Įkraunama...
Įkraunama...

Mirra Lux kosmetika

Galiu pasiūlyt Panevėžio mamytėms pigiau Mirra Liukso 4u.gif Jei ką domina, rašykit AŽ.
Atsakyti
Aš irgi jau gal kokie 2 metai naudoju Miroliux kosmetiką, pasirašiau būti platintoja, bet neplatinu, tik savikaina sau ir giminėm perku (na, dar draugem kokiom), tai kažkiek ten tų taškų susirenku, kad neišmestų ir toliau galėčiau savikaina pirkti lotuliukas.gif Gal kas iš platintojų žinot, kodėl jau negaminamas purškiamas losjonas po skutimosi TROFEJ, mano MB jis taip patiko, o jau negamina verysad.gif Gal dar kas turit parduoti? Jei kas turit kokių klausimų, klauskit, kuo galėsiu padėsiu, kadangi pati jau daug išbandžiusi mirksiukas.gif

Elia rašė, kad reparuojantis gelis jai nepadėjo spuogų atsikratyt, bet jis ir nenaikina spuogų, spuogam labai gerai Sidabrinis gelis, arba kremas su baktereofagais, jei paaugliam - tada tyneidžer. Man vasarą reparuojantis gelis tai super thumbup.gif bet spuogų jis tikrai nenaikina, ne tokia paskirtis jo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Morkytė @ 2007 06 30, 23:42)
Elia rašė, kad reparuojantis gelis jai nepadėjo spuogų atsikratyt, bet jis ir nenaikina spuogų, spuogam labai gerai Sidabrinis gelis, arba kremas su baktereofagais, jei paaugliam - tada tyneidžer. Man vasarą reparuojantis gelis tai super  thumbup.gif  bet spuogų jis tikrai nenaikina, ne tokia paskirtis jo  mirksiukas.gif

nu tai man ta pardavėja taip diagnozavo iš akies mano odą ir pardavė man tą reparuojantį (matyt vasarą jis visiems turi tikti biggrin.gif ). O su tuo sidabriniu tada tik pačius spuogelius tept? turbūt jis sausinantis, tai mano oda kaip mat nusišerpetos. Dar visai patiko to baktereofaginio aprašymas g.gif
Atsakyti
QUOTE(elia @ 2007 07 01, 18:47)
nu tai man ta pardavėja taip diagnozavo iš akies mano odą ir pardavė man tą reparuojantį (matyt vasarą jis visiems turi tikti  biggrin.gif ). O su tuo sidabriniu tada tik pačius spuogelius tept? turbūt jis sausinantis, tai mano oda kaip mat nusišerpetos. Dar visai patiko to baktereofaginio aprašymas g.gif

Tą sidabrinį tai ant pačių spuogų tept reikia, tai jei oda labai sausa, tai tada geriau tikrai tiktų gelis su baktereofagais. Šiaip tai dar toks Obereg priešuždegiminis balzamas yra, irgi tipo nuo spuogų, bet nei aš, nei mano pažįstami jo nebandėm, o va tą su baktereofagais tai ir puskė, ir teta perka, tai labai juo patenkintos, jis ir tuos spuogus, kur nuo prakaito atsiranda, gydo, ir kitus, tikrai nenusivylėm juo thumbup.gif
Atsakyti
O man labai tiko pienelis makiazui valyti thumbup.gif Kiti taip gerai tuso nenuvalydavo, kaip sitas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tigrik: 07 liepos 2007 - 17:56
Jei kam Mirra Liukso reikia Kaune, galiu suorganizuoti smile.gif
Atsakyti
Nuo Naujųjų metų ši produkcija yra pabrangusi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Morkytė @ 2007 06 30, 23:42)
Gal kas iš platintojų žinot, kodėl jau negaminamas purškiamas losjonas po skutimosi TROFEJ, mano MB jis taip patiko, o jau negamina  verysad.gif 

Kiek zinau tobulinamas, prekyboje turi pasirodyt veliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Morkytė @ 2007 07 01, 19:43)
Tą sidabrinį tai ant pačių spuogų tept reikia, tai jei oda labai sausa, tai tada geriau tikrai tiktų gelis su baktereofagais. Šiaip tai dar toks Obereg priešuždegiminis balzamas yra, irgi tipo nuo spuogų, bet nei aš, nei mano pažįstami jo nebandėm, o va tą su baktereofagais tai ir puskė, ir teta perka, tai labai juo patenkintos, jis ir tuos spuogus, kur nuo prakaito atsiranda, gydo, ir kitus, tikrai nenusivylėm juo  thumbup.gif

Morkyte, sakyk, kokia kainyte gelio su baktereofagais? ir ar jis labai neissausina odeles? Mane uzpuole spuogai, pradejo kilti poodiniai kalniukai - negaliu susitvarkyti su oda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 08 09, 11:26)
Morkyte, sakyk, kokia kainyte gelio su baktereofagais? ir ar jis labai neissausina odeles? Mane uzpuole spuogai, pradejo kilti poodiniai kalniukai - negaliu susitvarkyti su oda  doh.gif

aš ne Morkytė, bet atsakysiu smile.gif šiandien kaip tik nusipirkau tą gelį su bakteriofagais. kaina kataloge - 34,48 Lt 4u.gif
tikiuosi, bus geras rolleyes.gif
o šiaip "užsikabliavau" ant šitos kosmetikos. kol kas labai patinka, nenusivyliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Violeta* @ 2007 08 08, 22:34)
Kiek zinau tobulinamas, prekyboje turi pasirodyt veliau  mirksiukas.gif

Lauksim, nes MB jis irgi labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Mama įsigijo šios firmos kremą kažkokį, kojoms lyg ir užrašyta g.gif bet tepa viską, ka gali lotuliukas.gif

ir dar liepė išsirinkt kokį maisto papildą, tai galvoju apie šitą: „MIRRA-DIOVIT”. Imunitetą stiprinantis vitaminų kompleksas. gal kas ką apie jį galit iš patirties papasakot? 4u.gif
Atsakyti