina, ne tokia paskirtis jo

Elia rašė, kad reparuojantis gelis jai nepadėjo spuogų atsikratyt, bet jis ir nenaikina spuogų, spuogam labai gerai Sidabrinis gelis, arba kremas su baktereofagais, jei paaugliam - tada tyneidžer. Man vasarą reparuojantis gelis tai super

QUOTE(Morkytė @ 2007 06 30, 23:42)
bet spuogų jis tikrai nenaikina, ne tokia paskirtis jo 

nu tai man ta pardavėja taip diagnozavo iš akies mano odą ir pardavė man tą reparuojantį (matyt vasarą jis visiems turi tikti

QUOTE(elia @ 2007 07 01, 18:47)
nu tai man ta pardavėja taip diagnozavo iš akies mano odą ir pardavė man tą reparuojantį (matyt vasarą jis visiems turi tikti
). O su tuo sidabriniu tada tik pačius spuogelius tept? turbūt jis sausinantis, tai mano oda kaip mat nusišerpetos. Dar visai patiko to baktereofaginio aprašymas 

Tą sidabrinį tai ant pačių spuogų tept reikia, tai jei oda labai sausa, tai tada geriau tikrai tiktų gelis su baktereofagais. Šiaip tai dar toks Obereg priešuždegiminis balzamas yra, irgi tipo nuo spuogų, bet nei aš, nei mano pažįstami jo nebandėm, o va tą su baktereofagais tai ir puskė, ir teta perka, tai labai juo patenkintos, jis ir tuos spuogus, kur nuo prakaito atsiranda, gydo, ir kitus, tikrai nenusivylėm juo

O man labai tiko pienelis makiazui valyti
Kiti taip gerai tuso nenuvalydavo, kaip sitas

QUOTE(Morkytė @ 2007 06 30, 23:42)
Gal kas iš platintojų žinot, kodėl jau negaminamas purškiamas losjonas po skutimosi TROFEJ, mano MB jis taip patiko, o jau negamina

Kiek zinau tobulinamas, prekyboje turi pasirodyt veliau

QUOTE(Morkytė @ 2007 07 01, 19:43)
Tą sidabrinį tai ant pačių spuogų tept reikia, tai jei oda labai sausa, tai tada geriau tikrai tiktų gelis su baktereofagais. Šiaip tai dar toks Obereg priešuždegiminis balzamas yra, irgi tipo nuo spuogų, bet nei aš, nei mano pažįstami jo nebandėm, o va tą su baktereofagais tai ir puskė, ir teta perka, tai labai juo patenkintos, jis ir tuos spuogus, kur nuo prakaito atsiranda, gydo, ir kitus, tikrai nenusivylėm juo 

Morkyte, sakyk, kokia kainyte gelio su baktereofagais? ir ar jis labai neissausina odeles? Mane uzpuole spuogai, pradejo kilti poodiniai kalniukai - negaliu susitvarkyti su oda

QUOTE(Tiffany @ 2007 08 09, 11:26)
Morkyte, sakyk, kokia kainyte gelio su baktereofagais? ir ar jis labai neissausina odeles? Mane uzpuole spuogai, pradejo kilti poodiniai kalniukai - negaliu susitvarkyti su oda 

aš ne Morkytė, bet atsakysiu

tikiuosi, bus geras

o šiaip "užsikabliavau" ant šitos kosmetikos. kol kas labai patinka, nenusivyliau

QUOTE(*Violeta* @ 2007 08 08, 22:34)
Lauksim, nes MB jis irgi labai patiko

Mama įsigijo šios firmos kremą kažkokį, kojoms lyg ir užrašyta
bet tepa viską, ka gali
ir dar liepė išsirinkt kokį maisto papildą, tai galvoju apie šitą: MIRRA-DIOVIT. Imunitetą stiprinantis vitaminų kompleksas. gal kas ką apie jį galit iš patirties papasakot?

ir dar liepė išsirinkt kokį maisto papildą, tai galvoju apie šitą: MIRRA-DIOVIT. Imunitetą stiprinantis vitaminų kompleksas. gal kas ką apie jį galit iš patirties papasakot?